Ναι απλά στην πέρδικα βάζω δεύτερο το 36 γρμ νούμερο 6.Να φανταστώ τα ίδια χρησιμοποιείς και στη πέρδικα
Ναι απλά στην πέρδικα βάζω δεύτερο το 36 γρμ νούμερο 6.Να φανταστώ τα ίδια χρησιμοποιείς και στη πέρδικα
προσεχε μην πεσεις εσυ μεσα και βρουνε κυνηγο μοντελο με οπλο που εφτυνε σκαγια μετα απο αλλα 50000 χρονια!!!!!50000 χρόνια!!!!!!!!!
Νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι επάνω στη γη σαν είδος.προσεχε μην πεσεις εσυ μεσα και βρουνε κυνηγο μοντελο με οπλο που εφτυνε σκαγια μετα απο αλλα 50000 χρονια!!!!!
Μπράβο.
Δεν το κάνω πιο αργά γιατί τα ανεβάζω στορυ στο φβ και γίνεται αυτό ως 20 δευτερόλεπτα.Μπράβο.
Αλλά πιο αργά την κάμερα, στη μισή ταχύτητα, για να γράφει σωστά.
Λαδοριγανη?Σήμερα έκανα μια μεγάλη βόλτα για πέρδικα μια που πλέον έχω γυμναστει και από ότι φάνηκε είμαι πλέον στο ανώτερο επίπεδο που μπορώ να φτάσω σωματικά.
Ενώ ήταν η πιο μεγάλη βόλτα που έκανα σήμερα δεν νιώθω κουρασμένος.
Επίσης και σκοπευτικά είμαι σε καλό επίπεδο μια που κατάφερα να ξετρυπωσω 4 αγριοπερίστερα και τα πήρα και τα 4.
Τα 2 μάλιστα σηκώθηκαν μαζί και τα έκανα ντουμπλε και το τρίτο 1 δευτερόλεπτο μετά και πρόλαβα με το δικαννο και έβαλα φυσίγγι και το πήρα κι αυτό.
Δηλαδή κάτι σαν τριπλέτα με δικαννο.
Όλο αυτό στην αρχή που ξεκίνησα.
Πέρδικες ούτε είδα ούτε άκουσα και στο τέλος του κυνηγιού πήρα και το τέταρτο το οποίο τραυματίστηκε.
Πηγαίνοντας να το πάρω είδα που τρύπωσε.
Αν δεν το έβλεπα δεν θα το έβρισκα με τίποτα.
Χρειάστηκε να βγάλω μια πέτρα μεγάλη μέσα από χώμα για να το πιάσω.
Ευτυχώς η πέτρα κουνούσε και κατάφερα και την ξεπετρωσα.
Να πως χάνονται τα πουλιά που ορκιζόμαστε ότι έπρεπε να είναι κάπου εκεί.
Αυτά....View attachment 82036View attachment 82037View attachment 82038
Τι εννοείς bro ?Λαδοριγανη?
Πώς θα τα φτιάξεις ρε! Λαδοριγανη?Τι εννοείς bro ?
Πλακί με τρακτέρ.Πώς θα τα φτιάξεις ρε! Λαδοριγανη?
Κοκκινιστά τα κάνει η μάνα μου!Πώς θα τα φτιάξεις ρε! Λαδοριγανη?
Τα έχεις λολανει!!! Άφηκε και καένα!Σήμερα έκανα μια μεγάλη βόλτα για πέρδικα μια που πλέον έχω γυμναστει και από ότι φάνηκε είμαι πλέον στο ανώτερο επίπεδο που μπορώ να φτάσω σωματικά.
Ενώ ήταν η πιο μεγάλη βόλτα που έκανα σήμερα δεν νιώθω κουρασμένος.
Επίσης και σκοπευτικά είμαι σε καλό επίπεδο μια που κατάφερα να ξετρυπωσω 4 αγριοπερίστερα και τα πήρα και τα 4.
Τα 2 μάλιστα σηκώθηκαν μαζί και τα έκανα ντουμπλε και το τρίτο 1 δευτερόλεπτο μετά και πρόλαβα με το δικαννο και έβαλα φυσίγγι και το πήρα κι αυτό.
Δηλαδή κάτι σαν τριπλέτα με δικαννο.
Όλο αυτό στην αρχή που ξεκίνησα.
Πέρδικες ούτε είδα ούτε άκουσα και στο τέλος του κυνηγιού πήρα και το τέταρτο το οποίο τραυματίστηκε.
Πηγαίνοντας να το πάρω είδα που τρύπωσε.
Αν δεν το έβλεπα δεν θα το έβρισκα με τίποτα.
Χρειάστηκε να βγάλω μια πέτρα μεγάλη μέσα από χώμα για να το πιάσω.
Ευτυχώς η πέτρα κουνούσε και κατάφερα και την ξεπετρωσα.
Να πως χάνονται τα πουλιά που ορκιζόμαστε ότι έπρεπε να είναι κάπου εκεί.
Αυτά....View attachment 82036View attachment 82037View attachment 82038
Σε 4 διαφορετικούς ταφκους τα έχω πάρει.Τα έχεις λολανει!!! Άφηκε και καένα!Μπράβο Στέλιο!
Υπάρχει και ένας πέμπτος ταφκος που ξέρω αλλά είναι κακος ο δρόμος για να πάω εκεί με το καινούργιο αμάξι.Σε 4 διαφορετικούς ταφκους τα έχω πάρει.
Από πριν αρχίσει το κυνήγι δήλωνα σε αυτό το θέμα ότι στα αγριοπερίστερα έχω τις ελπίδες μου για καμία τουφεκιά.
Έτσι κι έγινε.
Κοκκινιστά τα κάνει η μάνα μου!
Τα καθαρίζει κιόλας ο θεός να την έχει καλά.
Δεν έχω καθαρίσει ποτέ πουλί.
Μάλλον τωρα που το θυμήθηκα μια φορά 2 τσίχλες απ' τις 9 που είχαμε πιάσει και τις κάναμε αμέσως ομελέτα.
Να κάτσω να καθαρίζω πουλιά αυτό αποκλείεται.Ωραίος ο Στέλιος. Πάντα τέτοια εύχομαι. Τα πρώτα χρόνια τα καθάριζε και εμένα η μάνα μου. Μετά ούτε για αστείο.