Η Fiocchi στο cal.12: Εμπορική αποτυχία η οχι?


konstantinos

Moderator
Περιοχή
Κασος
Ωραία η τιτανο μπρονζε. Ο άλλος έχει γεμίσει δύο πουλιαστρες πέρδικες λες και είναι τσίχλες.... Και όλα αυτά σε χωματοβουνια με απέραντα ισαδια
Ισπανική περδικα σε τέτοιους βιότοπους κυνηγιεται συνήθως , αλλά την κυνηγάνε και σε κυνηγια τύπου driven (αυτές κυνηγανε και οι Άγγλοι στα βιντεάκια ) φαινεται ότι αναπαράγεται ευκολα και αυξάνεται ανάλογα , γίνεται βέβαια και διαχείριση θηράματος και επιβλαβών , το αντίθετο βέβαια ισχύει στην ελληνική νομοθεσία που προστατεύει τα επιβλαβή εις βάρος των θηραμάτων και των βιοτόπων αλλά αυτή είναι μεγάλη κουβέντα .
 

konstantinos

Moderator
Περιοχή
Κασος
Διαβάζοντας καλα σχόλια σε αμερικανικά φόρουμ για τουφεκιες LR σε φασιανούς και αγριογαλλους είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια αυτά .Έριξα ελάχιστα τοτε τον Σεπτέμβρη και σίγουρα δεν ήταν ο ιδανικός καιρός για αυτή την γόμωση , τα άφησα στην ακρη και δεν τα ξαναριξα . Είχα δώσει μερικά κουτάκια στον Θείο μου και τα εριχνε προς το τέλος της σαιζον (φανατικός του λαμπρό ντεμι ) μου χε πει ότι δείνει ρέστα σε μακρινές τουφεκιες . Πρωτα ο Θεός θα δοκιμαστούν αλλά πίσω όταν πιάσει η πρωινή ψυχρά και τα πουλιά είναι ανυσηχα να σας πω συμπεράσματα . Σαν γόμωση πιστεύω ταιριάζει περισοτερο σε φασα , λαγό , και υδρόβια όπου επιτρέπεται το μολύβι αν και έχει ανεπαίσθητη ανάκρουση για τα γραμαρια του . Φαντάζομαι ότι έχει κάποια αμερικανική πυριτιδα συνδυασμός που μου χει δώσει άριστες εντυπώσεις από ιταλοαμερικανικα φυσιγγια της φιοκι στο παρελθόν .
 
Top