Εγώ πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη.Τα άλλα με τα αστεράκια δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα.
Εγώ πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη.Τα άλλα με τα αστεράκια δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα.
Τα ίδια αλλά με μαξαμ καλυκα και καψυλι.Δεν βλεπουμε τιποτας??? Για ποια λες???
Ααα τωρα φανηκαν τα ναβαρακια. Εγω πηρα 2 κουτακια και παλι με fiochi καλυκα ηταν οπως και αυτα που ειχα παρει περσι. Και σε κατι καργιες που εριξα 4 φετινα για δοκιμη τις ξετιναξαν καλα. Η μονη διαφορα , +1,85€ σε 11 μηνες... και ειναι και το πιο φθηνο στο μαγαζι παρακαλω....Τα ίδια αλλά με μαξαμ καλυκα και καψυλι.
Τα έριξες Βασίλη με τον maxam;Ξαπλωτός στον καναπέ το είχα στο χέρι από σημερινό κλαμπάνι.
Καλό φυσίγγι όμως.
Τα άλλα με τα αστεράκια δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα.
Περάσαν κάτι κουρούνες αλλά τα λυπήθηκα να τα ρίξω.
View attachment 78170View attachment 78171
Θα τα ρίξω, με πείσατε.Τα έριξες Βασίλη με τον maxam;
Αν έβλεπες τι έκαναν και αυτά μαζί με τα imperial (Καρδαρα) πρώτη, δεύτερη μέρα στα τρυγόνια με τη m2 θα άλλαζες γνώμη.![]()
Με τον fiocchi τα είχα ρίξει παλιότερα εγώ.Θα τα ρίξω, με πείσατε.
Ειναι αξιολογοτατα τα ναβαρακια. Εχω σκυλομετανιωσει που δεν τα σηκωσα ολα περσι και ας ηταν και νο7...Τα έριξες Βασίλη με τον maxam;
Αν έβλεπες τι έκαναν και αυτά μαζί με τα imperial (Καρδαρα) πρώτη, δεύτερη μέρα στα τρυγόνια με τη m2 θα άλλαζες γνώμη.![]()
Εγώ είχα μετανιώσει για τον ίδιο λόγο πρόπερσι ... πέρσι δεν βρήκα !!!Ειναι αξιολογοτατα τα ναβαρακια. Εχω σκυλομετανιωσει που δεν τα σηκωσα ολα περσι και ας ηταν και νο7...
ΟΠΛΑΡΑ!!!!!Για κάνα τρυγονακι πήγα αλλά δεν ....... βρήκα όμως κάτι μαυροπούλια και τις έστειλα αδιαβαστες......4 τον αριθμό......View attachment 78388
Τίμιο οπλακι Γιάννη, πληρώνεις όσα πρέπει και σου προσφέρει πολλά περισσότερα.......ΟΠΛΑΡΑ!!!!!
Την έχω από το '06, και δεν έχει κάνει κιχ.
Με τι νούμερο φυσιγγι το σκότωσες αυτό ;View attachment 78409
Μια χαρά έκοψε το veloce!!!
Μπα...με την Μ2 ότι και να ρίξει αστεράκια θα βλέπει.Εγώ πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη.
Με ν8! Σε πολύ μεγάλη απόσταση μάλιστα! Πιστεύω ότι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία, χαμηλά επίπεδα υγρασίας κτλ) σε συνδυασμό με σφιχτά τσοκ, τα ψιλά σκάγια αποδίδουν πολύ καλά και εκμεταλλευομαστε τον μεγάλο τους αριθμό. Αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει κυνηγώντας επιβλαβή στην έναρξηΜε τι νούμερο φυσιγγι το σκότωσες αυτό ;
Με τι τσοκ το σκότωσες ;Με ν8! Σε πολύ μεγάλη απόσταση μάλιστα! Πιστεύω ότι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία, χαμηλά επίπεδα υγρασίας κτλ) σε συνδυασμό με σφιχτά τσοκ, τα ψιλά σκάγια αποδίδουν πολύ καλά και εκμεταλλευομαστε τον μεγάλο τους αριθμό. Αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει κυνηγώντας επιβλαβή στην έναρξη![]()
Browning Evolve ? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει.ΟΠΛΑΡΑ!!!!!
Την έχω από το '06, και δεν έχει κάνει κιχ.