Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φέτος μετά τα τρυγόνια θα τους αφιερώσω μερικά απογευματινα. Θέλω να εξασκηθω λίγο στις μακρινές τουφεκιές και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος στόχος....
Έχουμε κάνει είδη μια ομαδά 3 ατόμων οι οποίοι γουστάρουν τα επιβλαβή κ δν αφήνουν καρτέρι για καρτέρι.
Ελπίζω φέτο να ρίξουμε καμιά τουφεκιά όπως κάθε χρόνο.

Μιας και τρυγονια εχω δει μονο κανα δυο ζευγαρια, λεω να κανω εναρξη σε αυτα τα παμπονηρα πουλιά
Μ'αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας.... .sarcastic. ...ρε προχώρα και κάνε δουλειά σου....κ μη σε δει ούτε ο σκύλος σου εκεί που θα πας.....sarcastic.
Εγώ...μ'αρέσει που έφτιαξα και ένα κουτάκι για τρυγόνια.......το καλό είναι πως τα έχω τσιμπιμένα σε πυρίτιδα (για καλοκαίρι) και ευτυχώς θα τα ρίξω το χειμώνα...;).sarcastic....είχα προνοήσει τελικά.....very happy..vert funny.

Πηγαμε πρωτη φορα φετος μηπως δουμε κανενα τρυγονι μεγαρα κ ενω μειναμε στο καρτερι κανενα 2 ωρο δεν ειδαμε φτερο.Τελικα επισκευθηκαμε κ εμεις ενα ρεμα που φωλιαζουν καρακαξες κ πατσαβουριασαμε 4!Να καθαριζει ο τοπος σιγα σιγα,τα 28αρια του ρουμελιωτη ΘΕΡΙΖΟΥΝ

Σημερινός απολογισμός δύο καρακάξες κ μια αλεπού.ειδικα την αλεπού την ευχαριστήθηκα γιατί την είδα από μακριά δεν είναι με πήρε χαμπάρι κ κρύφτηκε σε μια χαραδριτσα λίγο πιο κάτω.το περίμεναν ότι θα έκανε κατά κει κ της την βγήκα από πάνω.εφαγε ένα 8αρακι σκοπευτικό αλλά χόρευε κ με το δεύτερο την τεντωσαIMG_20200823_082502.jpg

Πηγαμε πρωτη φορα φετος μηπως δουμε κανενα τρυγονι μεγαρα κ ενω μειναμε στο καρτερι κανενα 2 ωρο δεν ειδαμε φτερο.Τελικα επισκευθηκαμε κ εμεις ενα ρεμα που φωλιαζουν καρακαξες κ πατσαβουριασαμε 4!Να καθαριζει ο τοπος σιγα σιγα,τα 28αρια του ρουμελιωτη ΘΕΡΙΖΟΥΝ
Για ποια από τα 28αρια του αναφέρεσαι;

Χαιρετώ την παρέα. Έκανα και εγώ έναρξη το Σάββατο. Μεσημεριανή βόλτα εκτός από κάποιες δεκαοχτούρες δεν συνάντησα κάτι άλλο. Για αυτό έπιασα ένα κανάλι που κουρνιάζουν οι ασχημομούρες και άφησα έξι τροφή για τα μερμήγκια. Αν είχα λίγο καλύτερη κάλυψη πήγαινα για διψήφιο. Έριξα του Ρουμελιώτη τα 28/8,5 Ν το κυνηγετικό που το "τσιμπάει" σε σχέση με το σκοπευτικό. Τα πήρα και με 20 αρι μέταλλο εκτός από "ματι"μου άρεσαν και πολύ. Ξεκούραστα και δύο βρωμιάρες ήταν 50 μέτρα μετρημένα δεν κουνήθηκαν καθόλου. Merkel 4/2 σταθερό.

Η μέρα σήμερα είχε αποκλειστική αφιέρωση σε κορακοειδη πέριξ οπωρωνων και ποιμνιοστασιων.

Με ωραίες βολές και καταβολές 12 μιασματα άφησαν τον μάταιο τουτο καρακαξοκοσμο και αναπαύονται εν τοπω ασχημομουρικο.

Μάλιστα ήταν τετοια η ρέντα μου στις βρωμιαρες σήμερα που μόλις επέστρεψα σπίτι και ενώ έτρωγα, άκουσα το σκατοκράξιμο κανα...

Kαταλαβαινω πως ήρθε στη μεγάλη τη συκιά και στη στέρνα για νερό... Δεν χάνω χρόνο βγαίνω στο μπαλκόνι με το όπλο.

Μόλις με είδε έφυγε προς τα αριστερά με ένα σύκο στο στόμα εκμεταλλευομενη τον δυνατό δυτικό άνεμο για να κερδίσει ταχύτητα και να βάλει και δέντρα ανάμεσα ώστε να γλιτώσει ... Ε δεν έπιασε το κόλπο της, ούτε πρόλαβε να το γευτεί το συκο, δοκίμασε μονο καυτό σφαιρικό μολύβι...

Το μόνο κακό ότι με το που την είδε να "πατσαβουριαζει" ο σκυλακος ξεκινήστε να την φέρει πηγαίνοντας 3-3 τα σκαλιά. Την έβαλε στο στόμα του και μου την έφερε όλο χαρα... Είχε μεγάλη επιβράβευση, αλλά και μπάνιο στο σώμα και απολύμανση στη μουσούδα μετά με μαντηλάκια...

Μου κράταγε μούτρα για πόση ώρα...

Με λίγη παραπάνω λιχουδιά και χάδια το ξέχασε και θυμουμενος την όλη φάση μετα κοίταγε μήπως δει και καμιά αλλη από το μπαλκόνι και με ειδοποιήσει για ντουφεκια...

Sx3 Field edition, signature plus choke modified(***), φυσιγγι sporting Ρουμελιωτης 2 ετών στοκ, απλά υπέροχο.

Άλλη μια καρακαξα πήγε υπερ πίστεως και πατριδος με ιδιογομωση και μάλλινη τάπα σε οριακή απόσταση.Απλα απόλαυση!Παντως βρωμαγε παρά πολύ.
Την έριξα σε κάτι γάτες για να γευτούν την νοστιμιά της steak αλλά αυτές το έβαλαν στα πόδια.crying smile..

Την έριξα σε κάτι γάτες για να γευτούν την νοστιμιά της steak αλλά αυτές το έβαλαν στα πόδια.crying smile..

Αν τις πετάξεις σε γουρούνια πάντως γίνεται πάρτι... Μια φορά στακώνονταν ποιο θα την πρωτοφάει και τις διαμέλιζαν με απίστευτη βιαιότητα...

Status
Not open for further replies.
Back