Sorry για την άγνοια Γιάννη αλλά τι σημαίνει με λίγες κουβέντες 150άρι πλοίο εμπορικό;...γκαζάς,150αρι...
Sorry για την άγνοια Γιάννη αλλά τι σημαίνει με λίγες κουβέντες 150άρι πλοίο εμπορικό;...γκαζάς,150αρι...
Και εμείς που βγαίνουμε,τι κάνουμε τις περισσότερες φορές;Παρηγορήσου με αυτήν τη σκέψη!Παίδες καλημέρα!
Να πω κι εγώ τον πόνο μου κάπου για την φετινή χρονιά!
Λόγω δουλειάς φέτος δεν έχω βγει ούτε μια φορά!
Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση!
Και του χρόνου με υγεία Σταμάτη!![]()
φέτος πήγε πολύ καλά ή χρόνια δεν εχασα σχεδόν καμία έξοδο στο λαγο. καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και ασφαλή κυνήγια.
Και του χρόνου με υγεία Σταμάτη!
Σταμάτη, τόσους βάρησες; Και του χρόνου με υγεία με τα νέα φυσιγγάκια!!!![]()
φέτος πήγε πολύ καλά ή χρόνια δεν εχασα σχεδόν καμία έξοδο στο λαγο. καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και ασφαλή κυνήγια.
Sorry για την άγνοια Γιάννη αλλά τι σημαίνει με λίγες κουβέντες 150άρι πλοίο εμπορικό;
Κατηγορία | Τόνοι φορτίου |
---|---|
Product Tanker | 10.000-60.000 dwt |
Panamax | 60.000-80.000 dwt |
Aframax | 80.000-120.000 dwt |
Suezmax | 120.000-200.000 dwt |
VLCC | 200.000-315.000 dwt |
ULCC | 315.000-550.000 dwt |
Σε αυτούς τους τύπους(suezmax) συνήθως μπαίνουν μηχανές 20000-25000 ίπποι (BHP)Η ταχύτητα συνήθως παίζει από 15 -16.5 Knotsτι ταχύτητα πιάνει ; άμα είναι κάτω από 440 μ/δ δεν λέει.
Σταμάτη, τόσους βάρησες; Και του χρόνου με υγεία με τα νέα φυσιγγάκια!!!
δεν θα μιλησω προσωπικα για μενα αλλα γενικα.τρυγονια αρκετα φετος και εκανες το κεφι σου ,μπασιματα απο τσιχλα ηταν ανυπαρκτα η χειροτερη χρονια απο ολες ,τα λιγα πουλια πιασαν ορεινα ημιορεινα και το φλεβαρη ευτυχως γελασε το χειλακι του κοσμου στο 90 ,την κατασταση την εσωσαν η κοκκινες που εδωσαν πολλες ευκαιριες.κυργιαρηνες ανυπαρκτες .φασσες μονο β.ελλαδα κανανε καποιες μερες δουλιτσα ,μπεκατσες ενω ξεκινησαμε καλα απο γεναρη και μετα τα πουλια λιγοστευαν και πολυ φετος το φαινομενο να μην μενουν φερμα με το παραμικρο θορυβο την εκαναν και ενω αφηνες πουλια την αλλη μερα δεν ηταν εκει.παπια παρα πολυ καλη χρονια ,ειχε παρα πολλα πουλια αλλα δυσκολα τους εβαζες καλο χερι ειδικα στην ελλαδα αμα θελεις να εισαι νομιμος.γουρουνια μας φαγανε ,παρα πολλα και δεν κτυπηθηκαν και πολλα φετος ειδικα το φεβρουαριο.η λαγοι πλεον ειναι παντου γιατι εχουν πεσει ολοι στο γουρουνι ,αμα εχεις καλα σκυλια καθε φορα θα κτυπας.πολυ μετρια χρονια προς κακη ,και του χρονου να ειμαστε καλα να βγαινουμε ολοι μαζι στα βουνα.
δεν επεσε πανω μου το ριμαδι![μηπως θες να σου πω και για της καρακαξες?Καλημέρα , ωραιος απολογισμός αλλά για το ορτύκι φίλε μου γιατί δεν έγραψες κάτι ;;;![]()
Γιατι δεν το κυνηγησε...Καλημέρα , ωραιος απολογισμός αλλά για το ορτύκι φίλε μου γιατί δεν έγραψες κάτι ;;;![]()