Μάλιστα!Ξέρω πιο χαμηλά στα αοροι κρουσανιοτικα εκεί ακόμα προς το παρών δεν έχει χιονι
Παο και εκειΜάλιστα!
Αυτά τα μέρη δεν τα ξέρω.
Ξέρω όμως κάτι μέρη ψηλότερα από κει σαν το σπίτι μου.
Εννοώ κυνηγαω στις κορφές πάνω από κει που λες.
Αρχηγός είσαι!Παο και εκει![]()
μην τουφεκατε βρε τα περιστερακιαααα,,αφυνεταιτα να μας στελνουνε τα smssssΠαο και εκει![]()
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, θα αφήσω το αγαπημένο μου εικοσάρι και θα πάρω για έναρξη το καινούργιο παιχνιδάκι το οποίο λέγεται 687. Η δοκιμή έγινε η επιλογή δύσκολη γιατί και τα δύο φυσίγγια που έφτιαξα ήταν πανομοιότυπα με διαφορά Στο συγκεντρωτήρα. F2X32 η πυρίτιδα
170Χ33 νο 7 1/2 [616] ηλιοπουλος 22 στα 57,5
170Χ33 νο 7 1/2 [616] θωδη 23 στα 57,5
Η δοκιμή έγινε στις 12 το μεσημέρι με θερμοκρασία περίπου 34 βαθμούς, ο Ηλιόπουλος ήτανε πιο αιρετικούς πιο δυνατός λόγο εμφράξεις βέβαια, έβγαλε πολλή δύναμη πάνω στον πίνακα.
Ο θώδη πιο μαλακό αλλά έβγαλε κι αυτός την ίδια δύναμη και παρόμοια συγκέντρωση ίσως και λίγο καλύτερη με μια πρώτη ματιά δεν βλέπεις διαφορά. Θα επιλέξω Ηλιόπουλο με το σκεπτικό ότι θα κυνηγήσουμε νωρίς το πρωί δεν θα έχει τόση ζέστη, και με ότι μου έδωσε λίγο παραπάνω δύναμη χωρίς να μου χαλάει την συγκέντρωση. Καλή Έναρξη σε όλους με υγεία και του χρόνου.
Δικαιολογημένος.Αφού στο είχα πει ότι είναι καινούριο παιχνιδάκι, σε θήραμα δεν έχει πάει μόνο δισκάκια.
Να μην πάει και μια φορά στο θήραμα να το ματώσω που λένε.
Να το βάλει στο Super Ferry II;Νίκο δεν το δίνεις σε μένα που θέλω να δοκιμάσω το 20αρι;;![]()
Βλέπεις άμα υπάρχει θέληση πάντα βρίσκουμε λύσεις.Να το βάλει στο Super Ferry II;
Σάββατο θα πάω σίγουρα. Κυριακή δύσκολο.Κανόνισε Κυριακή Μαλακάσα αρχικά και βλέπουμε για τους διάπλους.
Μόνο αν πεθάνω θα φυγή από το χέρι μου το cynergy. Και εκεί δεν είναι και σίγουροΝίκο δεν το δίνεις σε μένα που θέλω να δοκιμάσω το 20αρι;;![]()
Πώς θα πας αν είναι κλειστά;Σάββατο θα πάω σίγουρα. Κυριακή δύσκολο.
Ναι μια ερώτηση θα την κάνω σίγουρα. Αλλιώς θα πάω για μπριζόλεςΠώς θα πας αν είναι κλειστά;