Αυτό θα πρεπε να ισχύει και με το δικαίωμα ψήφου...Δηλαδή πρέπει να αποδείξουμε στο κράτος ότι δεν είμαστε τρελοί ;
Α, και τεστ IQ!
Αυτό θα πρεπε να ισχύει και με το δικαίωμα ψήφου...Δηλαδή πρέπει να αποδείξουμε στο κράτος ότι δεν είμαστε τρελοί ;
Δεν διαφωνώ όμως το ένα δεν αναιρει το αλλοΑπαιτεί το κρατος να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε τρελοί και να επισκεφτούμε ιατρό που να το πιστοποιεί . Αλλά δεν το ενδιαφέρει εάν υπάρχει γνώση χρήσης του όπλου για παράδειγμα . Κράτος ρημαδιό .
Δεν τους συμφέρει …Αυτό θα πρεπε να ισχύει και με το δικαίωμα ψήφου...
Α, και τεστ IQ!
Υπάρχουν βέβαια και άλλα κράτη (λίγο πιο σοβαρά ) που δεν θεωρούν τον υποψήφιο οπλοκάτοχο τρελό .Δεν διαφωνώ όμως το ένα δεν αναιρει το αλλο
Επέτρεψε μου χωρίς να θέλω να κάνω τον πολιτικά ορθό να σου πω ότι η ψυχασθένεια στις διάφορες μορφές της είναι αρκετά συχνή στις σύγχρονες κοινωνίες και ας μην βαφτίζουμε αβασανιστα κάποιον ασθενή με την ετικέτα "τρελλος" . Όσο για το άλλο που γράφεις ποια είναι τα σοβαρά κράτη που δίνουν δικαίωμα οπλοκατοχής χωρίς ιατρική εξέταση;Υ
Υπάρχουν βέβαια και άλλα κράτη (λίγο πιο σοβαρά ) που δεν θεωρούν τον υποψήφιο οπλοκάτοχο τρελό .
Συμφωνώ μαζί σου , οι άνθρωποι αυτοί με ψυχικες ασθένειες έχουν ανάγκη από ιατρική φροντίδα και βοήθεια και φυσικά την υποστήριξη όλων. ΗΠΑ, Καναδας , Τσεχία , Ελβετία ( με μερικές ενστάσεις ) .Επέτρεψε μου χωρίς να θέλω να κάνω τον πολιτικά ορθό να σου πω ότι η ψυχασθένεια στις διάφορες μορφές της είναι αρκετά συχνή στις σύγχρονες κοινωνίες και ας μην βαφτίζουμε αβασανιστα κάποιον ασθενή με την ετικέτα "τρελλος" . Όσο για το άλλο που γράφεις ποια είναι τα σοβαρά κράτη που δίνουν δικαίωμα οπλοκατοχής χωρίς ιατρική εξέταση;
Για πείτε για κανενα ψυχίατρο που να δίνει χαρτί για ανανέωση. Κερατσίνι μένω.
Πόσο παίρνει αυτός Βασίλη;
Εμένα μου είχε πάρει 30 ευρώ.Πόσο παίρνει αυτός Βασίλη;