Πάλι καλά... Κάθε 25 έχεις βαρέλι.Για φαντάσου να ήσασταν καμία 10αρια...καμιά 25αρια άτομα κουμπάρε...

Πάλι καλά... Κάθε 25 έχεις βαρέλι.Για φαντάσου να ήσασταν καμία 10αρια...καμιά 25αρια άτομα κουμπάρε...
φορτηγό η γκαζαδικο?...καμιά 25αρια άτομα κουμπάρε...
...γκαζάς,150αρι...φορτηγό η γκαζαδικο?
μακρινά Μπάρκα? συγνώμη κιόλας αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά πολλοί μπαρμπάδες μου, όπως και ο πατέρας μου ταξίδευαν ....γκαζάς,150αρι...
... καθόλου αδιάκριτος φίλε μου... ανά τον κόσμο ταξίδια... πάνω απο 6 μήνες το πολύ δεν κάνω πια...μακρινά Μπάρκα? συγνώμη κιόλας αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά πολλοί μπαρμπάδες μου, όπως και ο πατέρας μου ταξίδευαν .
πιτσιρικάς που ήμουνα, το καλύτερο ήταν να ακούω διαφορές ιστορίες από τα ταξίδια τους
καλά κάνεις 6 μήνες είναι μια χαρά, δύσκολη δουλειά και πολλές οι ευθύνες,συν τα θέματα με τα πληρώματα... καθόλου αδιάκριτος φίλε μου... ανά τον κόσμο ταξίδια... πάνω απο 6 μήνες το πολύ δεν κάνω πια...
Τι δουλειά κανς σκαβς;Παίδες καλημέρα!
Να πω κι εγώ τον πόνο μου κάπου για την φετινή χρονιά!
Λόγω δουλειάς φέτος δεν έχω βγει ούτε μια φορά!
Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση!
Ευτυχώς δεν σκάβω!Τι δουλειά κανς σκαβς;
Πέρα απ την πλάκα τραγικό.
Έβγαλες άδεια και δεν μπόρεσες να βγεις ούτε μια φορα;
Και εγώ που έχω βγει, δεν έχω καρπωθεί ΟΥΤΕ ΈΝΑ θήραμα.Ευτυχώς δεν σκάβω!
Αυτό έλειπε μόνο για φέτος!
Άστα να πάνε,έβγαλα άδεια και δεν έχω βγει ούτε μια φορά!
Καλα ταξίδια καπταιν καλες θάλασσες και σε σενα.Και για εμενα τελος για φετος τη Δευτέρα παω Σιγκαπούρη και γω για 150αρι γκαζαδικο γραμματικός ειμαι και σε αυτο πρώτα ο Θεός να ειμαστε καλα συμπληρώνω για του πλοιάρχου....γκαζάς,150αρι...
Να εισαι καλα φίλε!Καλά ταξίδια σε όλους τους ναυτικούς μας!
Γραμματικός είναι ο δεύτερος καπετάνιος; και πλοίαρχος ο πρώτος;
O υποπλοιαρχος.Γραμματικος ποιός λέγεται ;
Παντα τέτοια και καλύτερα!!!![]()
φέτος πήγε πολύ καλά ή χρόνια δεν εχασα σχεδόν καμία έξοδο στο λαγο. καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και ασφαλή κυνήγια.
Παντα τέτοια και καλύτερα!!!
Aν και δεν έχω ιδέα από καράβια,το 25 για εμπορικό μου φαίνεται ΜΕΓΑΛΟ νούμερο.Προφανώς κυβερνάς μεγάλο πλοίο!...καμιά 25αρια άτομα κουμπάρε...