Αδέσποτες γάτες και πρόβλημα με εθελόντρια.

Ομοφυλο-γατολαγνεία στο φουλ. Είναι μοδάτο. Εδώ υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε κι εμείς θεσπίζουμε νόμους για την ευζωϊα των ανώμαλων και των γατιών. Το επόμενο βήμα θα είναι η νομιμοποίηση του γάμου ανθρώπων και ζώων και η κτηνοβασία. Μη ξεχνάμε δε ότι το χασίσι πουλιέται στα περίπτερα. Μεγάλες προσφορές εθνοπατέρων στην Ελληνική κοινωνία. Διάβρωση από τα θεμέλια. Σήψη και δυσωδία παντού.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!! που έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ

Ομοφυλο-γατολαγνεία στο φουλ. Είναι μοδάτο. Εδώ υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε κι εμείς θεσπίζουμε νόμους για την ευζωϊα των ανώμαλων και των γατιών. Το επόμενο βήμα θα είναι η νομιμοποίηση του γάμου ανθρώπων και ζώων και η κτηνοβασία. Μη ξεχνάμε δε ότι το χασίσι πουλιέται στα περίπτερα. Μεγάλες προσφορές εθνοπατέρων στην Ελληνική κοινωνία. Διάβρωση από τα θεμέλια. Σήψη και δυσωδία παντού.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!! που έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ
Προσυπογραφω....

Εμένα οι γάτες δεν με ενοχλούν.Το κακό στη γειτονιά μου είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλές φοιτήτριες και δε μπορώ να συγκεντρωθω στην έρευνα μου.Θα είναι κρίμα να χάσω και άλλο Νόμπελ.
Αρα με τις ......γατούλες έχεις πρόβλημα.

Η σαλατοποίηση των παθογενειων δεν έφερε ποτέ αποτέλεσμα.Ο καναπές είναι το πεδίο δράσης του κάθε πολίτη και το πληκτρολόγιο το μέσο διαμαρτυρίας του.Η παντελης απουσία ενεργειών μας έχει φέρει στο σημείο μηδέν και πάρτε το χαμπάρι.Οσο αφορά τις γάτες...η πρώτη μπήκε στη μηχανή του αυτοκινήτου, η δεύτερη βρέθηκε σε κουτί μέσα στα σκουπίδια γιατί πραγματικά ήταν πολλές στη γειτονιά.Εγω έκρινα να κρατήσω τις 2 αυτές γάτες στο σπίτι μου.Δεν ζήτησα από κανέναν δανικά,δεν ενοχλώ κανέναν.Παμε παρακάτω...τι γίνεται με τις υπόλοιπες? Επειδή δεν είμαι κανένα φιλοζωικό χαπατο και ξέρω τι προβλήματα φέρνει η ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή πήρα τηλ τον κτηνίατρο μου και μου είπε πως κατά περιόδους βγαίνουν προγράμματα στείρωσης του δήμου.Επειδη γνωρίζω ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί μα προπάντων γιατί έχουν πονέσει τα μάτια μου βλέποντας τα πατημένα γατιά μπροστά στο σπίτι μου έπιανα εγώ τις γάτες και τις πήγαινα για δωρεάν στείρωση.Τις κράταγα μια εβδομάδα στο γκαράζ και μετά τις άφηνα.Το πρόβλημα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο πια.Εχουμε και εδώ μια παλαβή που έριχνε στο δρόμο στο πεζοδρόμιο κονσέρβες και εζερνε ο τόπος.Την έπιασα με το καλό και συμφωνήσαμε να βάζει μόνο ξηρά τροφή και μάλιστα της έφτιαξα και πατέντα με σωλήνα που κρατάει την τροφή μέσα και περνάει και συμπληρώνει.Με το να τσακωθω,να αρχίσω τα Γαλλικά που τα μιλάω φαρσί,να πουλήσω τσαμπουκα ή να γκρινιάζω σα τη χήρα στο κρεβάτι δε θα βγάλω άκρη και το ξέρω.Ξερω όμως πολύ καλά και τον χρυσό κανόνα.
Ή δράσε ή σκάσε!

Ευχαριστώ όλους. Η συγκεκριμένη κυρία είναι εθελόντρια αδέσποτων ζώων. Μου έδειξε και ένα χαρτί από τον δήμο ότι έχει το δικαίωμα αυτο. Παρόλα αυτά με την ιδιότητα της εθελόντριας δεν νομίζω ότι πληρώνεται και είναι αρμόδια για την υγεία των αδέσποτων γατιών. Το θέμα είναι ότι με πρόλαβε αυτή και έφερε αστυνομία δήθεν ότι πετάω την τροφή και το νερό και αφήνω τις γάτες χωρίς νερό σε 40 βαθμούς θερμοκρασία. Εγώ εχω όντως σοβαρό πρόβλημα με τα κατουρα τους και θεωρώ ότι το υγειονομικό θα το πιστοποιήσει. Παρόλα αυτά θα κάνω καταγγελία και στον δήμο και στην αστυνομία γιατί έχω 1 χρονών παιδί και δεν βάζω την υγεία των γατών πιο πάνω από του παιδιού μου. Έχω ήδη παραγγείλει και απωθητικά γατών που έχω σκοπό να βάλω παντού γύρω από το σπίτι μου στον κηπο και στην πιλοτή μήπως κάνουν δουλειά γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Πάρε σκύλο κ θα εξαφανιστούν

Η αστυνομία που ήρθε τι σου είπε ;
Με τις γάτες είναι μεγάλο το πρόβλημα γιατί υπάρχει πολύ έντονη δυσοσμία από τα ούρα και τα κόπρανά τους.
Έχει γεμίσει ο τόπος μαλακισμένες οι οποίες πίσω από το μανδύα του φιλόζωου έχουν γεμίσει πάρκα ,πλατείες και πεζοδρόμια από κριθαράκια, μακαρόνια με κιμά μπριάμ ψαροκέφαλα και κόκαλα από τσιπούρες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να ταΐσεων της αδέσποτες γάτες.
Ακόμη και ξηρά τροφή που ρίχνουν τη ρίχνουν λες και σπέρνουν στάρι Oπου να ναι και όπως να ναι .Η κατάσταση έχει πάρει τρομερές διαστάσεις
Στην περιοχή υπάρχει ένα μαγαζάκι που πουλάει καπνό και το έχει μία κυρία αυτής της κατηγορίας. Συνήθως αποφεύγω να περνάω μπροστά από αυτό το μαγαζί με το σκύλο γιατί μονίμως είναι γάτες και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Μία φορά λοιπόν ξεχνιέμαι και το σκύλο όταν έχω πάντα από αριστερά μου τραβάω το σκύλο από δεξιά γιατί από την αριστερή πλευρά ήταν μία από αυτές τις γάτες. Μεγαλώνω το βήμα μου και προχωράμε ένα φύγουμε γρήγορα τότε η γάτα κάνει ένα σάλτο περίπου 2 μ και γατζώνεται πάνω στο κεφάλι του σκύλου . Αμεσως με το δεξί πόδι της τραβάω κατευθείαν σουτ και έσκασε πάνω σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο. Ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι η μαντάμ για το τι έγινε για τη θα είχαμε ντράβαλα.
Παράξενο,εγώ ΠΟΤΕ δεν είδα να επιτίθεται η γάτα στον πιο μεγάλο σκύλο!Αντίθετα έχω δει γ@μημένα βρωμόσκυλα να έχουν απρόκλητα επιτεθεί και κατακρεουργήσει καημένες ανυποψίαστες γάτες.Άσε που κάθε μέρα σχεδόν οι ειδήσεις περιλαμβάνουν συχνά και φονικές επιθέσεις σκύλων σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!Επιθέσεις γατιών σε ανθρώπους όμως ποτέ...

Πριν 2 χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα. Έφτιαξα ένα περιποιημένο e mail προς τον δήμο, με κοινοποίηση την Νομαρχία και 2 δικηγορικά γραφεία. Το θέμα ήταν η υγειονομική ασφάλεια και η ευζωια των αδέσποτων πλησίον της κατοικιας μου. Και δια μαγείας έστρωσε το όλο θέμα. Και με τις ακαθαρσίες και με τα ταισματα και με τις ανεξέλεγκτες γέννες.

Ένας λογικός άνθρωπος ότι και αν κάνει εάν δημιουργεί πρόβλημα στον άλλον οφείλει να σεβαστεί την κατάσταση και να κινηθεί διαφορετικά.Οσο και φιλόζωος να είσαι εάν είσαι στην πραγματικότητα ταΐζεις ποτίζεις όλοι έχει τύχει να δώσουμε κάτι σε κάποιο ζώο αλλά αν το κάνεις συστηματικά τάιζε στη δική σου πόρτα όχι στων άλλων ,αυτό δείχνει ασέβεια στους υπόλοιπους(ίδιως αν τους ενοχλεί )που μέσα από την λεγόμενη ζωοφιλία έχει καταντήσει μαλακιά Είναι αλήθεια ότι όπου μαζεύονται πολλά ζωα υπάρχει πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει και λύσει να το πω χύμα αλλιώς θα είχα ξυλοφορτώσει κάνα δυο και θα με βλέπατε στη τηλεόραση .Θέλεις ζώα στο σπίτι σου ,θέλεις να ταΐζεις αδέσποτα στη πόρτα σου η εκεί που δεν ενοχλείς θέλεις να βάλεις ψόλή στο κώλο σου πάλι στο κρεβάτι σου γιατί αν το κάνεις δημοσίως μπροστά μου θα σε κλωτσήσω και θα πονέσεις σίγουρα και Ζαμάν φου το μετά, παραλογισμοί γίνονται αφού τους ανεχόμαστε τόσο απλά.Τα ζώα ποτέ δε φταίνε πάντα φταίει το νοήμων ζώο.Ουτε σωστό είναι να βάλω το σκύλο να τα φάει .Όσο για τους δήμους έχουν ο κάθε ένας χρεωμένο υπεύθυνο άτομο που ασχολείται με τα αδέσποτα ασχέτως αν στην ουσία δεν κάνουν τίποτε σοβαρό υπάρχει όμως υποχρεωτικά από το νόμο τέτοιο τμήμα με χρηματοδότηση που οφείλει να επέμβει να εξετάσει και ίσως βρεθεί κάποια λύση ,αλλά θα μαζέψει και θα πάρει τα ζώα μόνο αν δεν έχουν στειρωθεί με την διαδικασία τα στέλνει για στείρωση και τα αφήνουν πάλι και συνάμα ψάχνουν και υποψηφίους για να υιοθετήσουν κάποια .Είναι πολύ εύκολο να πετάς ότι αποφάγια έχεις έξω από του άλλου τη πόρτα η επειδή δεν έχεις με τι να ασχοληθείς να ταΐζεις ζωάκια καλά κάνεις αλλά όχι δημιουργώντας θέμα στους άλλους,η ελευθερία σου σταματά εκεί που δημιουργεί θέμα στη δική μου.Μπορει και πρέπει να υπάρχει ειρηνική συνύπαρξη ζώων ανθρώπων το πρόβλημα συνήθως το δημιουργούν τα δίποδα ζώα και δεν εννοώ τους πιθήκους.Τα ζώα όπου τους βάζεις φαγητό εκεί θα πάνε εκεί θα βρωμίσουν.Δεν έχεις δικαίωμα μη κοιτάτε στο μπουρδέλο που ζούμε ούτε να κάνεις στάνη οποιοδήποτε μέρος της πόλης θέλεις για λόγους καθαρά δημόσιας υγιεινής αλλά στο μπουρδέλο που έχεις δημιουργήσει στο τέλος θα κάνεις στη πάντα θα ψοφας εσυ και δε θα σε ζυγωνουν και θα ψοφαει το γατί και θα κάνουν μνημόσυνο.Η ζωή στο μπουρδέλο έτσι εξελίσεται.

Παράξενο,εγώ ΠΟΤΕ δεν είδα να επιτίθεται η γάτα στον πιο μεγάλο σκύλο!Αντίθετα έχω δει γ@μημένα βρωμόσκυλα να έχουν απρόκλητα επιτεθεί και κατακρεουργήσει καημένες ανυποψίαστες γάτες.Άσε που κάθε μέρα σχεδόν οι ειδήσεις περιλαμβάνουν συχνά και φονικές επιθέσεις σκύλων σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!Επιθέσεις γατιών σε ανθρώπους όμως ποτέ...
Η γάτα όρμηξε κατευθείαν στο κεφάλι του σκύλου με στόχο τα μάτια και δεν την ενδιέφερε αν ήμουν και εγώ δίπλα. Επειδή έζησα περιστατικό το οποίο το έχω αναφέρει εδώ μέσα με δύο pitbull τα οποία βούτηξαν το σκύλο τον έβαλαν κάτω και το ένα το δάγκωνε στο λαιμό και το άλλο στο πίσω μέρος του σώματος , από τότε λειτουργώ τελείως διαφορετικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Να σημειώσω ότι ήμουνα για κυνήγι και το οτι δεν τα πυροβόλησα . Ούτε εγώ ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου και είπα να διαχειριστώ την κατάσταση διαφορετικά μη βρεθώ και εμπλεγμένος. Αυτα διέφυγαν απο χώρο που σύμφωνα με πληροφορίες τα χρησιμοποιούσαν για αγώνες και τα οποία είχαν θανατώσει γύρω στα 30 σκυλιά αφού η πλαγιά έχει γεμίσει κόκκαλα και κρανία από σκυλιά.
Για να επιστρέψω στο συγκεκριμένο περιστατικό τώρα με τη γάτα, σε συζητήσεις που έκανα με άλλους διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη γάτα έχει ορμήξει σε τουλάχιστον 4 σκυλιά μέχρι τώρα εκ των οποίων το ένα είναι ένα γερμανικό ποιμενικό καθαρόαιμο, σκέτη ντουλάπα!
Να σημειώσω ότι από τότε ο σκύλος δεν θέλει ούτε να περάσουμε από εκείνο το σημείο και δεν μιλάω για μπροστά από το συγκεκριμένο κατάστημα , μόλις καταλάβει ότι πλησιάζουμε σε αυτή τη διασταύρωση αντιστέκεται και καθεται κάτω για να με αναγκάσει να σταματήσω ένα αλλάξει ο δρομολόγιο.

Last edited:
Επειδή μπαίνω σε σπίτια λόγω επαγγέλματος σας λέω ότι η δήθεν φιλοζωία ( στην πραγματικότητα δεν είναι φιλοζωία αλλά σκύλο - γατοφιλια ) έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
Έχετε δει κόπρανα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σε σπίτι δικηγόρου;

Back