Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περιμενωντας στο καρτέρι καμία κιχλα..εμφανίστηκε η κυρία στα 20 μέτρα περίπου ..με κατάλαβε κ έκανε στροφή αριστερά δίνοντας μου όμως καλύτερη βολή ..με ένα 8αρακι έπεσε κεραυνοβολημενη
View attachment 80591
Πιο φυσίγγι είναι αυτό?

Εάν δείς στην σελίδα 99 και πόστ 1975, θα καταλάβεις! Πάμε κάποιοι φίλοι τουλάχιστον 10, (10-16) ανάλογα με το πόσοι μπορούν και πρόσεξε τώρα τι κάνουμε!. Ξέρουμε που πάνε για κούρνια, τις αφήνουμε να μπούνε μέσα και μετά ακροβολιζόμαστε στα 50 με 60 μέτρα ο ένας από τον άλλο. Στην συνέχεια δύο από εμάς μπαίνουν μέσα και τις ανακατώνουνε. Τότε αυτές προσπαθούμε να βγούνε έξω και πέφτουνε επάνω μας. Όσοι μπορούν κρύβονται σε ένα αμπέλι και κάτι ξερά για κάλυψη, οι υπόλοιποι πλησιάζουν κοντά στο δάσος γιατί είναι παμπόνηρες και εάν δουν κίνηση δεν βγαίνουν έξω με τίποτα. Αυτό κρατάει περίπου ένα τέταρτο, και μετά όσοι θέλουν πάνε σε ένα μαγαζί για μάσες (μεταξύ αυτών και εγώ) και οι υπόλοιποι φεύγουν για τα σπίτια τους!. Πιστεύω να σε κάλυψα!

Καλησπέρα. Εχθές που είχα πάει το απόγευμα για κυνηγι, με το που κατέβηκα από το αμάξι είδα στα 40 μετρα μια ελιά που είχαν πάει 4-5 καρακάξες. Με αργό βήμα και εφόσον είχα βγάλει και το όπλο σιγά σιγά πλησίαζα το δέντρο. Οι τρεις έφυγαν κατευθείαν με το που με αντιλήφθηκαν. Σηκώνω το όπλο έριξα αλλά δεν τις πρόλαβα. Φτάνοντας στην ελιά είχε μείνει και μια τελευταία καρακάξα που δεν την είχα δει γιατί ήταν μέσα στα φύλλα. Με το που πέταξε μπροστά μου να φύγει δεν πρόλαβε. Ήταν η άτυχη τις παρέας...

Καλησπέρα. Εχθές που είχα πάει το απόγευμα για κυνηγι, με το που κατέβηκα από το αμάξι είδα στα 40 μετρα μια ελιά που είχαν πάει 4-5 καρακάξες. Με αργό βήμα και εφόσον είχα βγάλει και το όπλο σιγά σιγά πλησίαζα το δέντρο. Οι τρεις έφυγαν κατευθείαν με το που με αντιλήφθηκαν. Σηκώνω το όπλο έριξα αλλά δεν τις πρόλαβα. Φτάνοντας στην ελιά είχε μείνει και μια τελευταία καρακάξα που δεν την είχα δει γιατί ήταν μέσα στα φύλλα. Με το που πέταξε μπροστά μου να φύγει δεν πρόλαβε. Ήταν η άτυχη τις παρέας...
Την κουφη βαρεσες!😁

Την κουφη βαρεσες!😁
Ντροπή!! Σεβασμός στα γηρατειά και τις αναπηρίες!!

Τον ....Χαουάνκαρ των καρακαξών!!! Βάρεσες βρεεε??? Παλιό ...γαυροι😀
Ήσυχα ρε και θα μας φύγει ο καφές από τη μύτη. 🤣

Ήσυχα ρε και θα μας φύγει ο καφές από τη μύτη. 🤣
Δεν φταίω βρε Νικο. Αφου δεν βγήκαν να διαμαρτυρηθούν οι Παναθηναϊκοί.
Εμείς οι μεγαλύτεροι κάναμε στα Αρχαία τον λόγο του Λυσία (ως δικηγόρου) "υπέρ του αδυνάτου"
Ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα σε μεταφραση!!!.
Μια μικρή γεύση εδώ

https://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/corpora/anthology/content.html?m=1&t=348

Status
Not open for further replies.
Back