Μάκης
Banned
ρε πρρρρρτΣιγά μη φάω κρεμύδια Βοιωτίας να πάω σκαστός......

σιγά μην μας πείς τώρα ότι τα κρεμυδάκια τα είχε κάτω από τα φτερά της η μπεκάτσα

ρε πρρρρρτΣιγά μη φάω κρεμύδια Βοιωτίας να πάω σκαστός......
παρέα 8 άτομα σήμερα 25 αγριοπερίστερα από τα οποία τα 16 τα έκαναν οι 2 της παρέας που ήταν από της 23.00 στα καρτέρια και δικαιωματικά πήραν τα καλύτερα
εγώ 1 εκανα τουφεκώντας αλλά 2 στρωτά αλλά ακόμα πετάνε
το απόγευμα με τον φίλο Γιώργο που πήρε 4 και εγώ να τουφεκάω 8 κοπαδάκι στα 30 μέτρα και να τους τα.......
καλή συνέχεια
εμείς πήγαμε 3.30Ρε φιλαράκι πιστεύω να απόλαυσες το αριάνι σου στη φύση και να πέρασες καλά.
Μόνο τα συναισθήματα της πρώτης μέρας γιο αυτά που θα ακολουθήσουν είναι αρκετό.
Οπως και ναχει όμως ,το να κάτσω απο τις 11 το βράδυ στο καρτέρι για αγριοπερίστερα είναι πολύ τραβηγμένο.Απορώ με το κουράγιο τους.
Απο τις 11 ε? Τελικα υπαρχουν και χειροτερα...παρέα 8 άτομα σήμερα 25 αγριοπερίστερα από τα οποία τα 16 τα έκαναν οι 2 της παρέας που ήταν από της 23.00 στα καρτέρια και δικαιωματικά πήραν τα καλύτερα
εγώ 1 εκανα τουφεκώντας αλλά 2 στρωτά αλλά ακόμα πετάνε
το απόγευμα με τον φίλο Γιώργο που πήρε 4 και εγώ να τουφεκάω 8 κοπαδάκι στα 30 μέτρα και να τους τα.......
καλή συνέχεια
τελικά παντού θα υπάρχουν οι μαλάκες τις υπόθεσης.εμείς πήγαμε 3.30
4.45 ήρθαν 4 άλλοι που κάθησαν μπροστά μας και χάλασαν 4 κοπαδάκια σε μένα και τον Δημήτρη![]()
Πράγματι ειναι πολυ ωραίο..Μου αρέσει που έχουν διαφορετικά χρώματα.Εγω βασικα δεν εχω υπομονη για πολυωρα καρτερια,και γιαυτο ελαχιστες φορες εχω στηθει για αγριοπεριστερα,θα πω μονο οτι ειναι πανεμορφο,μου αρεσει πολυ αυτο το μπλε που εχουν,οσα πηρα στο χερι.![]()
Ακόμα και γεμάτη είναι αρκετά ευπαθής, άπαξ και την σκίσει σκάγι θα πέσει το περιστροειδές, μικρός με το αεροβόλο ο πατέρας μου έκανε αυτό ακριβώς που περιγράφετε για την Αγγλία. Στη γούσα έπεφταν σα σύκα, οπουδήποτε αλλού άντεχαν λίγο-πολύ περισσότεροΙσα ισα που η γουσα οταν ειναι γεματη λειτουργη σαν αλεξισφαιρο,εννοειται οτι πισω απο αυτη τη μεμβρανη ειναι πολυ ευαισθητη περιοχη,στο χωρο του αεροβολου στην Αγγλια που υπαρχη το οριο των 12 ποδολιβρων,ανευ αδειας,συνιστουν το διαμετρημα 4.5χιλ. στα περιστεροειδη ακριβως για αυτο το λογο,να διαπερνα τη ΓΕΜΑΤΗ γουσα,που το μεγαλυτερο διαμετρημα δυσκολευεται,λογο του οριου των 12 ποδολιβρων.Προσωπικα δεν θυμαμαι καταβολη θηραματος που να ειχε μονο τρυπα σε μια γεματη γουσα,χωρις να εχει τραυματηση το λαιμοκεφαλο.
Έχει δίκιο ο Βασίλης, τώρα που θυμήθηκα πρόπερσι, μου έτυχε φάσσα που πήρε ένα 6άρι, στη γεμάτη βελανίδια γούσα της και έμεινε μέσα, να πέσει ξερή.Βασιλη θα το εχω υποψη μου και θα το δουμε στη πραξη,αν παρω στο χερι περιστεροειδη που απλα σχιστηκε η γουσα του,θα το εχω υποψη μου στο μελλων..xm.