Είναι λαίμαργα όλα τα σκυλιά και τα λαμπραντόρ ένα παραπάνω.Το Λαμπραντόρ μόνο θέλει λίγο αδυνάτισμα γιατί θα το πάρει στα χέρια εκεί πάνω
Το τρώει το φαΐ του![]()

Είναι λαίμαργα όλα τα σκυλιά και τα λαμπραντόρ ένα παραπάνω.Το Λαμπραντόρ μόνο θέλει λίγο αδυνάτισμα γιατί θα το πάρει στα χέρια εκεί πάνω
Το τρώει το φαΐ του![]()
Έτσι είναι αυτά!Το Λαμπραντόρ μόνο θέλει λίγο αδυνάτισμα γιατί θα το πάρει στα χέρια εκεί πάνω
Το τρώει το φαΐ του![]()
Στη σελήνη είσαι?Ήθελα να πάω αύριο για περδικα αλλά είδα ότι ο καιρός θα είναι κακος και είπα να πάω σήμερα για κανένα άγριοπεριστερο.
Πήγα λοιπόν όπως συνήθως μεσημέρι.
Πρέπει να είμαι απ' τους λίγους που κυνηγούν τέτοια ώρα.
Είχα λοιπόν 2 ευκαιρίες.
Τα πήρα και τα δύο.
Το ένα τραβέρσα σε βολή πάνω από μισό ποδόσφαιρο γήπεδο.
Ερχόταν να μπούνε στον ταφκο.
Ένα μπροστά και από πίσω το κοπάδι.
Το τουφεκισα πολύ μακρυά αλλά λέω δώστου γιατί μπορεί να μην τα ξαναδείς και έπεσε.
Το άλλο βγήκε απ' τον ταφκο κατά τις 5 παρά.
Αυτά...View attachment 82561View attachment 82562
Στέλιο έχετε και γαμω τα περδικομερη όμορφα βουνά απέραντα πιστεύω ότι θα χει και πολλές περδικες...
Καθόλου πολλές φίλε μου.Στέλιο έχετε και γαμω τα περδικομερη όμορφα βουνά απέραντα πιστεύω ότι θα χει και πολλές περδικες...
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα θα χορτάσουν από την πέρδικα τόσο τους λείπει το κρέας και δεν μιλάω για ποιο παλιά μιλάω και για το τώρα ακόμα αυτό γίνεται και δεν είναι μόνο λαθροθηρες είναι και ίδιοι κυνηγοί που ταιζουν σκυλιά και αν δεν χτυπήσουν την μέρα 7 10 πουλιά η 3 4 Λαγούς δεν φεύγουν από το βουνό και αυτό το λέω γτ ξέρω πολλούς που το κάνουν... Ήρθε ο άλλος το καλοκαίρι μου λέει τον γέμισα τον καταψύκτη φέτος χτυπήσαμε 70 πέρδικες του λέω αδερφέ πας καλά σου λείπει το κρέας να σου φέρω αν είναι και με κοιταγε ντροπή σου του λέω που ταιζεις 10 σκυλιά και είσαι και περήφανος για τις πράξεις σου μην μου πεις του λέω φέτος δεν είναι πουλιά θα στο σπάσω εγώ το κεφάλιΚαθόλου πολλές φίλε μου.
Είχε πάρα πολλές πριν 30 χρόνια.
Και λαγούς.
Τα γαμησανε οι λαθροθηρες.
Φέρνανε τις πέρδικες με τα τσουβαλια.
Και τους λαγούς δεν μπορουσανε να τους σηκωνουνε να τους κατεβασουνε 3-4 άτομα από το βουνό.
Τσουβαλια τα θηράματα χωρίς πλάκα.
Και αυτά φέρανε τα λίγα έως καθόλου.
5-6 λαθροθηρες απ' το κάθε χωριό ξεκληρησανε ολόκληρα βουνά.
Οι λαθροθηρες έχουν την εξής λογική.Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα θα χορτάσουν από την πέρδικα τόσο τους λείπει το κρέας και δεν μιλάω για ποιο παλιά μιλάω και για το τώρα ακόμα αυτό γίνεται και δεν είναι μόνο λαθροθηρες είναι και ίδιοι κυνηγοί που ταιζουν σκυλιά και αν δεν χτυπήσουν την μέρα 7 10 πουλιά η 3 4 Λαγούς δεν φεύγουν από το βουνό και αυτό το λέω γτ ξέρω πολλούς που το κάνουν... Ήρθε ο άλλος το καλοκαίρι μου λέει τον γέμισα τον καταψύκτη φέτος χτυπήσαμε 70 πέρδικες του λέω αδερφέ πας καλά σου λείπει το κρέας να σου φέρω αν είναι και με κοιταγε ντροπή σου του λέω που ταιζεις 10 σκυλιά και είσαι και περήφανος για τις πράξεις σου μην μου πεις του λέω φέτος δεν είναι πουλιά θα στο σπάσω εγώ το κεφάλι
Ποσο δικιο εχεις ρε Στελιο. Εγω ομως δεν εχω τον χαρακτηρα για να τσακωθω, δυστηχως. Απλως αποχωρω απο την συζητηση η την ''παρεα''.Οι λαθροθηρες έχουν την εξής λογική.
Να τα πιάσουν αυτοί να μην τα πιάσουν οι άλλοι.
Και καλά πιο έξυπνοι.
Ζήλια για τους αλλους και άρρωστο πάθος ως προς τη θήρα.
Λογική νυφιτσας που μπαίνει στο κοτέτσι και πνίγει όλες τίς κότες ενώ η ίδια είναι πιο μικρή από την κότα.
Επίσης θεωρούν τους υπόλοιπους νομοταγείς και νοήμονες ανίκανους να ρισκάρουν αλλιώς πιστεύουν ότι θα έκαναν το ίδιο με αυτους και θα θηρευαν συνεχώς τα πάντα.
Νομίζουν....ότι είναι άντρες.
Ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο.
Ούτε εγώ θέλω να τσακώνομαι.Ποσο δικιο εχεις ρε Στελιο. Εγω ομως δεν εχω τον χαρακτηρα για να τσακωθω, δυστηχως. Απλως αποχωρω απο την συζητηση η την ''παρεα''.
Εδω γινονται παρανομοι και βαζουν κραχτη για να βαρεσουν 5 τοσαδα ορτυκια...Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα θα χορτάσουν από την πέρδικα τόσο τους λείπει το κρέας ...
Γιατί σε εμάς τι έκαναν ;; Βάλανε και υπογραφές οι περισσότεροι από αυτούς..Παρόλο που φαίνονται πολύ δύσκολα.μερη και απέραντα κατάφεραν να τις εξαλείψουν...
Δηλαδή τι έγινε;Ειναι μέρες που εχω πει οτι γίνονται χειρότερα απο τις ακατονόμαστες . Η σημερινη απλα δεν ειχε προηγούμενο!
Θα με βρεις μπροστά σου!Στέλιο ετημασου να τα πελεκισομε κανόνισε με τον Χάρι
Εκεί που τα κυνηγάω εγώ έχει χιόνι.Στέλιο ετημασου να τα πελεκισομε κανόνισε με τον Χάρι