Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικα σημερα ειχε περασμα απο καρακαξες:).
20200831_193301.jpg
Εριξα σε 4 στην αρχη οι οποιες ηταν λιγο μακρια......πιο πολυ για να δοκιμασω κατι φυσιγγια, αλλα απλως τραυματισα μια.

Αργοτερα ηρθε ενα ζευγαρι σε βολη αλλα μου εφυγε εκτος κεντρου η πρωτη τουφεκια και ετσι χρειαστηκε και δευτερη για να την αποτελειωσω δινοντας χρονο στην αλλη να ξεμακρυνει.

Μετα απο κανα 10λεπτο περασαν αλλες δυο αλλα δεν ειχα φυσιγγια για δοκιμη οποτε τις αφησα για αυριο.

Τα φυσιγγια που φαινονται και με τα οποια χτυπησα την καρακαξα ειναι nsi due japan(skeet)

Την περασμένη Παρασκευή το πρωί,σκαρισα κι εγώ για κάνα τρυγονι...αλλά πουου...Έτσι,η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με την...κηδεία μιας κουρουνας.Αλλωστε,πέρα από κορακοειδη,δεν έβλεπες τιποτ' άλλο στην περιοχή(δυτική Πελοπόννησος).Όπλο Zabala pose,φυσιγγι Lambro Tordo διασπορας

Καλησπερα παρεα..επειδη την τελευταια βδομαδα με χει παει λιγο .sex hard. .sex hard. ειπα να παω να βγαλω λιγα γουστα στα κορακοειδη..το μερος γνωστο περασμα για την κουρνια τους περναγαν κορδονι συνεχεια περι τα 50 πουλια αλλα τα περισσοτερα ψηλωμενα..3 που περασαν σε καλη αποσταση βλεπουν τα ραδικια αναποδα..πηγα βεβαια και με λιγο λαθος στησιμο μιας και ειχα το 3* στην καραμπινα και στις ψηλες δεν εκανα δουλεια..απο βδομαδα κουμπωμα το φουλ πανω και θα πεσει πολυ καψιμο

Καλησπερα παρεα..επειδη την τελευταια βδομαδα με χει παει λιγο .sex hard. .sex hard. ειπα να παω να βγαλω λιγα γουστα στα κορακοειδη..το μερος γνωστο περασμα για την κουρνια τους περναγαν κορδονι συνεχεια περι τα 50 πουλια αλλα τα περισσοτερα ψηλωμενα..3 που περασαν σε καλη αποσταση βλεπουν τα ραδικια αναποδα..πηγα βεβαια και με λιγο λαθος στησιμο μιας και ειχα το 3* στην καραμπινα και στις ψηλες δεν εκανα δουλεια..απο βδομαδα κουμπωμα το φουλ πανω και θα πεσει πολυ καψιμο
Και τη θα τους ρίξεις;;; .my man.

Και τη θα τους ρίξεις;;; .my man.
Σ αυτα δεν ριχνω σχεδον ποτε δικο μου φυσιγγι..εχω δωρακι ενα κουτακι που μου δωσε ενας φιλος τα oscar black diamond 7αρια και παιζω μ αυτα..βεβαια gm3 και 30 βαθμοι δεν ειναι καλος συνδυασμος..αν δω οτι δεν καταλαβαινουν μ αυτα θα παρω δραστικα μετρα με gp..μην σου πω θα κουμπωσω και το κικς φουλ πανω να γινει μακελειο

Σ αυτα δεν ριχνω σχεδον ποτε δικο μου φυσιγγι..εχω δωρακι ενα κουτακι που μου δωσε ενας φιλος τα oscar black diamond 7αρια και παιζω μ αυτα..βεβαια gm3 και 30 βαθμοι δεν ειναι καλος συνδυασμος..αν δω οτι δεν καταλαβαινουν μ αυτα θα παρω δραστικα μετρα με gp..μην σου πω θα κουμπωσω και το κικς φουλ πανω να γινει μακελειο
Ρε χαζέ μη χαλάς τη GP στα επιβλαβή κ γενικά δν τα κόβει τα επιβλαβή .sarcastic. .sarcastic. ....στείλε μου από δω τη GP καλύτερα....

Ρε χαζέ μη χαλάς τη GP στα επιβλαβή κ γενικά δν τα κόβει τα επιβλαβή .sarcastic. .sarcastic. ....στείλε μου από δω τη GP καλύτερα....
Στα δυο τις κοβει αλλα δεν την χαλαω εκει με τιποτα..1/2 κιλο μου χει μεινει μονο και θα την ριξω μονο περδικα φετος

Πήγα σήμερα σε ένα μέρος που πήγαινα στην καραντίνα και είχα δει πολλά τρυγόνια και φασσες.

Σήμερα Όχι μόνο δεν είδα κοντά αλλά ούτε καν στον ορίζοντα.

Σε κάποια φάση που έκατσα να πάρω μια ανάσα πέρασε από πάνω μου μια κουρούνα πολύ ψηλά και αδειασα το δικαννο.

Φάνηκε να μην την πέτυχα.

Ξαναγεμιζω αλλά Όστοσο ήταν εκτός βολής.

Οπότε την παρακολουθώ να κάνει τρεις μεγάλους κύκλους και ξαφνικά να πέφτει.

Ήταν νεκρή όταν έφτασε στο έδαφος Αφού δεν κούνησε ξανά.
Είναι αυτό το μαύρο εκεί που δείχνω με το βέλος.
20200921_132900.jpg

Πήγα σήμερα σε ένα μέρος που πήγαινα στην καραντίνα και είχα δει πολλά τρυγόνια και φασσες.

Σε κάποια φάση που έκατσα να πάρω μια ανάσα πέρασε από πάνω μου μια κουρούνα πολύ ψηλά και αδειασα το δικαννο.

View attachment 16290
Λογικά κάποιο σκάγι στη κοιλιά Στέλιο και πέθανε από αιμορραγία.

Λογικά κάποιο σκάγι στη κοιλιά Στέλιο και πέθανε από αιμορραγία.
Το πρώτο ήταν 8 λαμπρό διασποράς το κίτρινο και το άλλο ήταν 6 τρικολόρ μαλινη ταπα.

Υποθέτω για να κάνει τόση ώρα να πέσει πως ήταν από το 8αρι.

Και όταν έπεσε υπέθεσα ότι θα ήταν απλώς τραυματισμένο.
Αλλά ούτε ανάσα δεν πήρε στο έδαφος.
Τέζα.

View attachment 16290

Υπάρχει ένα ωραίο βίντεο στο youtube που ο George Digweed εξηγεί ανάλογα με το πώς και πότε πέφτει το πουλί, που το έχει πάρει η ντουφεκιά.

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι μετά το 6:16 στο βίντεο...

Με βάση την περιγραφή σου Στέλιο και όσα λέει ο Digweed το χτύπησες πνεύμονα πήγε όσο είχε αέρα και μετά πνίγηκε από το αίμα που γέμισαν οι πνεύμονες και έσκασε...

Υπάρχει ένα ωραίο βίντεο στο youtube που ο George Digweed εξηγεί ανάλογα με το πώς και πότε πέφτει το πουλί, που το έχει πάρει η ντουφεκιά.

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι μετά το 6:16 στο βίντεο...

Με βάση την περιγραφή σου Στέλιο και όσα λέει ο Digweed το χτύπησες πνεύμονα πήγε όσο είχε αέρα και μετά πνίγηκε από το αίμα που γέμισαν οι πνεύμονες και έσκασε...
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Ταιριάζει απόλυτα με το τι έγινε.

Βλέποντας το πρωί δυο τρυγονακια να περνάνε σε μεγάλο ύψος κατεβηκα το μεσημεράκι στο κάμπο μπας καο εχει κανα λαχείο......τελικα δεν ειδα τίποτα αλλα μια καρακαξα περνούσε ωραια τραβερσατη και με το 16αρι έπαισε για νάνι της......20200923_124043.jpg20200923_142611.jpg

Βλέποντας το πρωί δυο τρυγονακια να περνάνε σε μεγάλο ύψος κατεβηκα το μεσημεράκι στο κάμπο μπας καο εχει κανα λαχείο......τελικα δεν ειδα τίποτα αλλα μια καρακαξα περνούσε ωραια τραβερσατη και με το 16αρι έπαισε για νάνι της......View attachment 16421View attachment 16420
Ωραίος Γιάννη! Ζηλεύω το δικαννάκι .... .love.
Καλά τα Gm3 Special ;;;
Σε κόκκινο κάλυκα τα βγάζει τώρα ??? Παλιά τα έβγαζε σε πράσινο !!!
IMG_20200924_170921.jpg
;):cool:

Status
Not open for further replies.
Back