ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Συμμετοχή Επαγγελματιών στο Φόρουμ

Πιστεύετε πως η εικόνα του φόρουμ, αποτελεί για κάποιον επαγγελματία, κίνητρο συμμετοχής του σ΄αυτό;

  • ΝΑΙ

    Votes: 48 84,2%
  • ΟΧΙ

    Votes: 9 15,8%

  • Total voters
    57
Status
Not open for further replies.
Νομίζω πως ήταν ο Chris – Kaz αν θυμάμαι καλά που μου είχε πει τηλεφωνικά να συμμετάσχω και εγώ του έλεγα πως δεν θέλω να μπλέξω κλπ. Αν δεν ήταν ο Χρήστος, ζητάω συγγνώμη, θα ήταν κάποιος από την Βόρεια Ελλάδα πάντως.
Με μπερδεύεται κ. Σωτηρόπουλε. Δεν μιλήσαμε πότε μαζί, είτε τηλεφωνικά, είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας...

Αν εσείς έχετε άλλη ενημέρωση από τον Χρήστο σας παρακαλώ να μας το πείτε.
Δεν μιλήσαμε πότε μαζί είτε τηλεφωνικά, είτε με με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας... Εγώ και ο κ. Σωτηρόπουλος εννοώ...
 
Διαβάζω προσεκτικά τις ενδιαφέρουσες απόψεις των συμμετεχόντων. Σε συνδυασμό με τα τελευταία (και όχι μόνο) γεγονότα, είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω αλλά σκαλώνω σε έναν προβληματισμό μου. Ο προβληματισμός μου λοιπόν έγκειται στο γεγονός ότι ενώ κάποιοι σχολιάζετε (και καλά κάνετε) την πρέπουσα συμπεριφορά που πρέπει να έχει κάποιος επαγγελματίας, αντιθέτως δεν σχολιάζετε παράλληλα και την πρέπουσα συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουμε εμείς ως μέλη-καταναλωτές. Ο προβληματισμός αυτός, μετά από σκέψεις με οδήγησε σε ένα συμπέρασμα, ότι τα όρια της κριτικής (καλοπροαίρετης και κακοπροαίρετης) με την αγένεια και την προσβολή, είναι για κάποιους διαφορετικά από τα κοινώς αποδεκτά όρια. Μάλιστα, όχι απλά είναι διαφορετικά από τα κοινώς αποδεκτά όρια, αλλά είναι ρυθμισμένα όπως επιθυμούν σε κάθε περίσταση. Δηλαδή κάποιοι είναι της λογικής "είμαι αγενής απέναντί σου και αυτό είναι δικαίωμά μου, ενώ εσύ είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς την δική μου αγένεια αλλά όμως μην είσαι αγενής απέναντί μου γιατί με προσβάλλεις".
Σ΄αυτό το σημείο λοιπόν θεωρώ ότι έχει ευθύνη η διαχείριση που έπρεπε κατά τη γνώμη μου να θέσει σε όλους εκ των προτέρων, άμεσα, τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην κριτική και την αγένεια. Το ότι αργότερα υπήρξαν διαγραφές μηνυμάτων, αυτό και μόνο φανερώνει ότι υπήρχαν μηνύματα που ξεπέρασαν τα όρια της κριτικής και του κόσμιου διαλόγου. Αφού όμως ήρθαν έτσι τα πράγματα, προσωπικά θα προτιμούσα να μην διαγραφόταν τα μηνύματα ώστε διαβάζοντάς τα, να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα ο κάθε επισκέπτης του φόρουμ...
Αυτήν την εικόνα αποκόμισα και θεώρησα χρέος μου να την εκφράσω σαν ένα απλό μέλος του φόρουμ αυτού...
Επίσης διαπιστώνω με χαρά ότι κάποιοι είμαστε αλλεργικοί στο σανό κι ας μην το γνωστοποιούν όλοι τους αυτό, για δικούς τους λόγους... :)
 
Last edited:
Αγαπητέ Vasilis,

Όταν συμμετέχετε μόνο στο δικό σας θέμα τότε είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος ότι σας απασχολεί το επαγγελματικό κομμάτι μόνο και όχι το παρεΐστικο που υπάρχει σε όλα σχεδόν τα μέλη. Για τον λόγο αυτό ειπώθηκε ότι στο φόρουμ σαν μέλος δεν προσφέρατε αλλά σαν επαγγελματίας.
Οι λόγοι που δεν συμμετείχα σε άλλα θέματα είναι δύο: η στενότητα χρόνου λόγω φόρτου εργασίας και ο φόβος μήπως κάτι που πω γύρω από πχ την βλητική, θεωρηθεί έμμεση προώθηση των BRAIN.

Πάρα πολλοί κυνηγοί γνώρισαν τα τσοκ σας μέσα από αυτό εδώ το φόρουμ. Αν όχι, τότε κάνω λάθος και ζητώ συγνώμη για το συμπέρασμα αυτό.
Μα και ένας να τα γνώρισε, κέρδος για εμένα ήταν. Και όχι, δεν ήταν μόνο ένας! Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ζητήσειτε συγγνώμη.

Με το να αρχίσετε τις αντεπιθέσεις και ταυτόχρονα να μην απαντάτε σε κάποια ερωτήματα νομίζω πως ήταν λογικό κάποια μέλη να σκεφτούν ότι υπεκφεύγετε, ειδικά όταν υπάρχουν και κριτικές από τα Αμερικανάκια που αν μην τι άλλο μιλούν τελείως υποτιμητικά για το προϊόν σας. Να αναφέρω εδώ ότι σαν μια ελληνική πατέντα είναι λογικό να δέχεται περισσότερη κριτική από οποιοδήποτε άλλο τσοκ.
Οι αντεπιθέσεις ξεκίνησαν αφού ξεκίνησαν οι επιθέσεις. Ειλικρινά δε, δεν έχω καταλάβει σε ποιες ερωτήσεις δεν έχω απαντήσει. Αλήθεια, παρακαλώ κάποιον να μου πει μία, έστω μία. Γιατί ακούστηκε κάτι τέτοιο και αναπαράχθηκε μετά ενώ δεν υπάρχει ούτε μία αναπάντητη ερώτηση. Ούτε μία όμως!

Όσο για τις υποτιμητικές κριτικές από Αμερικανάκια, οι μόνες ήσαν από το τρίο Winston/Jones/Wakeman ,όπου όποιος μπήκε στα φόρουμ (που εγώ ο ίδιος έδωσα όλα τα links) είδε ότι ακόμα και ο εχθρικά απέναντί μου διακείμενος Winstonαναγκάστηκε και τα έβγαλε και αυτός πρώτα τα BRAIN, οι άλλοι δύο απλά βρίζανε μέχρι που τους «πήρε το ρέμα» όταν άρχισαν να δημοσιεύονται οι (κατ’ ελάχιστο) ενθουσιώδεις συγκριτικές δοκιμές που κάνανε πάρα πολλοί σκοπευτές και κυνηγοί στην Αμερική. Η πλάκα είναι ότι ο Winston καθυστέρησε κάποιους μήνες να δημοσιεύσει τις δοκιμές του γιατί περίμενε να δει κατά που θα πάει το πράμα, έτσι αναγκαστικά δημοσίευσε και αυτός πως τα BRAIN βγήκαν πρώτα αλλά…όχι και τόοοσο πολύ πρώτα. Αν έβγαζε αντίθετα αποτελέσματα, θα ερχόταν σε πολύ δύσκολη θέση.
Συνεπώς, πως νομιμοποιείται κάποιος να λέει πως τα Αμερικανάκια με πιάσανε να λέω ψέματα; Αυτό ήταν αγνή συκοφαντία, απόλυτα αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Στο παρελθόν που θέλαμε να είμαστε προνοητικοί την πατήσαμε γιατί πολλοί μας κατηγορούσαν ότι σβήνουμε μηνύματα και ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε κλπ.
Ναι, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι το να με ρωτάνε ανερυθρίαστα αν τα φτιάχνω σε κάποιο φορολογικό παράδεισο (ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ρωτήθηκα κάτι τέτοιο!), υπάρχει χαώδης απόσταση. Εκεί είναι που στράβωσα και μου γύρισε το μάτι. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την βαρύτητα των λόγων του, δεν φταίω εγώ που μου ήρθε καταπρόσωπα. Θεωρώ ότι μάλλον εκεί χρειαζόταν άμεση κατασβεστική εκτόνωση.

Δεν φτιάχτηκε για να σας κουτσομπολέψουμε ή για να σας κράξουμε. Αν αυτό είναι το νόημα τότε κακώς το αφήσαμε να υπάρχει. Αν εσείς έχετε άλλη ενημέρωση από τον Χρήστο σας παρακαλώ να μας το πείτε.
Δεν μου πέρασε ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Όχι, δεν θεωρώ ότι όλοι έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την ταπεινότητά μου. Και με τον Χρήστο δεν είχα την παραμικρή επαφή.

Αν σε κάποιο σημείο φάνηκε ότι σας κάνω επίθεση να μου το επισημάνετε. Το μόνο που θέλω από αυτό το φόρουμ είναι να υπάρχει για αυτούς που γουστάρουν το κυνήγι.
Και νόημα και εκφορά λόγου δεν εμπεριέχουν κανένα στοιχείο επιθετικότητας. Από την άλλη, η ιστορία μου θεωρώ πως δείχνει κατά πόσον γουστάρω το κυνήγι. Αυτούς που όντας κυνηγοί, γουστάρουν κάποια άλλα, αρνητικά πράγματα, περισσότερο από το κυνήγι, πχ την προβολή των συμπλεγμάτων τους κλπ, αυτούς δεν τους γουστάρω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Σωτηρόπουλος
 
Με μπερδεύεται κ. Σωτηρόπουλε. Δεν μιλήσαμε πότε μαζί, είτε τηλεφωνικά, είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας...


Δεν μιλήσαμε πότε μαζί είτε τηλεφωνικά, είτε με με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας... Εγώ και ο κ. Σωτηρόπουλος εννοώ...
Καλημέρα σας!εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον κύριο Σωτηρόπουλο αρκετές φορές για ένα θέμα που είχα με ένα τσοκ ,γι'αυτό και δεν πήρα μέρος σε όλο αυτο το γαϊτανάκι να το πω! άλλωστε είπαμε ογραπτος λόγος όσο δίκαιο και να έχεις σε κάποια αντιπαράθεση θα παρεξηγηθείς.
 
Aν και ειπα οτι δεν θα παρω μερος σε ολο αυτο γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος αυτη την περιοδο, θα γραψω δυο τρια πραγματα μιας και διαβαζω μερικες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις κ χαιρομαι γι αυτο..

Ξεκινω λεγοντας οτι θεωρω πως σχεδον κανενας επαγγελματιες αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα δεν πιστευω οτι ειναι ετοιμος να αντιπαρατεθει δημοσια για το προιον του (λεω σχεδον κανενας, σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις) γιατι εχουν μαθει στο να προωθουν το προιον τους διχως αντιλογο... Απο την αλλη θελουν να εκμεταλλευονται κ τη δωρεαν διασημιση που προσφερει το ιντερνετ ομως... Δεν θα μακρυγορησω σε αυτο, ειναι απλα τα πραγματα,ο καθενας το καταλαβαινει... Βγαζω το καπελο σε οσους το κανουν , εστω και με τον δικο τους τροπο σωστο η λαθος για μενα δεν εχει σημασια, γιατι αυτο δηλωσει πως εχουν κακαλα και τουλαχιστον τα υπερασπιζονται...

Στο θεμα πελατη τωρα, γιατι πιθανοι πελατες ειναι ολοι οσοι διαβαζουν ενα θεμα, θα δωσω ενα παραδειγμα απο την καθημερινη ζωη... Η κοπελα μου ειναι πωλητρια κ μαλιστα καλη, και ερχεται σε επαφη με παρα πολλες γυναικες καθε μερα που ειναι κ οι πιο ιδιοτροπες για μενα πελατισσες... Υπαρχουν λοιπον οι πελατες που ειναι ευγενικοι, αυτοι που ειναι τυπικοι, αυτοι που απλα μπαινουν σε ενα μαγαζι για να περασουν την ωρα τους απασχολοντας τον υπαλληλο, αυτοι που ειναι αγενεις τελειως και αυτοι που οχι μονο μπαινουν να περασουν την ωρα τους αλλα ψαχνουν να βρουν τροπο να σε προσβαλουν κιολας γιατι τσκαωθηκαν εχθες με τον αντρα τους, γιατι ζηλευουν το γκομενα σου, ζηλευουν τη δουλεια σου η οτιδηποτε αλλο... Ο καλος υπαλληλος ωφειλει να ειναι ευγενικος με ολους και αν εχει κ αντιληψη να δινει την απαιτουμενη προσοχη σε οποιον την αξιζει...
Ενας μικροκοσμος μαγαζιου ειναι κ ενα φορουμ για εναν επαγγελματια...Δυστυχως θα υπαρχουν ολοι οι πελατες και ολων των ειδων οι εμποροι... Ο καλος εμπορος ειναι καλος και στη διαχειριση τους...

Αυτα αφορουν γενικα τον καθε επαγγελματια και οχι καποιον συγκεκριμενα...

Μιας και ο κ.Σωτηροπουλος ειπε την αποψη του σε αυτο το θεμα, σαν Χρηστος, αν και επηρεασμενος απο την ιδιοτητα του εμπορου, και μιας κ εχω πει και δυο κουβεντες με τον Χρηστο εστω και συντομες, θα του πω και δημοσια τη γνωμη μου...
Καταρχην Χρηστο σε θεωρω ανθρωπο με τεραστιες γνωσεις και πολυ ευφυη...Σε θεωρω μαλιστα τοσο ευφυη που απορησα με καποιες απαντησεις σου, απορρησα γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ηθελες να απαντησεις ετσι η αν απαντησες εσκεμενα για να δημιουργειτε ντορος... Μην με βαλεις να σου παραβαλω τι και πως, το σιχαινομαι αυτο, ειναι η εικονα που αποκομισα διαβαζοντας την απο εξω εντελως κ με το λιγο χρονο που διαθετω αυτην την περιοδο μιας κ ειμαι λογιστης οποτε μπορει καποια λεπτομερεια να μου διεφυγε...
Ασχολεισαι δημοσια και εδω και στο εξωτερικο και αυτο ειναι προς τιμην σου, ειναι προς τιμην σου που υπερασπιζεσαι το προιον σου με τον τροπο σου...
Αν θα ηθελες να σου δωσω ενα παραδειγμα για την απορια μου στον τροπο απαντησεων σου, στην ερωτηση της τιμολογησης ας πουμε, θα ηταν πολυ πιο ευκολο για μενα να προσπερασεις το "φορολογικος παραδεισος" αν σε πειραξε και να απαντησεις με απλα λογια οτι αυτη ειναι ¨δυστχυως η τιμολογηση βαση του κοστους των υλικων η και της φορολογιας που αντιμετωπιζω και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο, αν τα καταφερω σιγουρα θα το κανω για τον ελληνα κυνηγο" και ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα σου εβγαζαν το καπελο... Οταν καποιος σε ρωτα ειρωνικα και απαντας στο ιδιο ματιβο, ειναι λογικο να πυροδοτησεις μια αλυσιδωτη αντιδραση... Απλα μιας και εισαι επικοινωνιακος ανθρωπος, απορρησα με καποιες απαντησεις, όπως η καμπυλη προσφορας και ζητησης στην τιμη, μιας και ως αποφοιτος του οικονομικου πανεπιστημιου Αθηνων, εχω αποψη...
Καποιοι ανθρωποι τωρα οταν με κατι δεν συμφωνουν το προσπερνουν, αλλοι αδιαφορουν και αλλοι το δικεκδικουν... Ετσι ειναι οι ανθρωποι...
Δεν σου κανω καμια υποδειξη, προς θεου, την αποψη μου σου λεω εντελώς φιλικα και με πολυ συμπαθεια και μαλιστα μια θελω να τα πω, μια κανω ενα βημα πισω γιατι λεω Αρι δεν σε αφορα μην ανακατευεσαι...

Στο θεμα των τσοκ σου εγω προσωπικα λεω παντα τα καλυτερα, δεν περιμενω απο καμια διαφημιστικη ατακα να πειστω για να δοκιμασω κατι, αν εχω την περιεργεια τα αγοραζω, τα δοκιμαζω, αν δεν μου αρεσουν τα πουλαω, ειναι μοδα τα aftermarket τσοκ...Τα δικασ ου γεμιζουν την τσαντα και για οσους αυτο ειναι το ζητουμενο ειναι αριστα... Προσωπικα σαν Αρις, ακομα και ιδιο να ειναι ενα ελληνικο προιον με ενα ξενο, ακομα κ ιδια χρηματα να κοστιζουν, θα προτιμουσα να αγορασω το ελληνικο, ετσι ρε παιδι μου γιατι ειμαστε και Ελληνες...

Αν και ολη η φασαρια που δημιουργηθηκε δεν νομιζω οτι δημιουργηθηκε ποτε απο την αμφισβητιση του προιοντος σου...

Ενα τελευταιο και πολυ σημαντικο, γιατι πολλα εγραψα και κακως, αλλα αυτο πρεπει να το πω... Βγαλε απο το μυαλο σου καποιες αρρωστημμενες σκεψεις οτι μυστικες ομαδες ανθρωπων κανουν κοινοπραξιες για να υποβιβασουν εσκεμενα το προιον σου... Αυτα ειναι αρρωστα σεναρια απο και για αρρωστα μυαλα... Το οτι πολλοι απο αυτο το χωρο εχουν αναπτυξει διαπροσωπικες σχεσεις και συζητανε για θεματα που τους αφορουν και τους προβληματιζουν, η που προβληματιστηκαν απο κοινου απο καποιες απαντησεις γιατι εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης, δεν σημαινει οτι συναιτεριζονται για να ριξουν την κυβερνηση... Καθε δραση οδηγει σε καποια αντιδραση και καθε λογος σε ενα αντιλογο, αν κατι μαλιστα προβληματιζει πολλους ανθρωπους, ισως πρεπει να μας προβληματιζει ολους... Σε καποιο παλιοτερα δοκιμη των Brain με αλλα τσοκ διαπσορας μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση σαν αναγνωστης παλι οτι αφεθηκαν υπονοουμενα οτι η δοκιμη μπορει να κρυβει ισως και δολο και στο ειχα αναφερει κ τοτε δημοσια... Σιγουρα μπορει καθε δοκιμη να κρυβει λαθη, λογικο ειναι μαλιστα αν γινεται απο ερασιτεχνισμο και με τις δυσκολιες που εχει ενα τετοιο εγχειρημα, αλλα ακομα και ετσι, ειναι ασχημο σε μια προσπαθεια να δημιουργουμε μονοι μας φαντασματα... Εμενα που δεν ειχα καμια σχεση με ειχε ενοχλησει, αν ειχα κανει εγω τη δοκιμη θα ειχα προσβληθει κιολας κ ενδεχομενως να σου ζηταγα και το λογο... Εξηγησε μου που κανω λαθος θα σου ελεγα, η δειξε μου εσυ τις δικες σου δοκιμες, οχι εσυ ο Χρηστος, ο οποιοσδηποτε, αλλα μην προσβαλεις την αξιοπρεπεια μου δημοσια γιατι θα με χασεις σαν ανθρωπο...
Απλα οταν κατι κατα τη γνωμη μου παντα προβλητιζει αρκετους ανθρωπους, περα απο την πιο ευκολη σκεψη οτι ολοι αυτοι ειναι βαλτοι κ εχουν κατι μαζι μου, εγω θα σκεφτομουν και ποιο ειναι το πιθανο λαθος που εκανα εγω για να πυροδτησω αυτη την αντιδραση... Οταν μπεις στο γαιτανακι της αντιπαραθεσης, λαθη θα γινουν και απο τις δυο πλευρες ειδικα στον γραπτο λογο και ειδικα με μια κατασταση ζωης που ολοι ειμαστε σκασμενοι μεχρι το λαιμο... Ακριβως αυτο εγινε και στο θεμα Brain θεωρω, παλι σαν αναγνωστης σου ξαναλεω που διαβασα στα πεταχτα τα μυνηματα κ ισως οχι κ ολα μια και αρκετα σβηστικαν...
Συγνωμη και παλι που τα λεω αυτα, δεν μου πεφτει λογος, δεν συμμετεχω πλεον σε διενεξεις, απλα επειδη οπως ειπες και εσυ εχεις μεγαλωσει σε ανταγωνιστικο περιβαλλον και εχεις γερο στομαχι, πηρα το θαρρος να σου πω τη γνωμη μου...
Δεν χρειαζεται να μου δικαιολογησεις κατι η να μου απαντησεις συγκεκριμενα, μπορει να εχω και αδικο, τι αποκομισα εγω απο αυτη την ιστορια σου γραφω σαν αναγνωστης...

Για να ξαναγυρισουμε στο θεμα με τους επαγγελματιες, τη γνωση που εχει ο καθενας απο αυτους δεν ειναι υποχρεωμενος να την διαδωσει, αν θελει να το κανει εχει καλος γιατι θεωρρει οτι βοηθα το προιον του, αν οχι παλι καλα κανει... Δεν κανουμε ιδιαιτερα μαθηματα, ουτε ειμαστε φροντιστηριο... Τα πραγματα ειναι απλα, ο επαγγελματιες εκμεταλλευεται το δημοσιο βημα και τη δωρεαν διαφημιση και προωθει το προιον του στους πελατες οπως ειπα στην αρχη, οι οποιοι ειναι πολλων ειδων οπως και στη ζωη εξω... Υποχρεωση δεν εχει καμια ετσι οπως ειναι το πλαισιο στο φορουμ, αν εχει την ευθυξια να κανει καποια προσφορα στα μελη η καποια δωρεα σε καποια κληρωση μαγκια του και μπραβο του, αν οχι δεν ειναι υποχρεωμενος... Αν δεν σας αρεσει αυτο αλλαξτε το πλαισο φιλοξενιας, οποιος μπορει διαφημιζεται με αντιλογο την δημοσια συζητηση η οποια μπορει να ειναι και καλη και κακη, εξαρταται απο πολλους παραγοντες... Διαφορετικα φτιαξτε μια φορμα μονο με ανακοινωσεις απο τους επαγγελματιες να ειναι ευχαριστημενοι και να εχουν και ησυχη τη ζαχαρενια τους...
 
Aν και ειπα οτι δεν θα παρω μερος σε ολο αυτο γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος αυτη την περιοδο, θα γραψω δυο τρια πραγματα μιας και διαβαζω μερικες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις κ χαιρομαι γι αυτο..

Ξεκινω λεγοντας οτι θεωρω πως σχεδον κανενας επαγγελματιες αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα δεν πιστευω οτι ειναι ετοιμος να αντιπαρατεθει δημοσια για το προιον του (λεω σχεδον κανενας, σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις) γιατι εχουν μαθει στο να προωθουν το προιον τους διχως αντιλογο... Απο την αλλη θελουν να εκμεταλλευονται κ τη δωρεαν διασημιση που προσφερει το ιντερνετ ομως... Δεν θα μακρυγορησω σε αυτο, ειναι απλα τα πραγματα,ο καθενας το καταλαβαινει... Βγαζω το καπελο σε οσους το κανουν , εστω και με τον δικο τους τροπο σωστο η λαθος για μενα δεν εχει σημασια, γιατι αυτο δηλωσει πως εχουν κακαλα και τουλαχιστον τα υπερασπιζονται...

Στο θεμα πελατη τωρα, γιατι πιθανοι πελατες ειναι ολοι οσοι διαβαζουν ενα θεμα, θα δωσω ενα παραδειγμα απο την καθημερινη ζωη... Η κοπελα μου ειναι πωλητρια κ μαλιστα καλη, και ερχεται σε επαφη με παρα πολλες γυναικες καθε μερα που ειναι κ οι πιο ιδιοτροπες για μενα πελατισσες... Υπαρχουν λοιπον οι πελατες που ειναι ευγενικοι, αυτοι που ειναι τυπικοι, αυτοι που απλα μπαινουν σε ενα μαγαζι για να περασουν την ωρα τους απασχολοντας τον υπαλληλο, αυτοι που ειναι αγενεις τελειως και αυτοι που οχι μονο μπαινουν να περασουν την ωρα τους αλλα ψαχνουν να βρουν τροπο να σε προσβαλουν κιολας γιατι τσκαωθηκαν εχθες με τον αντρα τους, γιατι ζηλευουν το γκομενα σου, ζηλευουν τη δουλεια σου η οτιδηποτε αλλο... Ο καλος υπαλληλος ωφειλει να ειναι ευγενικος με ολους και αν εχει κ αντιληψη να δινει την απαιτουμενη προσοχη σε οποιον την αξιζει...
Ενας μικροκοσμος μαγαζιου ειναι κ ενα φορουμ για εναν επαγγελματια...Δυστυχως θα υπαρχουν ολοι οι πελατες και ολων των ειδων οι εμποροι... Ο καλος εμπορος ειναι καλος και στη διαχειριση τους...

Αυτα αφορουν γενικα τον καθε επαγγελματια και οχι καποιον συγκεκριμενα...

Μιας και ο κ.Σωτηροπουλος ειπε την αποψη του σε αυτο το θεμα, σαν Χρηστος, αν και επηρεασμενος απο την ιδιοτητα του εμπορου, και μιας κ εχω πει και δυο κουβεντες με τον Χρηστο εστω και συντομες, θα του πω και δημοσια τη γνωμη μου...
Καταρχην Χρηστο σε θεωρω ανθρωπο με τεραστιες γνωσεις και πολυ ευφυη...Σε θεωρω μαλιστα τοσο ευφυη που απορησα με καποιες απαντησεις σου, απορρησα γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ηθελες να απαντησεις ετσι η αν απαντησες εσκεμενα για να δημιουργειτε ντορος... Μην με βαλεις να σου παραβαλω τι και πως, το σιχαινομαι αυτο, ειναι η εικονα που αποκομισα διαβαζοντας την απο εξω εντελως κ με το λιγο χρονο που διαθετω αυτην την περιοδο μιας κ ειμαι λογιστης οποτε μπορει καποια λεπτομερεια να μου διεφυγε...
Ασχολεισαι δημοσια και εδω και στο εξωτερικο και αυτο ειναι προς τιμην σου, ειναι προς τιμην σου που υπερασπιζεσαι το προιον σου με τον τροπο σου...
Αν θα ηθελες να σου δωσω ενα παραδειγμα για την απορια μου στον τροπο απαντησεων σου, στην ερωτηση της τιμολογησης ας πουμε, θα ηταν πολυ πιο ευκολο για μενα να προσπερασεις το "φορολογικος παραδεισος" αν σε πειραξε και να απαντησεις με απλα λογια οτι αυτη ειναι ¨δυστχυως η τιμολογηση βαση του κοστους των υλικων η και της φορολογιας που αντιμετωπιζω και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο, αν τα καταφερω σιγουρα θα το κανω για τον ελληνα κυνηγο" και ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα σου εβγαζαν το καπελο... Οταν καποιος σε ρωτα ειρωνικα και απαντας στο ιδιο ματιβο, ειναι λογικο να πυροδοτησεις μια αλυσιδωτη αντιδραση... Απλα μιας και εισαι επικοινωνιακος ανθρωπος, απορρησα με καποιες απαντησεις, όπως η καμπυλη προσφορας και ζητησης στην τιμη, μιας και ως αποφοιτος του οικονομικου πανεπιστημιου Αθηνων, εχω αποψη...
Καποιοι ανθρωποι τωρα οταν με κατι δεν συμφωνουν το προσπερνουν, αλλοι αδιαφορουν και αλλοι το δικεκδικουν... Ετσι ειναι οι ανθρωποι...
Δεν σου κανω καμια υποδειξη, προς θεου, την αποψη μου σου λεω εντελώς φιλικα και με πολυ συμπαθεια και μαλιστα μια θελω να τα πω, μια κανω ενα βημα πισω γιατι λεω Αρι δεν σε αφορα μην ανακατευεσαι...

Στο θεμα των τσοκ σου εγω προσωπικα λεω παντα τα καλυτερα, δεν περιμενω απο καμια διαφημιστικη ατακα να πειστω για να δοκιμασω κατι, αν εχω την περιεργεια τα αγοραζω, τα δοκιμαζω, αν δεν μου αρεσουν τα πουλαω, ειναι μοδα τα aftermarket τσοκ...Τα δικασ ου γεμιζουν την τσαντα και για οσους αυτο ειναι το ζητουμενο ειναι αριστα... Προσωπικα σαν Αρις, ακομα και ιδιο να ειναι ενα ελληνικο προιον με ενα ξενο, ακομα κ ιδια χρηματα να κοστιζουν, θα προτιμουσα να αγορασω το ελληνικο, ετσι ρε παιδι μου γιατι ειμαστε και Ελληνες...

Αν και ολη η φασαρια που δημιουργηθηκε δεν νομιζω οτι δημιουργηθηκε ποτε απο την αμφισβητιση του προιοντος σου...

Ενα τελευταιο και πολυ σημαντικο, γιατι πολλα εγραψα και κακως, αλλα αυτο πρεπει να το πω... Βγαλε απο το μυαλο σου καποιες αρρωστημμενες σκεψεις οτι μυστικες ομαδες ανθρωπων κανουν κοινοπραξιες για να υποβιβασουν εσκεμενα το προιον σου... Αυτα ειναι αρρωστα σεναρια απο και για αρρωστα μυαλα... Το οτι πολλοι απο αυτο το χωρο εχουν αναπτυξει διαπροσωπικες σχεσεις και συζητανε για θεματα που τους αφορουν και τους προβληματιζουν, η που προβληματιστηκαν απο κοινου απο καποιες απαντησεις γιατι εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης, δεν σημαινει οτι συναιτεριζονται για να ριξουν την κυβερνηση... Καθε δραση οδηγει σε καποια αντιδραση και καθε λογος σε ενα αντιλογο, αν κατι μαλιστα προβληματιζει πολλους ανθρωπους, ισως πρεπει να μας προβληματιζει ολους... Σε καποιο παλιοτερα δοκιμη των Brain με αλλα τσοκ διαπσορας μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση σαν αναγνωστης παλι οτι αφεθηκαν υπονοουμενα οτι η δοκιμη μπορει να κρυβει ισως και δολο και στο ειχα αναφερει κ τοτε δημοσια... Σιγουρα μπορει καθε δοκιμη να κρυβει λαθη, λογικο ειναι μαλιστα αν γινεται απο ερασιτεχνισμο και με τις δυσκολιες που εχει ενα τετοιο εγχειρημα, αλλα ακομα και ετσι, ειναι ασχημο σε μια προσπαθεια να δημιουργουμε μονοι μας φαντασματα... Εμενα που δεν ειχα καμια σχεση με ειχε ενοχλησει, αν ειχα κανει εγω τη δοκιμη θα ειχα προσβληθει κιολας κ ενδεχομενως να σου ζηταγα και το λογο... Εξηγησε μου που κανω λαθος θα σου ελεγα, η δειξε μου εσυ τις δικες σου δοκιμες, οχι εσυ ο Χρηστος, ο οποιοσδηποτε, αλλα μην προσβαλεις την αξιοπρεπεια μου δημοσια γιατι θα με χασεις σαν ανθρωπο...
Απλα οταν κατι κατα τη γνωμη μου παντα προβλητιζει αρκετους ανθρωπους, περα απο την πιο ευκολη σκεψη οτι ολοι αυτοι ειναι βαλτοι κ εχουν κατι μαζι μου, εγω θα σκεφτομουν και ποιο ειναι το πιθανο λαθος που εκανα εγω για να πυροδτησω αυτη την αντιδραση... Οταν μπεις στο γαιτανακι της αντιπαραθεσης, λαθη θα γινουν και απο τις δυο πλευρες ειδικα στον γραπτο λογο και ειδικα με μια κατασταση ζωης που ολοι ειμαστε σκασμενοι μεχρι το λαιμο... Ακριβως αυτο εγινε και στο θεμα Brain θεωρω, παλι σαν αναγνωστης σου ξαναλεω που διαβασα στα πεταχτα τα μυνηματα κ ισως οχι κ ολα μια και αρκετα σβηστικαν...
Συγνωμη και παλι που τα λεω αυτα, δεν μου πεφτει λογος, δεν συμμετεχω πλεον σε διενεξεις, απλα επειδη οπως ειπες και εσυ εχεις μεγαλωσει σε ανταγωνιστικο περιβαλλον και εχεις γερο στομαχι, πηρα το θαρρος να σου πω τη γνωμη μου...
Δεν χρειαζεται να μου δικαιολογησεις κατι η να μου απαντησεις συγκεκριμενα, μπορει να εχω και αδικο, τι αποκομισα εγω απο αυτη την ιστορια σου γραφω σαν αναγνωστης...

Για να ξαναγυρισουμε στο θεμα με τους επαγγελματιες, τη γνωση που εχει ο καθενας απο αυτους δεν ειναι υποχρεωμενος να την διαδωσει, αν θελει να το κανει εχει καλος γιατι θεωρρει οτι βοηθα το προιον του, αν οχι παλι καλα κανει... Δεν κανουμε ιδιαιτερα μαθηματα, ουτε ειμαστε φροντιστηριο... Τα πραγματα ειναι απλα, ο επαγγελματιες εκμεταλλευεται το δημοσιο βημα και τη δωρεαν διαφημιση και προωθει το προιον του στους πελατες οπως ειπα στην αρχη, οι οποιοι ειναι πολλων ειδων οπως και στη ζωη εξω... Υποχρεωση δεν εχει καμια ετσι οπως ειναι το πλαισιο στο φορουμ, αν εχει την ευθυξια να κανει καποια προσφορα στα μελη η καποια δωρεα σε καποια κληρωση μαγκια του και μπραβο του, αν οχι δεν ειναι υποχρεωμενος... Αν δεν σας αρεσει αυτο αλλαξτε το πλαισο φιλοξενιας, οποιος μπορει διαφημιζεται με αντιλογο την δημοσια συζητηση η οποια μπορει να ειναι και καλη και κακη, εξαρταται απο πολλους παραγοντες... Διαφορετικα φτιαξτε μια φορμα μονο με ανακοινωσεις απο τους επαγγελματιες να ειναι ευχαριστημενοι και να εχουν και ησυχη τη ζαχαρενια τους...
Άρη για μια ακόμα φορά δεν γινόταν να μην είσαι πιο ευστοχος
 
Aν και ειπα οτι δεν θα παρω μερος σε ολο αυτο γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος αυτη την περιοδο, θα γραψω δυο τρια πραγματα μιας και διαβαζω μερικες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις κ χαιρομαι γι αυτο..

... πέραν της ψυχολογικής ανάλυσης της σχέσης πελάτη - πωλητή - εμπόρου - κοινωνίας γενικά , η οποία είναι 100% σύμφωνη και με την δική μου άποψη .shake hands..shake hands..shake hands.

....... η ερώτηση είναι .

δηλαδή βρε φίλε Άρη , αν δεν ήσουν κουρασμένος και είχες διάθεση πόσο θα έγραφες ??? .shake hands..shake hands..shake hands.
 
Η λέξη και το νόημα της λέξης αισχροκέρδεια που αναφέρθηκε σε απάντηση της τοποθέτησης μου να μειωθεί η τελική τιμή του προϊόντος για είναι πιο προσιτό στη μάζα είναι εκτός πλαισίου καλοπροαίρετης αντίληψης.
Το να κερδίσει ο καταναλωτής έστω κ μια μικρή έκπτωση για ένα τσοκ το θεωρώ πολύ σημαντικό για δύο λόγους.
1.τιμας τους διαχειριστές που σε φιλοξενούν και σου δίνουν το βήμα να παρουσιάσεις τα προς πώληση
2.τιμας όλους εμάς που στη κάννη του όπλου μας υπάρχει ένα δικό σου τσοκ
Τα 5€ πχ δε θα με κάνουν πλουσιότερο αλλά θα μου επιτρέψουν να σκεφτώ ότι αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να τα συγκεράσει όλα.
Υπάρχει η περίπτωση να μην είναι εφικτό αυτό. Δεκτό. Με όμορφο τρόπο εξήγηση.

Κανείς δε κατέχει τη μοναδική σοφία απλά η ψυχοσύνθεση μας δεν επιτρέπει να ακούσουμε κ κάτι διαφορετικό γιατί πολλές φορές έχουμε θρέψει το εγώ μας σε σημείο να νομίζουμε ότι εκτός της αλήθειας μας δεν υπάρχει τίποτα αλλο.(συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου)

Το ΜR(3/10) μου το έκανε δώρο φίλος προ 2 σεζόν.
Από το τσοκ έμεινα πολύ ικανοποιημένος.Πολυ.
Δοκιμές αν έκανα; κυρίως στο κυνήγι.Εκει τα είδα αυτά που με κάναν να λέω πολύ καλό τσοκ.
Το bell απο την άλλη....ούτε να το δω...

Από τις τελευταίες τοποθετήσεις σου δεν έμεινα ικανοποιημένος λόγω της δογματικής όπως την εξέλαβα εγώ προσέγγισης σου.

Για μένα το σημαντικό όλων είναι να φιλτράρει εις έκαστος εξ ημών τα πράγματα και να μην γίνεται απλος δέκτης και υποστηρικτής απόψεων.

Καταλήγοντας λέω ότι αμφιβάλλω αν υπάρχει η δέουσα ωριμότητα από όλους τους εμπλεκόμενους (ξανά εμού πρώτου)για μια πιο εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.
Σημειώνω ότι είμαι μέτριος κυνηγός που οι δοκιμές μου γίνονται στον κυνηγότοπο σε θηράματα και δεν μπερδεύω τη κάννη του όπλου μου με οτιδήποτε άλλο.
 
Φίλε Άρη,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Όσο για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα θα ήθελα να τονίσω δύο σημεία

1) Η συμπεριφορά κάποιων πραγματικά ξεπέρναγε τα όρια. Όπως καλά έγραψε και ο Chris-Kaz, ενώ κάποιοι μιλούσαν απαξιωτικά και προσβλητικά για εμένα, σαφώς όχι για το προϊόν μου, εγώ έπρεπε να απαντώ σε κάθε είδους μειωτική ερώτηση με τρόπο που να μην νομίσει έστω ο εκάστοτε ερωτών πως υποκρύπτεται έστω υποψία μείωσής του.

2) Πέρα από το προσβλητικό ύφος, χρειάστηκε να αντιμετωπίσω και μία ασύμμετρη επιθετικότητα ως προς τον «τρόπο διεξαγωγής του διαλόγου». Συγκεκριμένα, περί «υπεκφυγών» και «αποφυγής» απαντήσεων κλπ. Αυτό ειπώθηκε κάπου και μετά πολλοί το αναπαρήγαγαν χωρίς να το σκέφτονται καθόλου. Προκάλεσα και άλλη φορά να μου δείξουν μία, έστω μία ερώτηση που να μην απήντησα. Παράλληλα, όταν οι απαντήσεις μου δεν ήσαν με «σκυμμένο το κεφάλι ως όφειλα» ή απέκρουαν τις απόψεις τους τότε, αυτόματα, ήσαν «απαράδεκτου ύφους»!

Δέχομαι πως η κοπέλα σου εφαρμόζει την πραγματικά βέλτιστη πρακτική συμπεριφοράς στο εργασιακό της περιβάλλον. Υπάρχουν όμως και όρια που πιστεύω πως ούτε αυτή, σαν υγιής προσωπικότητα, θα επιτρέψει ποτέ να ξεπεραστούν. Όταν εγώ θεώρησα πως το πράγμα κλιμακώθηκε ραγδαία,και υπέρμετρα, είδα πως θα έπρεπε να μπει ένα φρένο. Το φρένο δεν μπήκε από την διαχείριση και έτσι χρειάστηκε να απαντήσω σε κάποιους με ισοβαρή τρόπο.

Όσο για τη δοκιμή που θεωρείς πως δεν αντέδρασα σωστά.: Το μέλος που την έκανε, είχε γράψει σε προηγούμενο χρόνο πως αυτά που γράφονται για το BL δεν είναι σωστά και, όταν κάποιοι εξέφεραν αντιρρήσεις στον ισχυρισμό του, έγραψε πως «εντάξει, θα προμηθευτώ τα απαραίτητα και θα το αποδείξω». Δηλ ισχυριζόταν κάτι που απλά είχε βγάλει από το μυαλό του, χωρίς καμία πραγματική σχετική εμπειρία. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του προαποφασισμένου αποτελέσματος, τότε τι είναι; Όσο για την δοκιμή αυτή καθεαυτή, αρκεί να δει κανείς τις πρωτότυπες φωτό (αυτές με τα μαρκαρίσματα των σκαγιών είναι για νάναι) και ας δει πόσα σκάγια έχει η κάθε μία. Εσύ και ο φίλος που είχε γεμίσει τα φυσίγγια ήσασταν η αιτία που δεν ασχολήθηκα ξανά με το θέμα. Τα σκάγια δε, είχαν μετρηθεί όχι μόνο από εμένα, αλλά και από άλλα 2 μέλη με ευλαβική προσοχή και κάμποσες φορές, για διασταύρωση.. Δεν θεωρώ συνεπώς ότι προσέβαλα κάποιον σε αυτή την περίπτωση, οι ίδιες του οι πράξεις τον μείωσαν.

Το ίδιο μέλος είναι και αυτό που έγραψε ότι «σε έπιασαν τα Αμερικανάκια να λες ψέματα και εκεί τελείωσες». Τη στιγμή που, αφού - κατά δήλωσή του – παρακολουθεί τα αμερικάνικα φόρουμ, ξέρει σίγουρα τι φοβερή υποδοχή και τι εξαιρετικές κριτικές και σχόλια έχουν εδώ και ενάμιση χρόνο τα BRAIN στην Αμερική.

Όσο για τα «υπόγεια κυκλώματα», φαντάσματα κλπ αναφέρθηκαν από δύο- τρία μέλη «κυκλώματα Viber» κλπ. Απλά έγραψα ότι διάβασα κάτι τέτοιο. Δεν ασχολήθηκα με αυτά, δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξή τους ή μη. Όχι, δεν νοιώθω πως κάποιοι με εχθρεύονται σε οργανωμένο επίπεδο, σιγά το αντικείμενο συνωμοσίας και το κέρδος που θα είχαν.

Ελπίζω αυτή η ανάρτησή μου να ξεκαθάρισε τη θέση μου σε μερικά σημεία που καταλαβαίνω πως επιδεχόντουσαν πολλαπλών ερμηνειών.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Υ.Γ. Για τη τιμολόγηση βάσει προσφοράς και ζήτησης σου στέλνω ΠΜ. Αλλιώς, θα έχω αφήσει ερώτηση αναπάντητη!
 
Last edited:
Το μειζον θεμα νομιζω ειναι η ισοτιμη συμμετοχη των επαγγελματιων καi των απλων μελων σε ενα φορουμ. Καμια ειδικη μεταχειριση, κανενας ειδικος κανονας, οτι ισχυει για ολους να ισχυει και για τον επαγγελματια.Προφανως παρεμβασεις των διαχειριστων παντα θα υπαρχουν στο πλαισιο ομως των κανονων του φορουμ. Οπως ομως οι αποψεις του καθενος υποκεινται σε κριτικη, ηπια και μη, το ιδιο θα πρεπει να ισχυει και για τον επαγγελματια. ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ. .Αν θες να μπεις στην θαλασσα των κοινωνικων δικτυων, κολυμπα.
Πολύ σωστή τοποθέτηση !
 
Την καλησπέρα μου πρώτα από όλα σε όλους !θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψη μου πάνω στο όλο ζήτημα .πρώτον πιστεύω ότι ο κ Σωτηρόπουλος όντως στα ερωτήματα απάντησε άσχετα εάν η απάντησης του κάλυψαν κάποιους η οχι, ο άνθρωπος απάντησε με την δικιά του λογική και θεωρία από την θέση του δημιουργού και εμπόρου των τσοκ BELL το εάν συμφωνώ μαζί του η οχι είναι άλλο θέμα .δεύτερον πιστεύω ότι όντως του γίνανε ερωτήσεις λιγο επιθετικες που όμως σε ένα φόρουμ με τόσα άτομα σιγά μην δεν γινόντουσαν και όντως πιστεύω ότι ο κ Σωτηρόπουλος θα μπορούσε να τις προσπεράσει η να τις αποφύγει πιο διακριτικά όμως επελεξε να απάντηση με το ίδιο ύφος και αυτό σε κάποιους άρεσε σε κάποιους άλλους όχι ,εγώ θα προτιμούσα να έχει επιλέξει το προσπερασμα και την αποφυγή είναι δικαίωμα του όμως να απαντήσει όπως εκείνος θέλει όπως και δικαίωμα του είναι να αποχωρήσει και από το φόρουμ .Γενικά θεωρώ ότι όταν διαφωνώ με κάποιον δεν είναι ανάγκη να γίνομαι μπίλιες μαζί του και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές ,παραθέτω ένα παράδειγμα εγώ αγόρασα το bell με την λογική ότι θα έχω πιο ανοιχτή τουφεκιά από το 5 αρι μου και θα κρατάει σαν το 4 αρι μου στο δεύτερο σκέλος με κάλυψε στο πρώτο όχι, μίλησα με τον κ Σωτηροπουλο τηλεφωνικά ευγενικοτατα μου εκφρασε την άποψη του το ξαναδοκιμασα το τσοκ και ξαναέκανα τοποθέτηση και μέσω του φόρουμ και πάλι με ευγένεια μου απάντησε και μου εκφρασε την άποψη του μια άποψη που εμένα προσωπικά δεν με κάλυψε και δεν με έπεισε και για αυτό πολύ απλά το πούλησα ,τι έπρεπε δηλαδή ρε παιδιά να των κραξω να του μιλήσω άσχημα να γίνω μπίλιες μέσα στο φόρουμ μαζί του ,όχι βέβαια, απλά παρέθεσα την δικιά μου άποψη για το τσοκ ο κ Σωτηρόπουλος την δικιά του και όποιος διαβάζει θα κρίνει και θα πράξει ανάλογα .Τέλος λιγο νερό στο κρασί όταν τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα είναι η καλύτερη λύση !!!
 
Α όσο για την δημοσκόπηση θεωρώ πως η εικόνα του φόρουμ είναι αυτή που είναι και την θετικη μου άποψη την εχω καταθέσει και την έχω δικαιολόγηση ,οπότε σαφέστατα και ναι θεωρώ ότι ένας επαγγελματίας έχει κίνητρο συμμετοχης .
 
παραθέτω ένα παράδειγμα εγώ αγόρασα το bell με την λογική ότι θα έχω πιο ανοιχτή τουφεκιά από το 5 αρι μου και θα κρατάει σαν το 4 αρι
Καλημέρα συνάδελφε,
θες να μας εξηγήσεις λίγο πως οδηγήθηκες σε αυτήν την προσδοκία; Πώς θα μπορούσε μια κατανομή που θα είχε αρχική εικόνα πιο ανοιχτή από ένα μαμίσιο 5αρι, να μεταμορφωθεί στην συνέχεια σε κατανομή από σύσφιξη 4 άστρων; Πραγματικά και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και κρατάω μια επιφύλαξη μήπως δεν αντιλήφθηκα σωστά τα γραφώμενα σου, που έχω παραθέσει.
Εννοείται ότι απαντάει όποιος θέλει.
 
Παλικάρια να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ. Το θέμα με τον κύριο Σωτηρόπουλο πιστεύω πως το εξαντλήσαμε και άποψη μου είναι ότι κάποιους πλέον τους κουράζει. Αν πάλι κάποιος θέλει να το συνεχίσει ας το κάνει στο ανάλογο θέμα. Εδώ μιλάμε για όλους τους επαγγελματίες γενικά και όχι για έναν ειδικά.
 
Παιδιά πολύ κακό χωρίς λόγο.....για εμένα οποιος επαγγελματίας θέλει να συμμετέχει ας το κάνει αρκεί να είναι έτοιμος να δεχθεί την κριτική του καλή η κακή...το forum πιστεύω έχει την δυνατότητα να τους προστατέψει απο τους κακεντρεχείς...αρκεί κ ο "επαγγελματίας" να είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
 
Παιδιά πολύ κακό χωρίς λόγο.....για εμένα οποιος επαγγελματίας θέλει να συμμετέχει ας το κάνει αρκεί να είναι έτοιμος να δεχθεί την κριτική του καλή η κακή...το forum πιστεύω έχει την δυνατότητα να τους προστατέψει απο τους κακεντρεχείς...αρκεί κ ο "επαγγελματίας" να είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Ωραίος ο Θόδωρας!
 
Δεν εχω καταλάβει τι ψάχνουν μερικοί μερικοί. Μπορώ να πω πολλα,αλλα θα πω μόνο τούτο....έχετε κανει το κυνήγι επιστήμη!!!!
Ο πατέρας μου και οι πατεράδες σας, κυνηγούσαν με τσαγκρες, μπροστογεμη όπλα, που έφτιαχναν τα σκάγια μόνοι τους,τα λιώναν στη φωτιά και αντί για τάπες , έβαζαν εφημερίδες ή σπαρτο και κάνανε φοβερά κυνήγια.
Εδω έχετε φαγωθεί με τα τσοκ,τους κώνους,τους αυλούς, τα κερατά μας μέσα.
Δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει σε αυτό το φορουμ,ουτε επαγγελματίες ουτε κανέναν. Ψάχνεστε στα ατσάλια, στις κάνες,αν το ενα όπλο εναι καλυτερο,εάν βγάζει καλύτερες ντουφεκιες κλπ.
Κυνηγαραδες με όλη τη σημασία της λέξης. Θηράματα θελουμε και χρήματα να μετακινούμαστε και με σφεντόνα που λέει ο λόγος,θα την κάνω τη δουλειά μου.
Όλο εξυπνάδες είστε μερικοί μερικοί, παντογνώστες και επιστήμονες στα κυνηγετικά δρώμενα....
Ήμαρτον πια!!!! Γι αυτό και γενικά πάμε κατα διαόλου και στην καθημερινότητα μας...
Συγκρούσεις συγκρούσεις, ειρωνίες και μην πω τι αλλο !!!!!
Δεν θέλω να επεκταθώ αλλο,γιατι κουράστηκα ψυχικά προσωπικά,να ακολουθώ τα συνηθισμένα φαινόμενα,σε τρία φορουμ με αυτό.
Για σοβαρευτείτε λιγο,κοιτάξτε να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα, βγείτε κυνηγειστε όταν έρθει η ωρα και μην το παίζετε εξυπνάκηδες,παντογνώστες και σπεσιαλίστες.
Άντε!!!! γιατί έχετε βρει και τα κάνετε.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top