Δημήτρη εάν έχεις όρεξη το τραβάς, ίσως όμως να μην βγάλεις άκρη. Εγώ πριν 2 εβδομάδες πήγα και σε παθολόγο και σε ψυχίατρο και τελείωσα σε μισή ώρα. Όταν όμως πήγα στον παθολόγο στους Αγίους Αναργύρους και τελείωσα μαζί του τον ρώτησα εάν μπορεί να με εξετάσει η ψυχίατρος που ήταν σε άλλο όροφο και μου είπε ότι αυτή δεν δίνει χαρτιά για άδεια όπλου. Όταν τον ρώτησα γιατί, γελαγε και σήκωσε τους ώμους. Μου είπε όμως για έναν άλλον εκεί κοντά και δεν έτρεχα στην Πετρούπολη που μου είχαν συστήσει άλλον.Τελικά υπάρχει κατι βάσιμο σον αφορά την χρονική ισχύ της βεβαίωσης απο παθολόγο και ψυχίατρο για ανανέωση η οτι του κατεβει του κάθε ενός ;
Και κάτι ακόμη είδα οτιυπάρχει συγκεκριμένο έντυπο το οποίο συμπληρώνει .Ολοι με αυτο το έντυπο πήγατε στους γιατρούς ;
Ρωτάω γιατι την προηγούμενη φορά μονο που δεν πλακωθήκαμε. Οταν άκουσε γιατι θελω την βεβαίωση ,αρνιόταν ακομη και να μπω στο γραφείο. Δεν ήθελε καν να ακούσει .Μου έλεγε να παω σε νοσοκομείο να εξεταστώ με τεστ και διάφορα άλλα που απαιτούνται 3 ημέρες !!!
Πόσο αγάμητη θεέ μου ! Κρίμα η ευλογημένη.
Ωσπου της έθεσα το ερώτημα , εισαι ψυχίατρος ή οχι ; Εγω θέλω βεβαίωση που να βεβαιώνεις οτι με εξέτασες και δεν εχω πρόβλημα .Δεν θέλω να κάνεις καμιά αναφορά περι όπλου .Μα ...μου ....κατάπιε τη γλώσσα της η καργιόλα και πήρα το κωλόχαρτο.
Πάντως η τύχη σου συνεχίζεται και το 2025.
ΤΟ σκυλάκι πάει καλύτερα, όλα καλά?