ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
Banned
Ας πουμε του καλδαρα ειναι πιο σκηλος ο συγκεντρωρας απο του τζιοβανι παρεμφερει κατασκευες εβγαζα με τις ιδιες γομωσεις τα παντα ιδια εκτος την ταπα πιο σφιχτες ντουφεκιες με του καλδαρα
Ας πουμε του καλδαρα [...] με του καλδαρα
Λογικό άκουγεται απλά δεν ξέρω ποια φυσίγγια έχουν μαλακά η σκληρά για να κάνω καμιά δοκιμή γιατί έχω όπλα με αυλούς κ 18.3 κ 18.4 κ 18.6 κ πρόσφατα 18.8.Γραφω και τη λογική της σκέψης χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω πως τα μαλακοτερα βυσματα διογκωνονται περισσότερο κατα την εκρηξη
Και ισως να πηγαινουν καλυτερα με ττους μεγαλυτερους αυλους απο τους κλασικους που δεν χρειαζονται πολυ μπουκωμα εχοντας και εναν φιλο ιδιογομωτη ο οοιος ριχνει με οπτιμα γουιντσιστερ και ρρεεμινγκτον και χρησιμοποιει μαλακες ταπες παντα και μου εχοντας πειραματισυει εγω με τα οπλα στενον κλασικων αυλων ειχα καλυτερα αποτελεσματα με σκληροτερα βύσματα
Ο 18.3 κ ο 18.4 είναι μιδαμινές οι διαφορές τους.Λογικό άκουγεται απλά δεν ξέρω ποια φυσίγγια έχουν μαλακά η σκληρά για να κάνω καμιά δοκιμή γιατί έχω όπλα με αυλούς κ 18.3 κ 18.4 κ 18.6 κ πρόσφατα 18.8.
Γι'αυτό θέλω να δοκιμάσω.απλα δεν έχω ιδέα από ιδιογομωση οπότε μόνο ότι έχουν τα μαγαζιά.Και μην ξεχναμε οταν πρωτοεμφανιστηκε το σουπερ μαγκουμ στην ελλαδα απο δοκιμες εδειχνε οτι στα χαμηλα γρ υστερουσε εναντι των υπολοιπων μεχρι που σταδικα βελτιωθηκαν οι ταπες και εγινε πληρως ανταγωνιστικο αρα καταληγω το σημαντικοτερο ειναι να σου ταιριαζει η ταπα στη κανη και μετα τα υπολοιπα αποψη μου βέβαια
Ευχαριστώ πολύ για τίς πληροφορίες.γνωριζεις μήπως και για τον 18.8 κατι?Ο 18.3 κ ο 18.4 είναι μιδαμινές οι διαφορές τους.
Επίσης μεγάλη διαφορά έχει ο 18.6 κ ο 18.8
Ο στενός αυλός γουστάρει βύσματα της B&P (diamante,Ζ2Μ) ΚΑΙ τους Drago επίσης και τους Aquila....όλα αυτά στα αναφέρω σαν βοήθεια αφού θες να πειραματιστής.
1)Βύσμα Ζ2Μ θα βρεις στο Jordan 33gr
2)Bύσμα Aquila θα βρεις στο LK Koutoumanos Concord 33
3) Βύσμα Drago θα βρεις στο LK Koutoumanos ΑLFA 34gr
4) Βύσμα Diamante ΑΝ ΒΡΕΙΣ, θα το βρεις στα παλιά Ariston 32gr προ 3ετίας στν λαδί κάλυκα....
Εδώ κάποια παιδια γράφουν για τον z2m....Ευχαριστώ πολύ για τίς πληροφορίες.γνωριζεις μήπως και για τον 18.8 κατι?
Για να μην σου προτεινω κάποια Ελληνικά που δεν είναι κ σίγουρο....αν θα τον περιέχουν ακόμα....Καμία μάρκα φυσιγγίων η κ ποιο συγκεκριμένα με z2m ξέρουμε?
Τα βύσματα Gualandi κ GT του ταιριάζουν.....Γι'αυτό θέλω να δοκιμάσω.απλα δεν έχω ιδέα από ιδιογομωση οπότε μόνο ότι έχουν τα μαγαζιά.
Ευχαριστώ πολύ για τίς πληροφορίες.γνωριζεις μήπως και για τον 18.8 κατι?
Οι δοκιμές που έχεις ήδη κάνει με όλο το εύρος των αυλών που διαθέτεις τι αποτελέσματα έδωσαν ?Λογικό άκουγεται απλά δεν ξέρω ποια φυσίγγια έχουν μαλακά η σκληρά για να κάνω καμιά δοκιμή γιατί έχω όπλα με αυλούς κ 18.3 κ 18.4 κ 18.6 κ πρόσφατα 18.8.
Δεν έκανα και θέλω να κάνωΟι δοκιμές που έχεις ήδη κάνει με όλο το εύρος των αυλών που διαθέτεις τι αποτελέσματα έδωσαν ?
ή δεν έχει κάνει δοκιμές ?
Αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κυνηγός και ιδιογομωτης ας μας βοηθήσει.Ισως το καλυτερο θα ηταν αν βρισκοσουν σε μαγαζι που πουλάει να μετρουσες τους συγκεντρωτηρες στη βαση με ηλεκτρονικο παχυμετρο και να χρησιμοποιουσες αυτον που ειναι πιο κοντα στον αυλο σου η ιδιος αν υπαρχει ισως σε αυτο μπορει να βοηθησει ο νικος απο τις βλητικες δοκιμες αν εχει μεγαλη γκαμα απο ταπες
Πες κ ελληνικά δεν πειράζει.Για να μην σου προτεινω κάποια Ελληνικά που δεν είναι κ σίγουρο....αν θα τον περιέχουν ακόμα....
Θα τον βρεις σίγουρα σε όλα τα ιταλικα Β&Ρ......
Alectoris* 28γρ μαυρο, 31,36,40γρΠες κ ελληνικά δεν πειράζει.
πριν τρία χρόνια τον είχαν τα J&B Fast 30gr σε άλλα ελληνικά δεν τον έχω πετύχει.Πες κ ελληνικά δεν πειράζει.
Κ τα 30 κ 31πριν τρία χρόνια τον είχαν τα J&B Fast 30gr σε άλλα ελληνικά δεν τον έχω πετύχει.