στην κούτα (20 κουτιά), η τιμή είναι 6,00€ ανά κουτί.Νέα προσθήκη στα ράφια του καταστήματος Παρδαλάκης Αλέξης. OSCAR GOLD Nitro 32gr., πυρίτιδα D20, σε Νο 7-8-9-10 .
Τιμή: 6,20€
Πληροφορίες 2105310035..
στην κούτα (20 κουτιά), η τιμή είναι 6,00€ ανά κουτί.Νέα προσθήκη στα ράφια του καταστήματος Παρδαλάκης Αλέξης. OSCAR GOLD Nitro 32gr., πυρίτιδα D20, σε Νο 7-8-9-10 .
Τιμή: 6,20€
Πληροφορίες 2105310035..
Ωραιος...το συγκεκριμένο καπελάκι έχει φοβερή φόρμα και κάθεται παρα πολύ ωραία στο κεφάλι,,,όχι σαν κάτι άλλα που τα φοράς και είναι σαν αυγό ,,,φοβερή ποιότητα !!!
Ομορφυνες επικυνδηνα.....το συγκεκριμένο καπελάκι έχει φοβερή φόρμα και κάθεται παρα πολύ ωραία στο κεφάλι,,,όχι σαν κάτι άλλα που τα φοράς και είναι σαν αυγό ,,,φοβερή ποιότητα !!!
Super τιμή για 32gr! Μπραβο του!στην κούτα (20 κουτιά), η τιμή είναι 6,00€ ανά κουτί.
Μοντελακι είσαι φίλε!θα πάρω και εγώ το ίδιο μου φαίνεται για τα Μπάσιματα....για να με πλησιάζουν οι καριολες!το συγκεκριμένο καπελάκι έχει φοβερή φόρμα και κάθεται παρα πολύ ωραία στο κεφάλι,,,όχι σαν κάτι άλλα που τα φοράς και είναι σαν αυγό ,,,φοβερή ποιότητα !!!
Όσοι έχετε δικό σας άνθρωπο στην Αθήνα,να τρέχει στις μεταφορικές και φυσικά το επιθυμείτε και μπορείτε να διαθέσετε κάποιο ποσό,αξίζει!!!!! Τα φυσίγγια είναι πολύ καλά,δίνουν καλές συγκεντρώσεις και σε αποστάσεις..ότι λέει ο Ατσόνιος(OSCAR) ισχύει!Super τιμή για 32gr! Μπραβο του!
σωστοςΔιαμαντη συμφωνώ ότι ο Όσκαρ βγάζει πολύ καλά φυσίγγια αλλά το συγκεκριμένο ειναι καινούριο και δεν το έχει δοκιμάσει κανείς ακόμη. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι πάντωσ και σε καμία περίπτωση δεν θα το έπαιρνα σαν μοναδικό στις τσίχλες φέτος. Θα το δοκιμάσω όμως μετά τα περάσματα για να δω τι λέει.
το Nitro με D20 από πέρσι το βγάζει δεν είναι καινούργιο...δοκιμασμένο σε πρωινά με έντονη υγρασία και κρύο 3-4 βαθμούς το πήγαινε καλά ούτε ματωμένα δεν είχα και ξερά όλα
Μηπωσ το είχε βγάλει Γενάρη Φλεβάρη ;ναι το θυμάμαι πολύ καλά