Ιδιογόμωση cal 20

Είμαι σίγουρος για την s4 ότι στο 16αρι πάει πολύ καλά.
ειδες όμως τι λες ,την ίδια γόμωση που δίνει ο πίνακας αυτός για το cal 20 εσυ το δουλεύεις στο cal 16 με καλά αποτελέσματα. Όποτε στο εικοσαρι πως θα δουλέψει καλά, και ποσο μάλλον σε εικοσαριά με στενούς άυλους.
γεικα καλό είναι να αποφεύγουμε της εκρηκτικές η νευρικές πυρητιδες στα μικρά.
Η s4 είναι μια από αυτές.
Το 16αρι δεν ανήκει στα μικρα διαμέρισματα
...την αντίστοιχη εννοώ 1,25 Χ 27 σε 16/70 αστέρι & 16/65 ρέλι, ίσως δεν το έγραψα καθαρά...:)

Ναι, ίσως το 16αρι δεν είναι "μικρό"... :)

Θα πάω πάλι στη Νίκαια με το συγκεντρωτήρα στο χέρι και θα του πω να μου βάζει χαρτάκια μέσα μέχρι να βρω αυτό που χωράει άνετα.

Μεγάλη ένδεια συγκεντρωτήρων στο 20cal. Μόνο 15, 19, 21, 25 και μόνο δύο κατασκευαστές.
Θα τα μουτζώσω όλα και θα μάθω να φτιάχνω με πίτουρο να ρυθμίζω τη στήλη του αμορτισέρ όσο πρέπει!

Thalis και​

tratsis σας μπερδεύω και απαντώ αλά νταλον​

Συγνώμη θα προσπαθήσω να σας ξεχωρισζω
Κακώς μας μπερδεύεις, δε μοιάζουμε.

Τα φυσίγγια του tratsis είναι κάπως έτσι:

1.jpg

Και τα φυσίγγια που βγάζω εγώ κάπως έτσι:
nnefiiinbnebebfooos000.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε ολουs θέλω να μετατρέψω μια mec σε cal 20 ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το set Ποιο φθηνά; Επίσης εχω δραπανο τι άλλη πατέντα μπορώ να κανω για αστεροειδές σε cal.20.

Για εμενα το καλύτερο είναι να βρεις το σετ της Mec
Αν εχεις άνθρωπο στην Αμερική στο αγοράζει και στο στέλνει ως δέμα με μηδενική αξία και χωρίς χαρτιά και αποδηξεις μέσα.
Αλλιώς κάποιος φίλος από Κύπρο να στο πάρει και να στο στείλει.
Ιταλία siarm, μεταφορικά τρέλα αν υπάρχει
Ελλάδα ακριβω αν υπαρχει

MEC 600 JR MARK V DIE SET (ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ)​

Γράψτε μια κριτική
139,00 €
Μέγεθος: 12GA 16GA 20GA 28GA 36GA

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU):20002
Διαθεσιμότητα:Δεν υπάρχει διαθεσιμο προϊόν για τη συγκεκριμένη επιλογή

Για εμενα το καλύτερο είναι να βρεις το σετ της Mec
Αν εχεις άνθρωπο στην Αμερική στο αγοράζει και στο στέλνει ως δέμα με μηδενική αξία και χωρίς χαρτιά και αποδηξεις μέσα.
Αλλιώς κάποιος φίλος από Κύπρο να στο πάρει και να στο στείλει.
Ιταλία siarm, μεταφορικά τρέλα αν υπάρχει
Ελλάδα ακριβω αν υπαρχει
Καλημέρα από Αμερική ξέρουμε από ποιο site;

98 έμειναν από αυτούς που θα πάει θα τους φάω . Ακαψουλωτη ήταν , μετά από το αστέρι κόβονται στα 65,30 65,40 και ρελιαζοντε σε αυτή την μορφή.
Το μισό καψουλι με το χέρι λίγο μανό στην περίμετρο του καψουλιού και πάτημα με τον καψουλοτι της Mec. Γενικά οι ισπανικοί κάλυκες έχουν θέμα με τα καψούλια και κάτι θέλουν όταν ξαναγεμιζονται.

Προσοχή με τους χάρτινους την Τετάρτη φορά μόλις τον έβγαλα από την Θαλάμη τον πίεσα με τον αντίχειρα ελαφρά και έκοψε.
Και πέρσι σε δοκιμές για να δω πόσες φορές αντέχουν είδα ότι την τέταρτη η πεμπτη φορά έκανε ρήγμα (σκάσιμο ) στο πλάι όπως και αυτος.
Προσόχει μεγάλη γιατί όλα έχουν όρια τους.

Προσοχή με τους χάρτινους την Τετάρτη φορά μόλις τον έβγαλα από την Θαλάμη τον πίεσα με τον αντίχειρα ελαφρά και έκοψε.
Και πέρσι σε δοκιμές για να δω πόσες φορές αντέχουν είδα ότι την τέταρτη η πεμπτη φορά έκανε ρήγμα (σκάσιμο ) στο πλάι όπως και αυτος.
Προσόχει μεγάλη γιατί όλα έχουν όρια τους.
Εντάξει τα έβγαλε τα λεφτά του!!!!

Back