Πίστευα ότι το κουνέλι δεν γίνεται ψητό στα κάρβουνα γιατί δεν έχει λίπος. Πραγματικά δεν είχα ιδέα και για να πω την αλήθεια από μικρό παιδάκι έχω να φάω κουνέλι.
Καλησπέρα Χρύσανθε μου!Καπετανιε
Καθε σαββατο τα καλοκαιρια σφαζω κουνελι
Κυριως το κανω ειτε στο καρβουνο μαριναρισμενο ειτε στο τηγανι η γυναικα
Το βαζει σε ξηρο κοκκινο κρασι με σπασμενο
Κολιανδρο
Δεν βαζεις λαδι
Κατεβαζει τα υγρα του και ψηνετε σε αυτα μαζι με την μαριναδα
Πως το φτιαχνετε στην
Λερο;
....ρε συ Κωνσταντίνε το έχω τάξει στον εαυτό μου να πάω μια χρονιά....να δούμε...Ωραίες τουφεκιές έχουν τα άτιμα. Δυο χρόνια που ήμουν στη Λήμνο τα καταευχαριστήθηκα!
View attachment 44954
Εεε ... με αντίθετο κυρίαρχο μάτι ......κουνέλια έτρωγε σ΄ αυτήν την ταινία ρε συ!....ο Ζανίνο τα χτυπούσε...γιατί ο Βέγγος ...δεν!!!
View attachment 44952
Παει κ αυτό..την έφαγε την μπαικαλιά του....
Θα ερθεις κατω;
...και σε δύσκολο μέρος φίλε...Τον θυμάμαι γιατί με γέλασε δυο απογευματινά συνεχόμενα πριν...Παει κ αυτό..την έφαγε την μπαικαλιά του....
Καρτέρι στην τρυπα?
Τι εννοείς σε γέλασε? Βγήκε αλλού η δεν το πηρες χαμπάρι?...και σε δύσκολο μέρος φίλε...Τον θυμάμαι γιατί με γέλασε δυο απογευματινά συνεχόμενα πριν...![]()
....βγήκε αργά, και πήγε από αλλού!....ξέρεις τι ζούδια είναι?Τι εννοείς σε γέλασε? Βγήκε αλλού η δεν το πηρες χαμπάρι?
...σύντεκνε άσε ν' αποκάμει το τσιγάρο του!!!... μετά SIPE!!!!
Τράτση με αυτή που μας σύστησες το τρως όλο το φαγητό φίλε από τον φόβο σου.Τάσο μου πληροφορίες κατ' ιδίαν...
View attachment 44953
Υ.Γ....μη σε γελά η εμφάνιση, που δεν είναι σούπερ, μια ερευνά που έκανα, Κρητικιά, 40αρα, κατι θα ξέρει...!!!![]()