Kostas ContraDosi
Moderator
Θα φυγουν, κ γρηγορα μαλιστα...
Θα φυγουν, κ γρηγορα μαλιστα...
Προτιμο το αρνάκι πιο οικονομικόΘα φυγουν, κ γρηγορα μαλιστα...
Γιαχα μπιμπι καμ του Τουμπαϊ
Με τι κάνεις την κεντρική;
Με καρφί το κανό και εγώ το έβαλα πανω στο κολιτηρι για να ζεσταίνεται και τελοςΜε τι κάνεις την κεντρική;
Εγώ δόκιμα με το κεφάλι από καρφί...
Γιάννη το ρεύμα που καις είναι περισσότερο από την μπαρούτι που γλιτώνεις.
Κεντρική σύντηξη ΕΓΩ με πένσα κ γκαζάκι...που δεν εχω κολλητηρι....χε χε χε...και μονο στους μεταχειρισμενους καλυκες, για να μη χαλαω τους νέους.
Παρήγγειλα κ εγώ ένα μισό κιλό.Έχει δουλέψει κανείς την καινούρια psb2sp 36+γρ της Nobel να δούμε διαφορές; Είναι σαν την παλιά απλή ή τη σπέσιαλ;
Θα μας πει ο ταχογράφος σε λίγες μέρες...χε χε.Με τον Γιωργο που μιλησα την γραφει ετσι γιατι ειναι καινουρια δεν εχει δοσει η εταιρια τιποτα στοιχια και δεν ξερουν ακρηβως τι ρειντζ εχει !!!
Με μολύβι, η με ατσάλινα ;;Την ssd150 δεν την προτιμάει ο κόσμος ;δεν βλέπω ιδιαίτερες αναφορές σε αυτήν και απο φίλους εδώ που μιλάμε,θα πάρω λίγη ποιο πολύ για παιχνίδι τώρα που ξεκινάει η σεζόν.
Μολύβι.Με μολύβι, η με ατσάλινα ;;
Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο βραδυκαυστη από την παλιά PSB 2 special; Θέλω να την χρησιμοποιήσω για το 36αρι στα 19 gr σκάγιαΤην ssd150 δεν την προτιμάει ο κόσμος ;δεν βλέπω ιδιαίτερες αναφορές σε αυτήν και απο φίλους εδώ που μιλάμε,θα πάρω λίγη ποιο πολύ για παιχνίδι τώρα που ξεκινάει η σεζόν.
Δεν έχω δοκιμασει Ισπανίδες και δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις αυτήν που λέω πιστεύω στο διαμέτρημα που θες θα ταιριάζει γάντι.Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο βραδυκαυστη από την παλιά PSB 2 special; Θέλω να την χρησιμοποιήσω για το 36αρι στα 19 gr σκάγια