Αυλοί και βύσματα

Κ τα 30 κ 31
Έπειτα τους κοτσάρισε θώδη.
Μ αρέσει ο Θώδης, τον έβαζε ανά παρτίδες και στα commandos από παλιά με gm3, γάζωναν, πιστεύω πάει καλά στους στενούς αυλούς και κοντούς κώνους.
Ίσως γτ μου είχε πει φίλος, ο Θώδης "αργεί" να ανοίξει τη φούστα του

Άνοιξα μερικά φυσίγγια που είχα για να δω τους συγκεντρωτηρες.Δεν τους μέτρησα τη φούστα με παχυμετρο ακόμα αλλά θα το κάνω.με χάρακα λίγο που προσπάθησα σίγουρα ο φαρδυτερος και μαλακοτερος είναι ο πράσινος από το oscar.

Attachments

• IMG_20210317_160012.jpg
    IMG_20210317_160012.jpg
    251,5 KB · Προβολές: 59
Άνοιξα μερικά φυσίγγια που είχα για να δω τους συγκεντρωτηρες.Δεν τους μέτρησα τη φούστα με παχυμετρο ακόμα αλλά θα το κάνω.με χάρακα λίγο που προσπάθησα σίγουρα ο φαρδυτερος και μαλακοτερος είναι ο πράσινος από το oscar.
Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολυ κ να μπενεις σε αυτή την διαδικασία....

Αν ζουσαμε σε εκείνες τις εποχές που κυριαρχούσαν οι στενοί αυλοι κ οι μάλλινες κ ξαφνικά μας πεταγαν κ εναν διευρυμένο αυλό 18,8 τότε ναι ίσως θα έπρεπε να ψάχτουμε .......

Σήμερα τα πραγματα έχουν αλλάξει κατά πολυ......

Ίσως σε βοηθήσει κ το παρακατω βίντεο που γίνονται κ κάποιες αναφορές στους σημερινούς συγκεντρωτηρες κ τους διευρυμενους αυλους, αφαιρώντας σου τις οποιες ανησυχιες έχεις....

Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολυ κ να μπενεις σε αυτή την διαδικασία....

Αν ζουσαμε σε εκείνες τις εποχές που κυριαρχούσαν οι στενοί αυλοι κ οι μάλλινες κ ξαφνικά μας πεταγαν κ εναν διευρυμένο αυλό 18,8 τότε ναι ίσως θα έπρεπε να ψάχτουμε .......

Σήμερα τα πραγματα έχουν αλλάξει κατά πολυ......

Ίσως σε βοηθήσει κ το παρακατω βίντεο που γίνονται κ κάποιες αναφορές στους σημερινούς συγκεντρωτηρες κ τους διευρυμενους αυλους, αφαιρώντας σου τις οποιες ανησυχιες έχεις....

Δεν έχω ανησυχίες απλά από περιέργεια το κάνω. διαβάζω διαφορα χρήσιμα πραματα εδώ μέσα οπότε εάν μπορώ να βοηθήσω κάποιον κ εγώ καλό είναι....
Χρονο έχουμε ..

Δεν έχω ανησυχίες απλά από περιέργεια το κάνω. διαβάζω διαφορα χρήσιμα πραματα εδώ μέσα οπότε εάν μπορώ να βοηθήσω κάποιον κ εγώ καλό είναι....
Χρονο έχουμε ..
Αν το κάνεις από περιεργεια οκ...... Κάνε το..
Και αν δεις κάτι παραξενο μας το λες....

Χρονο έχουμε ..
Ασε φίλε τα βίντεο κ ασχολήσου μόνος σου, αν θες να μάθεις, από τα περιοδικα κ τα βίντεο μόνο ποδοσφαιρο να βλέπεις

Ασε φίλε τα βίντεο κ ασχολήσου μόνος σου, αν θες να μάθεις, από τα περιοδικα κ τα βίντεο μόνο ποδοσφαιρο να βλέπεις
Εγώ φίλε κυνηγός είμαι ούτε απ' τα βίντεο ούτε απ' τα περιοδικά έμαθα ποτέ...μόνο στο τερέν..στο θήραμα.
Εχω όμως τα μάτια κ τα αυτιά μου ανοιχτά.οσο ζεις μαθαίνεις..

Εγώ φίλε κυνηγός είμαι ούτε απ' τα βίντεο ούτε απ' τα περιοδικά έμαθα ποτέ...μόνο στο τερέν..στο θήραμα.
Εχω όμως τα μάτια κ τα αυτιά μου ανοιχτά.οσο ζεις μαθαίνεις..
Όπως σωστά λες πρεπει να εχεις τα μάτια σου κ τα αυτιά σου ανοιχτα, άρα κ από κάπου πρεπει να ενημερώνεσαι....

Είτε είναι φόρουμ, είτε περιοδικα, είτε βίντεο, είτε μια συζήτηση με τον συγκυνηγο σου,η μια κουβέντα στο κυνηγομαγαζο κ το καφενείο.........

Παντογνώστης δεν γεννήθηκε κανεις....
Ουτε μπορεί να τα μάθει κανείς όλα από μόνος του............

Ακους τα παντα κ κρατάς όσα νομίζεις σωστά.......

Κανεις κ τις δοκιμές σου κ είσαι σε θέση να κρίνεις....
Αλλά για να μπορείς να κρίνεις σωστά πρεπει απο πριν να έχεις κ κάποιον μπουσουλα......

Όμως τον τελευταίο λόγο κ τον πιο σημαντικό τον λέει παντοτε ο κυνηγοτοπος κ η δοκιμή πανω στο θηραμα....

Εκεί φαίνονται τα παντα,κ εκεί μπορουν να αναιρεθουν ανά πασα στιγμή όσα μέχρι πριν γνωριζαμε...............

Παλικαρια μια βοηθεια ....για μην ψαχνω. Αν εχετε την καλοσυνη.....
Οποιος εχει τα βυσματα ΘΩΔΗ 20 και 22 , ας γραψει τι διαφορές εχουν μεταξυ τους.
ΟΛΙΚΟ υψος , Υψος αμορτισερ , Βαθος ποτηριου!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! :)

Βρε παλικαρια.....ειναι δυνατον να μην εχει ενας φιλος ή συναδελφος Βυσμα Θωδη 22 ωστε να
βγαλουμε τι διαφορες εχει με το νουμερο 20 ??? :rolleyes:

Ριξτε μια ματια στα βυσματα που εχετε.........Εκτος και αν δεν θελεται να βοηθησετε .....τοτε οκ.:(
Ημαρτον Θεε μου.....

Βρε παλικαρια.....ειναι δυνατον να μην εχει ενας φιλος ή συναδελφος Βυσμα Θωδη 22 ωστε να

Ριξτε μια ματια στα βυσματα που εχετε.........Εκτος και αν δεν θελεται να βοηθησετε .....τοτε οκ.:(
Ημαρτον Θεε μου.....
Η τελική λύση είναι τηλέφωνο σε κατάστημα.

Ημαρτον Θεε μου.....
Λογικά δεν σε έχουν διαβάσει τα κατάλληλα άτομα ακόμα.Οταν το δουν σίγουρα θα σου απαντήσουν.

Ημαρτον Θεε μου.....
Δεν νομίζω να μην θέλουν να βοηθήσουν κύριε Νίκο. Απλά όπως λεει και ο Άρης δεν το διάβασαν το μήνυμα αυτοί που μπορούν να απαντήσουν. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο gualandi οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς.

Δεν νομίζω να μην θέλουν να βοηθήσουν κύριε Νίκο. Απλά όπως λεει και ο Άρης δεν το διάβασαν το μήνυμα αυτοί που μπορούν να απαντήσουν. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο gualandi οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς.

Ετσι θελω να πιστευω και εγω Βασιλη μου!!! Απλα πανω στην ''μουρλα'' μου....να βγαλω ογκομετριες
σε καποια σεταπ....γινομαι ανυπομονος.....και βγαζω λαθος συμπερασματα!!!

Δεν ηθελα να θιξω κανεναν φιλο η συναδελφο....προς θεου....ηταν ''κουβεντα'' ανυπομονησιας........

Εχω ΘΩΔΗ και 20 και 22.....αλλα μαλλον απο λαθος μου εχουν το ιδιο βυσμα με λαθος νουμερο.....
και θελω να το τσεκαρω!!!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....και περιμενω...

Παλικαρια μια βοηθεια ....για μην ψαχνω. Αν εχετε την καλοσυνη.....
Οποιος εχει τα βυσματα ΘΩΔΗ 20 και 22 , ας γραψει τι διαφορές εχουν μεταξυ τους.
ΟΛΙΚΟ υψος , Υψος αμορτισερ , Βαθος ποτηριου!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
Κ. Νίκο έχω αλλά δίπλα δίπλα δείχνουν σχεδόν ίδια.
the nearest gas station with diesel
Ολικό υψος με μια μέτρηση στα γρήγορα γιατί φευγω για δουλειά
20.45 και 39.85 που φαίνεται να αλλάζει το ποτήρι.
Όταν επιστρέψω αν θέλετε σας μετράω πιο σωστά και ήρεμα.

Κ. Νίκο έχω αλλά δίπλα δίπλα δείχνουν σχεδόν ίδια.
the nearest gas station with diesel
Ολικό υψος με μια μέτρηση στα γρήγορα γιατί φευγω για δουλειά
20.45 και 39.85 που φαίνεται να αλλάζει το ποτήρι.
Όταν επιστρέψω αν θέλετε σας μετράω πιο σωστά και ήρεμα.

Να εισαι καλα και σε ευχαριστω Αρη!!!!
Κατι δεν ''παει'' καλα φιλε....τις ιδιες διαστασεις εχω και εγω και στα δυο βυσματα!!!
Δεν γινεται να εχουν ιδιες διαστασεις τα βυσματα με διαφορετικο κωδικο....
Καπου υπαρχει ''μπερδεμα'' φιλε!!! Αυτο ψαχνω....

Και εγώ παρέλαβα προ καιρού Θώδη 20 και 22 και παρατήρησα ότι είναι ίδιοι ακριβώς......... Υπέθεσα πως πρόκειται για λάθος ..........

Βαγγελη ειναι αδιαννοητο να εχει διαφορετικο κωδικο με τις ιδιες διαστασεις....Τι νοημα εχει
ο κωδικος τοτε ??
Τα δικα μου ''παιζουν '' ορισμενα σε διαστασεις...Βρηκα ολικο υψος 40,3 απο 39,90....με το ιδιο βαθος
ποτηριου.
Δεν γινεται ομως οι διαφορες να ειναι σε δεκατα του χιλιοστου φιλε....
Πιστευω...οτι ....οτι ειχαν εστειλαν....
Θα παραγγειλω παλι....και το ρωτησω και στο τηλεφωνο...να τι ''παιζει''...

Σε ευχαριστω για την απαντηση......και παλι πολυχρονος Βαγγελα μου!!!! :)

Back