Ιδιογόμωση Cal.16

Καλησπέρα σ' όλους και στους φίλους του Cal.16! 🙂 ...

...μια περσινή δοκιμή με την C7, σε στρογγυλό ρέλι...ίσως θα έπρεπε να την ρίξω στα 35 μέτρα , η / και με το πιο ανοιχτό τσόκ 4/10 (3 1/2 άστρα)...δείχνει στενή, αλλά δεν είναι άσχημη νομίζω...

View attachment 61414

Υ.Γ...έχει περγαμηνές εδώ στο νησί η C7, με φανατικούς θιασώτες ιδιογομωτές Περδικάδες!...έχω ακόμα καμιά 400αρια γραμμάρια...;)...
Εξερετικο. Εχω και εγω ακομα 250γρ. Περιπου. Που θα βρω ομως Ζ2Μ24 cal16?

Αφιερωμένο στον κ.Νίκο Σ. Και χρόνια του πολλά σήμερα όπως και σε όλους τους Νικολάδες μας!!
Cheditte 69mm
CX1000
Ideal 1.70
Μάλλινες του κ.Νίκου.
28γρ νο7.
Αύριο θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως θα δοκιμαστούν στο κυνήγι της Πέρδικας. Πρώτη φορά με cal16.
IMG_20221205_085106.jpg

Αφιερωμένο στον κ.Νίκο Σ. Και χρόνια του πολλά σήμερα όπως και σε όλους τους Νικολάδες μας!!
Cheditte 69mm
CX1000
Ideal 1.70
Μάλλινες του κ.Νίκου.
28γρ νο7.
Αύριο θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως θα δοκιμαστούν στο κυνήγι της Πέρδικας. Πρώτη φορά με cal16.
View attachment 62102
Να μας πεις αποτελεσματα Αν αξιζει να παρω κανα μισοκιλο που ξερω καπου.Ευχαριστω για τις ευχες

Cheditte 69mm
CX1000
Ideal 1.70
Μάλλινες του κ.Νίκου.
28γρ νο7.
View attachment 62102
Μπράβο Νικηφορε καλλιτεχνήματα...
Μια χαρά θα τα πας με το 16αρι αυτό είναι σίγουρο...
Να χαίρεσαι τον πατερα σου, χρόνια πολλα με υγεια!

Cheditte 69mm
CX1000
Ideal 1.70
Μάλλινες του κ.Νίκου.
28γρ νο7.
View attachment 62102
.shake hands..love.!!!

Εύχομαι καλόριχτα φίλε μου , και χαίρομαι ειλικρινά για την επιλογή του Cal.16...!!!...με το καλό!!!:)...

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους... :) ...

Αυτο το φυσιγγάκι το έριξα σήμερα σε μια μπεκάτσα με 4/10 τσόκ, περίπου στα 20 μέτρα...ξερή έπεσε...

ΜΒ Χ 32 - 65αρις- 9-10 ανάμικτα -1-.jpg

ΜΒ Χ 32 - 65αρις- 9-10 ανάμικτα -2-.jpg

Η συνταγη ήταν: ΜΒ Χ 32, Fiocchi T3, 16/64,5, 615 ,couvette + dianna 16 χιλ., 1,45 X 27 γρ. Νο 9/10 ανάμικτα, ρέλι με πλαστικό δισκίο Tribloc, τελικό ύψος 59,5 χιλ...

Καλημέρα σας κύριοι!
Σε λίγο καιρό θα έρθει στην κατοχή μου ένα πλαγιόκαννο 16άρι!
Όπως είναι φυσικό θέλω να γεμίζω τα φυσίγγια μου όπως κάνω εδώ και 3-4 χρόνια στο 12άρι και στο 20άρι.
Θέλω μόνο ρέλι να κλείνω απλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με στροφεία για αυτό το διαμέτρημα στην αγορά.
Ποιο θα μου προτείνατε και από που;
Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα σας κύριοι!
Όπως είναι φυσικό θέλω να γεμίζω τα φυσίγγια μου όπως κάνω εδώ και 3-4 χρόνια στο 12άρι και στο 20άρι.
Θέλω μόνο ρέλι να κλείνω απλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με στροφεία για αυτό το διαμέτρημα στην αγορά.
Σας ευχαριστώ!
Εγω σου προτεινω ενα ορειχαλνικο για ρελι πολυ τιμιο αν δεν κανω λαθος ειναι του λαναρα εγω το χρησιμοποιω για τους πλαστικους και ειναι αψογο με πολυ ωραιο ρελι αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει 6 ευρω

Εγω σου προτεινω ενα ορειχαλνικο για ρελι πολυ τιμιο αν δεν κανω λαθος ειναι του λαναρα εγω το χρησιμοποιω για τους πλαστικους και ειναι αψογο με πολυ ωραιο ρελι αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει 6 ευρω
Καλημέρα σας κύριοι!
Σας ευχαριστώ!
Συμφωνώ με ότι ανέφερε ο Σπύρος. Το ίδιο αγόρασα και εγώ. Θα βγάλεις πολύ καλά φυσίγγια εύκολα.

Καλησπέρα σας κύριοι!
Μπορεί κάποιος να μου μετρήσει την εσωτερική διάμετρο ενός κάλυκα cal 16;
Το απόγευμα που θα πάω σπίτι ... Εν τω μεταξύ, έχεις και 20άρι από όσο ξέρω ... Όση είναι η εξωτερική διάμετρος του κάλυκα cal.20 τόση είναι η εσωτερική του cal.16 !!! (Ο 20άρης μπαίνει εφαρμοστά μέσα στον 16άρη) ...
Κάπου 17 mm είναι ;)

Καλησπέρα σας κύριοι!
Μπορεί κάποιος να μου μετρήσει την εσωτερική διάμετρο ενός κάλυκα cal 16;
IMG_20230607_165054.jpgIMG_20230607_165119.jpg
... Όση είναι η εξωτερική διάμετρος του κάλυκα cal.20 τόση είναι η εσωτερική του cal.16 !!! (Ο 20άρης μπαίνει εφαρμοστά μέσα στον 16άρη) ...
IMG_20230607_182258.jpgIMG_20230607_183001.jpg
:cool:

Back