Tolis SBE1
Banned
Θα τις κανω ενα γλεντι και γω λιγο πριν παω δουλεια 7.5 NSI TRAP
Έχουμε κάνει είδη μια ομαδά 3 ατόμων οι οποίοι γουστάρουν τα επιβλαβή κ δν αφήνουν καρτέρι για καρτέρι.Φέτος μετά τα τρυγόνια θα τους αφιερώσω μερικά απογευματινα. Θέλω να εξασκηθω λίγο στις μακρινές τουφεκιές και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος στόχος....
Μ'αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας....Μιας και τρυγονια εχω δει μονο κανα δυο ζευγαρια, λεω να κανω εναρξη σε αυτα τα παμπονηρα πουλιά
Για ποια από τα 28αρια του αναφέρεσαι;Πηγαμε πρωτη φορα φετος μηπως δουμε κανενα τρυγονι μεγαρα κ ενω μειναμε στο καρτερι κανενα 2 ωρο δεν ειδαμε φτερο.Τελικα επισκευθηκαμε κ εμεις ενα ρεμα που φωλιαζουν καρακαξες κ πατσαβουριασαμε 4!Να καθαριζει ο τοπος σιγα σιγα,τα 28αρια του ρουμελιωτη ΘΕΡΙΖΟΥΝ
Εχει βγαλει 28αρια κυνηγετικα,hyperion τα λεει!τα ειχα παρει για τις τσιχλες αλλα ηταν πανω που τελειωνε το κυνηγι κ μου μεινανε!Τις καρακαξες τις θερισανε..Για ποια από τα 28αρια του αναφέρεσαι;
Ααα χάνειςΔεν έχω ρίξει ποτέ magnum.
Δεν χάνεις και τίποτα. Για την ακριβεια αν ρίξεις θα χάσεις το θήραμαΔεν έχω ρίξει ποτέ magnum.
Την έριξα σε κάτι γάτες για να γευτούν την νοστιμιά της steak αλλά αυτές το έβαλαν στα πόδια.