Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα συμφωνήσω οτι είναι εξαιρετικός! Παρέλαβα σήμερα 15 κουτιά απο α1 32 & 34 μερικά gt28 και ναβάρο 30, σε πολύ καλές τιμές , μίλησα μαζί του πολυ εξυπηρετικός και σωστός ο άνθρωπος!
Καλόριχτα, καθώς και σε όλους τους συνάδελφους που πήραν!!

Πήρα κάτι φυσίγγια πέρυσι από το μαγαζί του και τα σκάγια έπεφταν μπροστά από την Κάνη αναγκαζόμουν να λύσω συνέχεια την καραμπίνα και την σκανδαλωθηκη που πήγαιναν τα σκάγια μέσα όπως γυρνούσαν πίσω.Τον πήρα τηλ ευγενικοτατος και μου είπε ότι ήταν φυσίγγια του κιργια πήρα τον κιργια και μου είπε ότι αποκλείεται του έστειλα και βίντεο αλλά έριχναν κανονικα και άλλα όχι δλδ τα ποιο πολλά και με πέτυχε τις ημέρες που είχε τις πιο πολλές τσίχλες ρε γμτ....

Πήρα κάτι φυσίγγια πέρυσι από το μαγαζί του και τα σκάγια έπεφταν μπροστά από την Κάνη αναγκαζόμουν να λύσω συνέχεια την καραμπίνα και την σκανδαλωθηκη που πήγαιναν τα σκάγια μέσα όπως γυρνούσαν πίσω.Τον πήρα τηλ ευγενικοτατος και μου είπε ότι ήταν φυσίγγια του κιργια πήρα τον κιργια και μου είπε ότι αποκλείεται του έστειλα και βίντεο αλλά έριχναν κανονικα και άλλα όχι δλδ τα ποιο πολλά και με πέτυχε τις ημέρες που είχε τις πιο πολλές τσίχλες ρε γμτ....
Το αποτέλεσμα;

Σου τα άλλαξε; Πως τα λέει;Ήταν παλιό λοτ ;

Δεν υπάρχει σωτηρία μετά το ταμείο παίδες.
Πήρα τηλ κάποτε τον Σαλεπιτζη και του είπα να μου πληρώνει τουλάχιστον τα χανζαπλαστ για τους τραυματισμούς,μου απάντησε ότι δεν προορίζονται για μόνιμη βλάβη και πως έχει CIP...control injury penetration.Αντε πες τώρα...

Μην είχες θέμα με επηκρουστιρα....και εγώ έριξα Πόλλα του Κύργια πέρσι τα 30 γραμμάρια κανένα πρόβλημα

Ο επικρουστήρας τί σχέση έχει; Ισχύει ο νόμος των "όλων ή ουδέν" εδώ. Ή θα εκπυρσοκροτηθεί το καψύλι και θα εκραγεί το φυσίγγι, ή δεν δεν θα εκπυρσοκροτηθεί και δεν θα κάνει τίποτα.
Ελλιπής ποσότητα πυρίτιδας ακούγεται ή ελαττωματική πυρίτιδα, ή δεν μπήκε καθόλου πυρίτιδα και μόνο με τη δύναμη του καψουλιού ότι έγινε.

Back