Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω έρχεται μια εθελόντρια έξω από το σπίτι μου και βάζει τροφή και νερό για τις αδέσποτες γάτες. Στην αρχή δεν με πείραξε γιατί δεν με ενοχλούσαν οι γάτες. Όμως σιγά σιγά οι γάτες πληθυναν με αποτέλεσμα να έχω σοβαρό πρόβλημα. Ανεβαίνουν και κοιμούνται στην σελα της μοτοσυκλέτας στην οποία σέλα κάθομαι εγώ και η γυναίκα μου μεταφέροντας τα μικρόβια στο σπίτι μου όπου έχω και ενός χρόνου παιδί πλέον , κατουράνε στον κήπο μου και σε όλες τις ζαρτινιερες που έχω για τα λουλούδια και ακόμη και στο τσιμέντο όταν είναι άρρωστες και οι αρσενικοί τωρα την άνοιξη που αναπαράγονται κατουρουν σε κάθε γωνιά της πιλοτής με αποτέλεσμα να βρωμάει διαρκώς η πιλοτή και το γκαράζ. Οπότε σήμερα που είδα την εθελόντρια της είπα να μην ξαναβάλει τροφή και νερό έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πρόβλημα και θα τα βγάλω και μου έφερε την αστυνομία. Λίγο που το έψαξα ο νόμος λέει ότι επιτρέπεται να βάζουν ταιστρες σε δημόσιους χώρους αρκεί να μην υπάρχει θέμα υγιεινής. Τι πρέπει να κάνω ομως ώστε νομικά να είμαι καλυμμένος και να μην ξαναβάλει αυτη τις τροφές έξω από το σπίτι μου; Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο υγειονομικό αλλά αρκεί μόνο αυτό; Το πρόβλημα μου είναι ότι η αστυνομία πήρε και τα στοιχεία μου και φοβάμαι αν κάποιος άλλος κάνει τίποτα στις γάτες μήπως μπλέξω εγώ χωρίς να φταιω. Για αρχη έχω πάρει απωθητικα γατών να βάλω στην πιλοτή μου και στον κήπο μου αλλά φοβάμαι ότι δεν θα κάνω δουλεια με αυτά. Την βοήθεια σας παιδιά. Αν υπάρχει και κάποιος δικηγόρος να μου δώσει μια συμβουλή θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταλαβες τωρα γιατι νευριαζω με τους δηθεν φιλοζωους που βαφτηστικαν ετσι και απο ζωα δεν εχουν ιδεα;
Δικηγορος δεν ειμαι και νομικη συμβουλη δεν εχω να σου δωσω
Εδω καναμε θεμα παντως γιαυτο τον λογο δειχνοντας το προβλημα και περασε νομος σχετικα με αυτο
Κανουν κακο στα ιδια τα ζωα!!!!
Θα σου πω τι θα εκανα εγω
Και ψαξε το με δικηγορο
Κοιταξε πρωτα εαν υπαρχει καποια νομοθεσια εκει
Παρε τα στοιχεια της και υποβαλε μυνηση εναντιων της
Για οτι δηποτε εχει να κανει με ζωα
Εχει ζωα σπιτι της;
Τα εχει οπως καθοριζει ο νομος;
Εγω θα αρχιζα να ταιζω και ζωα εξω απο την πορτα της
Δεν της μιλας δεν την βλεπεις δεν υπαρχει για σενα
Λογικα θα μενει καπου κοντα σου
Μεταφερε τις τροφες και τις ακαθαρσιες εξω απο την πορτα της
Αρκει να ανοιξεις δυο κονσερβες και να τραβηξεις εκει τα γατια
Τα ζωα θα πανε εκει
Εαν ο νομος δεν της απαγορευει να τα ταιζει εξω απο την πορτα σου ουτε εσενα στο απαγορευει
Επιπλεον ναι καθαριζε συχνα το δικο σου μερος απομακρυνε συνεχεια τις τροφες και τις μυρωδιες και πλενε με χλωρινη και ντετολ το μερος
Θα πανε να μεινουν σπιτι της
Σε καμια περιπτωση δεν πειραζεις τα ζωα
Ουτε καν φωνη δεν τους βαζεις!!!!
Εαν εχεις σημεια με χωμα και μπετον κανε ενα διαλυμα με νερο και πιπερι και ψεκασε
Θα κοπιασεις μια βδομαδα αλλα τα γατια θα πανε σπιτι της
Μην εκπλαγεις σπιτι της να μην εχει καθολου ζωα και να μην τ αθελει καν!
Της αρεσουν μονο αμα κατουρανε και χεζουν στο δικο σου σπιτι
Βαζρι τροφη σε εσενα, την πετας! Και πλενεης αμεσως τον τοπο
Και τα περνεις ξανα σπιτι της
Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι
Εαν μπορεις να της κανεις και καποια μυνηση ακομη καλυτερα
Αυτοι δεν εχουν δουλεια
Ας βρει κατι να την απασχολει