Βάλτου πιστόνι γκας ραμ απο το spider να δεις δύναμη.Norica dragon 4,5 με baracuda στα 25 μετρα.οχη και ασχημα,καμποση δυναμη το αεροβολο μπουρδελο,σπασμενο ελατηριο τσιμουχα,διαλιμενη,εγηνε αναβαθμηση με ελατηριο titan τσιμουχα μαμησια,γιαλισμα αεροθαλαμου και πιστονιου,λιπανση και να το αποτελεσμα,πιστευο αψογο
εχω το BSA-R10 σε 5,5 με τα JSB τα καλυτερα σε 18,1 grainΔοκιμή των JSB Exact 7.33grain, 4.52mm.
Ταχύτητα: 1082π/δ. (Περίμενα περισσότερα).
Ένταση ήχου: 108dB.
Ακρίβεια: Η συνηθισμένη των JSB, μία τρύπα από τα 10μ. (Το καλό με τα JSB είναι ότι κάνεις οικονομία στα κολλητήρια).
Ζγρομπια βλέπω στο ξύλο πάλι τάπες έκοψες;
Μάπα όπου θέλουν πηγενουν,τα Προμηθέας που δοκίμασα τουλαχιστονΈχει δοκιμάσει κανείς βλήματα από μη τοξικά υλικά;
Έχει δοκιμάσει κανείς βλήματα από μη τοξικά υλικά;
Μάπα όπου θέλουν πηγενουν,τα Προμηθέας που δοκίμασα τουλαχιστον
Από σκληρότητα τι λένε; Ρωτάω για πιθανούς εξοστρακισμούς.Είχα πάρει αυτά, από περιέργεια επειδή είναι λίγο πιο ελαφρά από τα μολύβδινα, για λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα.
Είναι από κάποιο κράμα κασσίτερου (tin alloy) χωρίς μόλυβδο ... Με σκληρότητα περίπου ίδια με τα μολύβδινα. Και φαίνονται να έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
View attachment 85626
Τα δοκίμασα μόνο με το παλιό περίστροφο Crosman 357-6" (αμπούλας CO2)
Μια χαρά πηγαίνουν, σύμφωνα και με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου, εννοείται. Δηλαδή δεν παρατήρησα διαφορά από αντίστοιχα μολύβδινα ως προς την ακρίβεια, αλλά ούτε στη δύναμη-διάτρηση σε μικρές αποστάσεις. Δυστυχώς δεν έχω τουφέκι αεροβόλο και δεν ξέρω πώς πάνε σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
Δοκιμασε με μια πενσα και κανε συγκριση με συνηθισμενες βολιδες ποσο σκληρες ειναι, αν ειναι πολυ σκληρες οντως μπορει να κανουν ζημια στις ραβδωσεις της καννης.τα εχω πάρει και εγω αυτα αλλα δεν τόλμησα να τα ρίξω γιατι διάβασα σε κάποιο site του εξωτερικού οτι κάνουν ζημιά στης ράβδωσης της κάνης, εκτος και αν κατάλαβα λαθος γιατι στα αγγλικά ειμαι αστροπελέκι.