Τι έγινε με την σελίδα του σήμερα; Την χάκαρε ο ανταγωνισμός ;;; Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω αλλά τίποτα... είναι εκτός...
Είναι εντάξει τώραΤι έγινε με την σελίδα του σήμερα; Την χάκαρε ο ανταγωνισμός ;;; Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω αλλά τίποτα... είναι εκτός...
Προσπάθησε να κανείς μια αναζήτησή μέσα στην σελίδα. Δοκίμασα και από υπολογιστή και κινητό και δεν...Εμένα ανοίγει...
Απλά μάλλον είχε αποθηκεύσει την τελευταία φορά που ήσουν μέσα.. Είναι σίγουρα εκτός η σελίδα..Μπα.... Το μάτιασα! Και εγώ τον έχασα! Κάτι γίνεται....
Καλόριχτα, καθώς και σε όλους τους συνάδελφους που πήραν!!Θα συμφωνήσω οτι είναι εξαιρετικός! Παρέλαβα σήμερα 15 κουτιά απο α1 32 & 34 μερικά gt28 και ναβάρο 30, σε πολύ καλές τιμές , μίλησα μαζί του πολυ εξυπηρετικός και σωστός ο άνθρωπος!
Το αποτέλεσμα;Πήρα κάτι φυσίγγια πέρυσι από το μαγαζί του και τα σκάγια έπεφταν μπροστά από την Κάνη αναγκαζόμουν να λύσω συνέχεια την καραμπίνα και την σκανδαλωθηκη που πήγαιναν τα σκάγια μέσα όπως γυρνούσαν πίσω.Τον πήρα τηλ ευγενικοτατος και μου είπε ότι ήταν φυσίγγια του κιργια πήρα τον κιργια και μου είπε ότι αποκλείεται του έστειλα και βίντεο αλλά έριχναν κανονικα και άλλα όχι δλδ τα ποιο πολλά και με πέτυχε τις ημέρες που είχε τις πιο πολλές τσίχλες ρε γμτ....
Σου τα άλλαξε; Πως τα λέει;Ήταν παλιό λοτ ;Πήρα κάτι φυσίγγια πέρυσι από το μαγαζί του και τα σκάγια έπεφταν μπροστά από την Κάνη αναγκαζόμουν να λύσω συνέχεια την καραμπίνα και την σκανδαλωθηκη που πήγαιναν τα σκάγια μέσα όπως γυρνούσαν πίσω.Τον πήρα τηλ ευγενικοτατος και μου είπε ότι ήταν φυσίγγια του κιργια πήρα τον κιργια και μου είπε ότι αποκλείεται του έστειλα και βίντεο αλλά έριχναν κανονικα και άλλα όχι δλδ τα ποιο πολλά και με πέτυχε τις ημέρες που είχε τις πιο πολλές τσίχλες ρε γμτ....
Μην είχες θέμα με επηκρουστιρα....και εγώ έριξα Πόλλα του Κύργια πέρσι τα 30 γραμμάρια κανένα πρόβλημαΠήρα κάτι φυσίγγια πέρυσι από το μαγαζί του και τα σκάγια έπεφταν μπροστά από την Κάνη αναγκαζόμουν να λύσω συνέχεια την καραμπίνα και την σκανδαλωθηκη που πήγαιναν τα σκάγια μέσα όπως γυρνούσαν πίσω.Τον πήρα τηλ ευγενικοτατος και μου είπε ότι ήταν φυσίγγια του κιργια πήρα τον κιργια και μου είπε ότι αποκλείεται του έστειλα και βίντεο αλλά έριχναν κανονικα και άλλα όχι δλδ τα ποιο πολλά και με πέτυχε τις ημέρες που είχε τις πιο πολλές τσίχλες ρε γμτ....