Αγριοπερίστερα

Εγω θα εβαζα 6αρακι, ειδικα αν δεν εισαι διατεθιμενος να κανεις υπομονη μεχρι να σου βγουν σε αποσταση μικροτερη των 35 μετρων... ;) Αλλιως το 7αρι ειναι μια χαρα...
Άρι τα επόμενα πιο χοντρά φυσίγγια που έχω είναι κάτι 5αρια Λάμπρο ντεμί μάγκνουμ....buy buy.Θα πάω στο τελευταίο εναπομείναν κυνηγομάγαζο του χωριού να δω αν παίζει τίποτα... 2* καλά είναι έτσι;

τα περιμενω πως και πως τον Αυγουστο...δεν θα κανω το λαθος να κανω εναρξη με φασσα...θα παω για αγριοπριστερα και αν ειμαι και τυχερος μπορει να δουμε και κανα τριγονακι...υπαρχουν πολλα σε μια περιοχη που ξερω τα οποια σμιγουν και με περιστερια του χωριου...τοσο μεγαλος ειναι ο αριθμος που οι ιδιοκτητες των γυρω χωραφιων μας παρακαλανε να τα χτυπαμε αφου οι ζημιες που τους κανουν ειναι τεραστιες...

χρησιμοποιω 29γρ 6αρακι και 31γρ παλι 6αρη σε D20 και Α1...

Attachments

• peristeria.jpg
    peristeria.jpg
    67,4 KB · Προβολές: 122
Last edited:
  • Like
Reactions: DrV
τα περιμενω πως και πως τον Αυγουστο...δεν θα κανω το λαθος να κανω εναρξη με φασσα...θα παω για αγριοπριστερα και αν ειμαι και τυχερος μπορει να δουμε και κανα τριγονακι...υπαρχουν πολλα σε μια περιοχη που ξερω τα οποια σμιγουν και με περιστερια του χωριου...τοσο μεγαλος ειναι ο αριθμος που οι ιδιοκτητες των γυρω χωραφιων μας παρακαλανε να τα χτυπαμε αφου οι ζημιες που τους κανουν ειναι τεραστιες...

χρησιμοποιω 29γρ 6αρακι και 31γρ παλι 6αρη σε D20 και Α1...

Λεωνιδα

Αν μπορεις γραψε μας και δυο λογια για το κυνηγι της φραγκολινας στη Κυπρο. Ειναι κατι που δεν εχουμε στην Ελλαδα και θα μας αρεσε να εχουμε μια ιδεα για τις ιδιαιτεροτητες αυτου του κυνηγιου.

Φιλικα
Παυλος

Παυλο φιλε μου δεν θεωρω τον εαυτο μου εμπειρο κυνηγο της φραγκολινας οποταν δεν μπορω να γραψω και πολλα...4-5 φορες που χτυπησα πουλια ηταν απλα θεμα τυχης...δεν κυνηγαω με σκυλο... δεν ξερω ο Χρυσανθος αν ασχοληθηκε με αυτο το κυνηγι...

παντως ειναι απο τα ομορφοτερα πουλια που μπορεις να δεις!!!

αν και ειναι οφ τοπικ βαζω μια φετινη φωτογραφια...

Attachments

• DSC01338.jpg.jpg
    DSC01338.jpg.jpg
    314,5 KB · Προβολές: 140
εκει ειμαστε εγω ο γιος ο μεγαλος κι αλλος ενας φιλος (ητανε 3 τρυπες) κι αυτο ειναι το αυτοκινητο μου.αν εχεις ερθει χανια στο σκοπευτηριο μπορει εκτος και αν την εχει βγαλει ο γιος στο facebook του και την εχεις πετυχει εκει

Ο βιοτοπος που εχετε για αγριοπεριστερα στην Κρητη ειναι εξαιρετικος απο καποια σπαστα βινετακια που εχω δει... Πρεεπει να ειναι απολαυση να τα κυνηγας στα γκρεμια, ειδα κ προσφατα ενα DVD του Λοβερδου κ θα ηθελα κποια στιγμη να κανω ενα τετοιο κυνηγι...

Που ημουνα Ευριπιδη, αναρωτιεμαι και γω. Ολο και καποια βλακεια θα ειχε τυχει σπιτι τοτε, δε θυμαμαι καλα τι ειχε γινει.

3 κουτια 6αρια παντως τα εχω ετοιμα. ΜΒ32 - 32 γρ με Federal βυσμα. Τις δοκιμες στον πινακα τις ειχες δει νομιζω.

Back