Αγριοπερίστερα

Να κάτσω να καθαρίζω πουλιά αυτό αποκλείεται.

Η θα βρω άλλη λύση ή θα σταματήσω το κυνήγι.

Σοβαρά το λέω.

🤣😂

Σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις αλλά δυστυχώς αναγκάζεσαι κάποια στιγμή. Η άλλη λύση είναι, το γυρνάς στον λαγο που τον ξεκοιλιαζεις στο πεντάλεπτο πανεύκολα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις αλλά δυστυχώς αναγκάζεσαι κάποια στιγμή. Η άλλη λύση είναι, το γυρνάς στον λαγο που τον ξεκοιλιαζεις στο πεντάλεπτο πανεύκολα
Κάποιον θα βρίσκω να τα καθαρίζει έστω και επί πληρωμής.

Εγώ πάντως όχι.

Αηδιάζω....

Εγώ πάντως όχι.

Αηδιάζω....

Όχι εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. Απλά λόγω κούρασης μετά το κυνήγι. Ειδικά άμα είναι και πολλά ειναι λιγο πίκρα.

Σοβαρά το λέω.

Εγώ πάντως όχι.

Αηδιάζω....
.sarcastic. .sarcastic. .yel. .yel.τι μας λες ρε φιλεεεεε κρατας και τουφεκιιιιι:(:(

Σοβαρά το λέω.

🤣😂
Δες το σαν ένα τρόπο για να βλέπεις πως είναι οι τουφεκιές σου πάνω στα πουλιά..... πάντα εγώ καθαρίζω τα θηράματα που θα μπουν στο ψυγείο μου..... έχω άποψη για τις τουφεκιές μου και είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας του κυνηγιού...... όσα άλλα θηράματα δεν θέλω τα χαρίζω ακαθάριστα.... Αλλά πολλές φορές δίνω και από τα καθαρισμένα..... είναι πολύ ωραίο για ανταλλαγή ή όταν κάποιος φίλος δεν δέχεται χρήματα για κάποια δουλειά..... μερικές μπεκάτσες και ένα μπουκάλι τσίπουρο είναι πάντα αποδεκτά.....

Δες το σαν ένα τρόπο για να βλέπεις πως είναι οι τουφεκιές σου πάνω στα πουλιά..... πάντα εγώ καθαρίζω τα θηράματα που θα μπουν στο ψυγείο μου..... έχω άποψη για τις τουφεκιές μου και είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας του κυνηγιού...... όσα άλλα θηράματα δεν θέλω τα χαρίζω ακαθάριστα.... Αλλά πολλές φορές δίνω και από τα καθαρισμένα..... είναι πολύ ωραίο για ανταλλαγή ή όταν κάποιος φίλος δεν δέχεται χρήματα για κάποια δουλειά..... μερικές μπεκάτσες και ένα μπουκάλι τσίπουρο είναι πάντα αποδεκτά.....
Είσαι ωραίος... Καθαρόαιμος κυνηγός.

Υπάρχει και άλλη λύση...του Χάρη.Βρισκει το 1/3 και ξεμπερδευει.Νομιζει ότι έχει πάρει και αυτά που βουτάνε για να γλυτώσουν την ηχορύπανση από τα κλαμπανια του και το σκόρ είναι εντυπωσιακό.
Γίνεσαι ακατανόητος, γέροντα.
Η αποθεραπεία πότε τελειώνει;

Εγώ να δεις με τις πέρδικες που δίνω γύρω γύρω χαρά που παίρνουν Ετσι υποχρεώσεις σε εισαγωγικά βγάζεις και δίνεις και ευκαιρία να απολαύσουν μαγειρεμένα τα θηράματα που θηρεψες😉

Εγώ να δεις με τις πέρδικες που δίνω γύρω γύρω χαρά που παίρνουν Ετσι υποχρεώσεις σε εισαγωγικά βγάζεις και δίνεις και ευκαιρία να απολαύσουν μαγειρεμένα τα θηράματα που θηρεψες😉
γιασου φιλεμου πανοοο ποτε θα ανεβης σε εμας να σε δουμεεε;; εχης βαλη προγραμαααα .think.

Σήμερα πήγα πέρδικα αλλά τα πουλιά δεν πλησιάζοταν ούτε στα 100 μέτρα.

Μαθαίνουμε εμείς αλλά μαθαίνουν κι αυτά.

Αφού λοιπόν τελείωσα χωρίς καν να τουφεκισω πέρδικα ασχολήθηκα λίγο με τα αγριοπερίστερα για να μη γυρίσω με το μηδέν.

Πήρα 3 και δόξα το θεό δεν γύρισα με το κουλούρι και έκανα τις τουφεκιές μου.

3 τουφεκισα τρία πήρα.

Το ένα πέταξε για περίπου 150 μέτρα σαν να μην είχε χτυπηθεί.
Όμως είδα μετά που έκατσε και ξερωντας ότι φυσιολογικά δεν κάθεται τόσο κοντά υπέθεσα ότι πήρε σκάγι.

Πήγα εκεί που το είδα να σβήνει το πέταγμα του και να χάνεται απ' τα μάτια μου και ήταν νεκρό.
View attachment 81912
Αυτά γίνονται καλή σούπα ή έχουν καλύτερους τρόπους μαγειρέματος; Εγώ ξέρω μόνο από φάσσα....think.

Κοκκινιστά τα κάνει η μάνα μου!

Τα καθαρίζει κιόλας ο θεός να την έχει καλά.

Δεν έχω καθαρίσει ποτέ πουλί.

Μάλλον τωρα που το θυμήθηκα μια φορά 2 τσίχλες απ' τις 9 που είχαμε πιάσει και τις κάναμε αμέσως ομελέτα.
ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ να καθαρίζει γυναίκα ολοκληρωτικά πουλί...

Ήθελα να πάω αύριο για περδικα αλλά είδα ότι ο καιρός θα είναι κακος και είπα να πάω σήμερα για κανένα άγριοπεριστερο.

Πήγα λοιπόν όπως συνήθως μεσημέρι.
Πρέπει να είμαι απ' τους λίγους που κυνηγούν τέτοια ώρα.

Είχα λοιπόν 2 ευκαιρίες.
Τα πήρα και τα δύο.

Το ένα τραβέρσα σε βολή πάνω από μισό ποδόσφαιρο γήπεδο.

Ερχόταν να μπούνε στον ταφκο.
Ένα μπροστά και από πίσω το κοπάδι.

Το τουφεκισα πολύ μακρυά αλλά λέω δώστου γιατί μπορεί να μην τα ξαναδείς και έπεσε.

Το άλλο βγήκε απ' τον ταφκο κατά τις 5 παρά.

Αυτά...IMG_20231121_164100.jpgIMG_20231121_144626.jpg

Back