Απολογισμός Κυνηγετικής Περιόδου

...γκαζάς,150αρι...
μακρινά Μπάρκα? συγνώμη κιόλας αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά πολλοί μπαρμπάδες μου, όπως και ο πατέρας μου ταξίδευαν .
πιτσιρικάς που ήμουνα, το καλύτερο ήταν να ακούω διαφορές ιστορίες από τα ταξίδια τους

μακρινά Μπάρκα? συγνώμη κιόλας αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά πολλοί μπαρμπάδες μου, όπως και ο πατέρας μου ταξίδευαν .
πιτσιρικάς που ήμουνα, το καλύτερο ήταν να ακούω διαφορές ιστορίες από τα ταξίδια τους
... καθόλου αδιάκριτος φίλε μου... ανά τον κόσμο ταξίδια... πάνω απο 6 μήνες το πολύ δεν κάνω πια...

Παίδες καλημέρα!

Να πω κι εγώ τον πόνο μου κάπου για την φετινή χρονιά!

Λόγω δουλειάς φέτος δεν έχω βγει ούτε μια φορά!
Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση!
Τι δουλειά κανς σκαβς;

Πέρα απ την πλάκα τραγικό.

Έβγαλες άδεια και δεν μπόρεσες να βγεις ούτε μια φορα;

με λιγα λογια θα ελεγα μια μετρια χρονια σε ολα τα κυνηγια,,σημασια εχη που μπωρουμε και βγαινουμε,,το σημαντηκοτερο κοματι ειναι ο καιρωςςςςς και βεβαια παμε απτο κακο στο χειροτερωωωωωω,,,χωρις κρυα κυνηγια δεν θα βλεπουμεεεε :oops:
;)

Τι δουλειά κανς σκαβς;

Πέρα απ την πλάκα τραγικό.

Έβγαλες άδεια και δεν μπόρεσες να βγεις ούτε μια φορα;
Ευτυχώς δεν σκάβω!
Αυτό έλειπε μόνο για φέτος!

Άστα να πάνε,έβγαλα άδεια και δεν έχω βγει ούτε μια φορά!

...γκαζάς,150αρι...
Καλα ταξίδια καπταιν καλες θάλασσες και σε σενα.Και για εμενα τελος για φετος τη Δευτέρα παω Σιγκαπούρη και γω για 150αρι γκαζαδικο γραμματικός ειμαι και σε αυτο πρώτα ο Θεός να ειμαστε καλα συμπληρώνω για του πλοιάρχου.

Καλά ταξίδια σε όλους τους ναυτικούς μας!
Γραμματικός είναι ο δεύτερος καπετάνιος; και πλοίαρχος ο πρώτος;
Να εισαι καλα φίλε!
Ειναι:πλοίαρχος ή πλοίαρχος Α, υποπλοίαρχος ή πλοιαρχος Β και ανθυποπλοίαρχος ή πλοίαρχος Γ μετα, Α ή 1ος μηχανικός,Β ή 2ος μηχανικός,Γ ή 3ος μηχανικός

Back