Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα ίδια αλλά με μαξαμ καλυκα και καψυλι.
Ααα τωρα φανηκαν τα ναβαρακια. Εγω πηρα 2 κουτακια και παλι με fiochi καλυκα ηταν οπως και αυτα που ειχα παρει περσι. Και σε κατι καργιες που εριξα 4 φετινα για δοκιμη τις ξετιναξαν καλα. Η μονη διαφορα , +1,85€ σε 11 μηνες... και ειναι και το πιο φθηνο στο μαγαζι παρακαλω....

Ξαπλωτός στον καναπέ το είχα στο χέρι από σημερινό κλαμπάνι.
Καλό φυσίγγι όμως.
Τα άλλα με τα αστεράκια δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα.

Περάσαν κάτι κουρούνες αλλά τα λυπήθηκα να τα ρίξω.

View attachment 78170View attachment 78171
Τα έριξες Βασίλη με τον maxam;
Αν έβλεπες τι έκαναν και αυτά μαζί με τα imperial (Καρδαρα) πρώτη, δεύτερη μέρα στα τρυγόνια με τη m2 θα άλλαζες γνώμη.;)

Θα τα ρίξω, με πείσατε.
Με τον fiocchi τα είχα ρίξει παλιότερα εγώ.
Πάνε χρόνια αλλά αν θυμάμαι μου είχε αφήσει την αίσθηση ότι ήταν ελάχιστα πιο μαλακό σαν αίσθηση και λίγο πιο αργό.
Την δουλειά του την έκανε μια χαρά πάντως.

Τα έριξες Βασίλη με τον maxam;
Αν έβλεπες τι έκαναν και αυτά μαζί με τα imperial (Καρδαρα) πρώτη, δεύτερη μέρα στα τρυγόνια με τη m2 θα άλλαζες γνώμη.;)
Ειναι αξιολογοτατα τα ναβαρακια. Εχω σκυλομετανιωσει που δεν τα σηκωσα ολα περσι και ας ηταν και νο7...

Με τι νούμερο φυσιγγι το σκότωσες αυτό ;
Με ν8! Σε πολύ μεγάλη απόσταση μάλιστα! Πιστεύω ότι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία, χαμηλά επίπεδα υγρασίας κτλ) σε συνδυασμό με σφιχτά τσοκ, τα ψιλά σκάγια αποδίδουν πολύ καλά και εκμεταλλευομαστε τον μεγάλο τους αριθμό. Αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει κυνηγώντας επιβλαβή στην έναρξη 😉

Με ν8! Σε πολύ μεγάλη απόσταση μάλιστα! Πιστεύω ότι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία, χαμηλά επίπεδα υγρασίας κτλ) σε συνδυασμό με σφιχτά τσοκ, τα ψιλά σκάγια αποδίδουν πολύ καλά και εκμεταλλευομαστε τον μεγάλο τους αριθμό. Αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει κυνηγώντας επιβλαβή στην έναρξη 😉
Με τι τσοκ το σκότωσες ;

Status
Not open for further replies.
Back