Αγριοπερίστερα

Ο βιοτοπος που εχετε για αγριοπεριστερα στην Κρητη ειναι εξαιρετικος απο καποια σπαστα βινετακια που εχω δει... Πρεεπει να ειναι απολαυση να τα κυνηγας στα γκρεμια, ειδα κ προσφατα ενα DVD του Λοβερδου κ θα ηθελα κποια στιγμη να κανω ενα τετοιο κυνηγι...
αν καποια στιγμη ερθεις χανια σεπτεμβρη ολο και κατι θα κανονισουμε

Που θα παει, θα το πετυχω το ατιμο το περιστεροειδες. Ολο μου ξεφευγουν και με κοροιδευουν, ειδες και περσι στις τσιχλες στα μπασιματα πως περασαν, εχει ξανατυχει και αλλες φορες το ιδιο σκηνικο στο ιδιο μερος.

Αρη, εννοειται πως εισαι ευπροσδεκτος. Ακομα και καλοκαιρακι αν κατεβεις, εχει το σκοπευτηριο να παμε

Καμιά καλή συνταγή για τα αγριοπερίστερα ;
Βίκτωρα όσο ξέρω στην Κρήτη τα κάνετε στην κατσαρόλα με κρασί .

.eat..eat.ακριβως ετσι.σαν στιφαδακι ωραιοτατο και για καλυτερα αποτελεσματα τ αφηνεις την πρηγουμενη το βραδυ στη μαριναδα για να μαλακωσει και λιγο το κρεας τους και βαζεις στο ψησιμο μπολικο κρεμμυδακι και........πεινασα

Last edited:
Τελικά έγιναν στιφάδο και πρέπει να είναι και πολύ ωραία.Σε λίγο η γευστική δοκιμή.

stifado.jpg

Τελικά έγιναν στιφάδο και πρέπει να είναι και πολύ ωραία.Σε λίγο η γευστική δοκιμή.

stifado.jpg

Μου τρεχουν τα σαλια μονο που τα βλεπω. Περιμενουμε λεπτομερη αναφορα μετα τη δοκιμη.

Μου τρεχουν τα σαλια μονο που τα βλεπω. Περιμενουμε λεπτομερη αναφορα μετα τη δοκιμη.

Παύλο κρίμα που δεν είσαι κοντά.
Πολύ νόστημο το φαγητό στο σύνολο.Μεσα είχα και μια μπεκάτσα.Η ρουφιάνα πάντα κάνει την διαφορά.Οσο για τα περιστέρια πολύ νόστιμα αλλά και πολύ φτωχά σε κρεατάκι ειδικά συγκρινόμενα με την φάσσα.Τα συνόδεψα με κρασάκι άσπρο απο μοσχάτο Αλεξάνδρειας.Ονειρο !!!!
Επειδή όμως θα φύγω για ψάρεμα ήπια λίγο ρε γαμώτο.....

Last edited:
Παύλο κρίμα που δεν είσαι κοντά.
Πολύ νόστημο το φαγητό στο σύνολο.Μεσα είχα και μια μπεκάτσα.Η ρουφιάνα πάντα κάνει την διαφορά.Οσο για τα περιστέρια πολύ νόστιμα αλλά και πολύ φτωχά σε κρεατάκι ειδικά συγκρινόμενα με την φάσσα.Τα συνόδεψα με κρασάκι άσπρο απο μοσχάτο Αλεξάνδρειας.Ονειρο !!!!
Επειδή όμως θα φύγω για ψάρεμα ήπια λίγο ρε γαμώτο.....

Ο λογος σου με χορτασε Δημητρη νασαι καλα.
Αυτα τα περιστερια της Βοιωτιας πολυ στη διαιτα τα βλεπω, ενω η τζουμερκιωτικη μπεκατσα μεσα στα παχη της, τα καλλη της..

Φιλαράκο θα με πας εκεί που βαρείς τα περιστέρια ....; .llk..llk..ha ha ha..ha ha ha.

Πρηξιμο θα αποκτησει το κεφάλι του με αυτά που κάνει ... .smashfrak..smashfrak..smashfrak.
Μας έχει ρημάξει την Βοιωτία η πονηρή αλεπού .llk..love.

Last edited by a moderator:
Πρηξιμο θα αποκτησει το κεφάλι του με αυτά που κάνει ... .smashfrak..smashfrak..smashfrak.
Μας έχει ρημάξει την Βοιωτία η πονηρή αλεπού .llk..love.

Καλά ρε φίλε θα σου πω που πηγαίνω......sarcastic.

Ζολώ τα χες σε μαρινάδα?

Οχι Γεράσιμε και δεν νομίζω ότι ήθελαν.Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε ......sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

πέρα από τα 4 τρυγόνια στην απογευματινή μου βόλτα είδα και αγριοπερίστερα που πέρασαν μακρυά μου και όχι στα συνηθισμένα χωραφάκια
λίγα ήταν αλλά θ έρθουν κι άλλα μολίς κοπούν τα στάρια και συνεχιστεί η ανομβρία θ αφήσουν τα στέκια τους στον Ευβοικό και θα βολτάρουν κατα δώ ;)

Ζολώ τα χες σε μαρινάδα?
για ποιό λόγο;;;;
αφού την γλύκα την έδωσαν τα κρεμυδάκια Βοιωτίας
ακόμα και σ αυτήν την χαζοκλανιάρα μπεκάτσα που βρέθηκε στα Τζουμέρκα :)

για ποιό λόγο;;;;
αφού την γλύκα την έδωσαν τα κρεμυδάκια Βοιωτίας
ακόμα και σ αυτήν την χαζοκλανιάρα μπεκάτσα που βρέθηκε στα Τζουμέρκα :)
Σιγά μη φάω κρεμύδια Βοιωτίας να πάω σκαστός......

Back