Ανανέωση Άδειας Κατοχής

Απαιτεί το κρατος να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε τρελοί και να επισκεφτούμε ιατρό που να το πιστοποιεί . Αλλά δεν το ενδιαφέρει εάν υπάρχει γνώση χρήσης του όπλου για παράδειγμα . Κράτος ρημαδιό .
Δεν διαφωνώ όμως το ένα δεν αναιρει το αλλο

Υ

Υπάρχουν βέβαια και άλλα κράτη (λίγο πιο σοβαρά ) που δεν θεωρούν τον υποψήφιο οπλοκάτοχο τρελό .
Επέτρεψε μου χωρίς να θέλω να κάνω τον πολιτικά ορθό να σου πω ότι η ψυχασθένεια στις διάφορες μορφές της είναι αρκετά συχνή στις σύγχρονες κοινωνίες και ας μην βαφτίζουμε αβασανιστα κάποιον ασθενή με την ετικέτα "τρελλος" . Όσο για το άλλο που γράφεις ποια είναι τα σοβαρά κράτη που δίνουν δικαίωμα οπλοκατοχής χωρίς ιατρική εξέταση;

Επέτρεψε μου χωρίς να θέλω να κάνω τον πολιτικά ορθό να σου πω ότι η ψυχασθένεια στις διάφορες μορφές της είναι αρκετά συχνή στις σύγχρονες κοινωνίες και ας μην βαφτίζουμε αβασανιστα κάποιον ασθενή με την ετικέτα "τρελλος" . Όσο για το άλλο που γράφεις ποια είναι τα σοβαρά κράτη που δίνουν δικαίωμα οπλοκατοχής χωρίς ιατρική εξέταση;
Συμφωνώ μαζί σου , οι άνθρωποι αυτοί με ψυχικες ασθένειες έχουν ανάγκη από ιατρική φροντίδα και βοήθεια και φυσικά την υποστήριξη όλων. ΗΠΑ, Καναδας , Τσεχία , Ελβετία ( με μερικές ενστάσεις ) .

Γειά σας παιδιά. Εμένα στο Αιγάλεω πριν 2 χρόνια μου πήρε 50. Το χαρτί ισχύει για 3 χρόνια. Φέτος που ανανέωσα για άλλα 2 όπλα δεν χρειάστηκε.

πηρα σημερα και τα 2 πιστοπητικα απο τον γιατρο με 30 ευρω,,τυχανη και αυτως να ητανε κυνηγος,,σταματησε λεη εδω και 3 χρονια,,καναμε το καλαμπουριμας και ολα οκ οκ ,,μου λεη ωντος εισαι τρελος για το κυνηγι παρε το χαρτι και φυγεεεε εαν ησουνα λογικος δεν θα σου εδηνα τιποτεεεε .sarcastic. fgr2

Back