Οποίος δεν θέλει γάτες περνει ένα κλουβί για σκύλους βάζει μέσα τροφή μπενουν να φάνε το κληνεις και της περνεις αλλού ...
Προσυπογραφω....Ομοφυλο-γατολαγνεία στο φουλ. Είναι μοδάτο. Εδώ υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε κι εμείς θεσπίζουμε νόμους για την ευζωϊα των ανώμαλων και των γατιών. Το επόμενο βήμα θα είναι η νομιμοποίηση του γάμου ανθρώπων και ζώων και η κτηνοβασία. Μη ξεχνάμε δε ότι το χασίσι πουλιέται στα περίπτερα. Μεγάλες προσφορές εθνοπατέρων στην Ελληνική κοινωνία. Διάβρωση από τα θεμέλια. Σήψη και δυσωδία παντού.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!! που έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ
Αρα με τις ......γατούλες έχεις πρόβλημα.Εμένα οι γάτες δεν με ενοχλούν.Το κακό στη γειτονιά μου είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλές φοιτήτριες και δε μπορώ να συγκεντρωθω στην έρευνα μου.Θα είναι κρίμα να χάσω και άλλο Νόμπελ.
Αυτό,πιάνει και με τις φοιτήτριες;Τις κράταγα μια εβδομάδα στο γκαράζ και μετά τις άφηνα.Τ
Πώς θα κάτσουν διαφορετικά?Αυτό,πιάνει και με τις φοιτήτριες;
Αυτές και αν είναι μάστιγα.Βγαινει η άλλη ντάλα μεσημέρι με τα μάγουλα πάνω κάτω έξω.Αυτό,πιάνει και με τις φοιτήτριες;
Ισχύει αυτό που λέει:"Με συγχωρείς κοπελιά.Έχεις λίγο σορτσάκι,στον κώλο σου"...Αυτές και αν είναι μάστιγα.Βγαινει η άλλη ντάλα μεσημέρι με τα μάγουλα πάνω κάτω έξω.
Πάρε σκύλο κ θα εξαφανιστούνΕυχαριστώ όλους. Η συγκεκριμένη κυρία είναι εθελόντρια αδέσποτων ζώων. Μου έδειξε και ένα χαρτί από τον δήμο ότι έχει το δικαίωμα αυτο. Παρόλα αυτά με την ιδιότητα της εθελόντριας δεν νομίζω ότι πληρώνεται και είναι αρμόδια για την υγεία των αδέσποτων γατιών. Το θέμα είναι ότι με πρόλαβε αυτή και έφερε αστυνομία δήθεν ότι πετάω την τροφή και το νερό και αφήνω τις γάτες χωρίς νερό σε 40 βαθμούς θερμοκρασία. Εγώ εχω όντως σοβαρό πρόβλημα με τα κατουρα τους και θεωρώ ότι το υγειονομικό θα το πιστοποιήσει. Παρόλα αυτά θα κάνω καταγγελία και στον δήμο και στην αστυνομία γιατί έχω 1 χρονών παιδί και δεν βάζω την υγεία των γατών πιο πάνω από του παιδιού μου. Έχω ήδη παραγγείλει και απωθητικά γατών που έχω σκοπό να βάλω παντού γύρω από το σπίτι μου στον κηπο και στην πιλοτή μήπως κάνουν δουλειά γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Παράξενο,εγώ ΠΟΤΕ δεν είδα να επιτίθεται η γάτα στον πιο μεγάλο σκύλο!Αντίθετα έχω δει γ@μημένα βρωμόσκυλα να έχουν απρόκλητα επιτεθεί και κατακρεουργήσει καημένες ανυποψίαστες γάτες.Άσε που κάθε μέρα σχεδόν οι ειδήσεις περιλαμβάνουν συχνά και φονικές επιθέσεις σκύλων σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!Επιθέσεις γατιών σε ανθρώπους όμως ποτέ...Η αστυνομία που ήρθε τι σου είπε ;
Με τις γάτες είναι μεγάλο το πρόβλημα γιατί υπάρχει πολύ έντονη δυσοσμία από τα ούρα και τα κόπρανά τους.
Έχει γεμίσει ο τόπος μαλακισμένες οι οποίες πίσω από το μανδύα του φιλόζωου έχουν γεμίσει πάρκα ,πλατείες και πεζοδρόμια από κριθαράκια, μακαρόνια με κιμά μπριάμ ψαροκέφαλα και κόκαλα από τσιπούρες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να ταΐσεων της αδέσποτες γάτες.
Ακόμη και ξηρά τροφή που ρίχνουν τη ρίχνουν λες και σπέρνουν στάρι Oπου να ναι και όπως να ναι .Η κατάσταση έχει πάρει τρομερές διαστάσεις
Στην περιοχή υπάρχει ένα μαγαζάκι που πουλάει καπνό και το έχει μία κυρία αυτής της κατηγορίας. Συνήθως αποφεύγω να περνάω μπροστά από αυτό το μαγαζί με το σκύλο γιατί μονίμως είναι γάτες και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Μία φορά λοιπόν ξεχνιέμαι και το σκύλο όταν έχω πάντα από αριστερά μου τραβάω το σκύλο από δεξιά γιατί από την αριστερή πλευρά ήταν μία από αυτές τις γάτες. Μεγαλώνω το βήμα μου και προχωράμε ένα φύγουμε γρήγορα τότε η γάτα κάνει ένα σάλτο περίπου 2 μ και γατζώνεται πάνω στο κεφάλι του σκύλου . Αμεσως με το δεξί πόδι της τραβάω κατευθείαν σουτ και έσκασε πάνω σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο. Ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι η μαντάμ για το τι έγινε για τη θα είχαμε ντράβαλα.
Η γάτα όρμηξε κατευθείαν στο κεφάλι του σκύλου με στόχο τα μάτια και δεν την ενδιέφερε αν ήμουν και εγώ δίπλα. Επειδή έζησα περιστατικό το οποίο το έχω αναφέρει εδώ μέσα με δύο pitbull τα οποία βούτηξαν το σκύλο τον έβαλαν κάτω και το ένα το δάγκωνε στο λαιμό και το άλλο στο πίσω μέρος του σώματος , από τότε λειτουργώ τελείως διαφορετικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Να σημειώσω ότι ήμουνα για κυνήγι και το οτι δεν τα πυροβόλησα . Ούτε εγώ ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου και είπα να διαχειριστώ την κατάσταση διαφορετικά μη βρεθώ και εμπλεγμένος. Αυτα διέφυγαν απο χώρο που σύμφωνα με πληροφορίες τα χρησιμοποιούσαν για αγώνες και τα οποία είχαν θανατώσει γύρω στα 30 σκυλιά αφού η πλαγιά έχει γεμίσει κόκκαλα και κρανία από σκυλιά.Παράξενο,εγώ ΠΟΤΕ δεν είδα να επιτίθεται η γάτα στον πιο μεγάλο σκύλο!Αντίθετα έχω δει γ@μημένα βρωμόσκυλα να έχουν απρόκλητα επιτεθεί και κατακρεουργήσει καημένες ανυποψίαστες γάτες.Άσε που κάθε μέρα σχεδόν οι ειδήσεις περιλαμβάνουν συχνά και φονικές επιθέσεις σκύλων σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!Επιθέσεις γατιών σε ανθρώπους όμως ποτέ...