Αυλοί και βύσματα

Και εγώ παρέλαβα προ καιρού Θώδη 20 και 22 και παρατήρησα ότι είναι ίδιοι ακριβώς......... Υπέθεσα πως πρόκειται για λάθος ..........
Και εδώ οι ίδιοι φαίνονται
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ellinika-vysmata-465.php

Εγώ έψαξα στο internet μήπως βρώ τηλέφωνο του Θώδη αλλά μου έβγαλε την Έφη Θώδη.

Που είναι αυτός Ελλάδα, Κύπρο ;
Έχει κανένας τηλέφωνό του ;

Και εδώ οι ίδιοι φαίνονται
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/ellinika-vysmata-465.php

Εγώ έψαξα στο internet μήπως βρώ τηλέφωνο του Θώδη αλλά μου έβγαλε την Έφη Θώδη.

Που είναι αυτός Ελλάδα, Κύπρο ;
Έχει κανένας τηλέφωνό του ;

Δεν εχω τηλεφωνο του Θωδη....Αυτους που εχω τους ειχα παρει απο τον Κενταυρο , Βασιλη !!!

Και εγώ παρέλαβα προ καιρού Θώδη 20 και 22 και παρατήρησα ότι είναι ίδιοι ακριβώς......... Υπέθεσα πως πρόκειται για λάθος ..........
Έψαχνα κ εγώ μια καλή πόσοτητα θωδη20 πριν μέρες, δεν υπήρχε κ μου είχαν πει ότι είναι ίδιοι με τους 22.... Ωστόσο δεν πήρα 22, βρήκα 20αρηδες οπότε δεν ξέρω αν ισχύει κ στην πράξη

Οι Θωδη αυτους που εχω ....ΟΛΟΙ διαφερουν καπου. ΠΧ. Ο Θωδη 16 με τον Θωδη 16 super
εχουν διαφορα στο υψος του ποτηριου!!!
Ολοι οι πυθμενες των ποτηριων εχουν το ιδιο παχος απο Ν16 εως και το Ν23.
Στο Ν24-25 ο πυθμενας ειναι χοντρυτερος κατα 1 χιλιοστο. Στο Ν27 ειναι οπως στα Νρα- 16 - 23.
Ολα τα βυσματα εχουν διαφορετικες διαστασεις...εκτος απο τον 20 και 22....
ΠΟΙΟς ο λογος διαφορετικου κωδικου απο την στιγμη που τα βυσματα ειναι ολοιδια ???? :rolleyes:

Βαγγελη ειναι αδιαννοητο να εχει διαφορετικο κωδικο με τις ιδιες διαστασεις....Τι νοημα εχει
ο κωδικος τοτε ??
Τα δικα μου ''παιζουν '' ορισμενα σε διαστασεις...Βρηκα ολικο υψος 40,3 απο 39,90....με το ιδιο βαθος
ποτηριου.
Δεν γινεται ομως οι διαφορες να ειναι σε δεκατα του χιλιοστου φιλε....
Πιστευω...οτι ....οτι ειχαν εστειλαν....
Θα παραγγειλω παλι....και το ρωτησω και στο τηλεφωνο...να τι ''παιζει''...

Σε ευχαριστω για την απαντηση......και παλι πολυχρονος Βαγγελα μου!!!! :)
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση το υλικό να είναι διαφορετικό (ποιό σκληρό ή ποιό ελαστικό) για να δούμε ...

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση το υλικό να είναι διαφορετικό (ποιό σκληρό ή ποιό ελαστικό) για να δούμε ...

Ουτε στην σκληροτητα του πλαστικου εχουν διαφορά...γι'αυτο και ψαχνω να βρω ''ακρη'' Γιωργο!!!

Γεια σου ρε Νίκο !!! :) ... Ξέρεις όμως και τον παλιό που είχε πει ότι ... άμα σβήσει ο λύχνος όλα ίδια είναι !!! .sarcastic. .very funny.

topic.

Aναστάτωσες όλο το forum για μία ...φούστα... .yel. .big smile.
Τελικά έχουν διαφορές μεταξύ τους??

Αναστάτωσε τους πάντες όχι για τη φούστα αλλά για το "εσωτερικό μιας φούστας" ...

Παλικαρια μου στην εποχη που ζουμε....πρεπει να ξερεις τι εχει η φουστα απο κατω !!!!:)

Αν δεν ξερεις....μπορει να βρεθεις προ εκπληξεων.....και να βρεις τιποτα ''καλαμπαλικια''.....και αντε
μετα....ξαγκιστρωνε !!!! ;) :)

Εσυ ξερεις απο φουστες εσυ κρίνεις

Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ μεγαλη εμπειρια και σε αυτον τον τομεα .!!!

Και η εμπειρια μου οφειλεται στο οτι δεν υπηρξα ΠΟΤΕ παρακαλωγάμης...... :)

ΥΓ. Σορρυ για το topic.

Last edited:
Back