Όλοι μας έχουμε ψαχτεί για να αγοράσουμε κάποια πράγματα που μας είναι χρήσιμα είτε στο κυνήγι είτε στο σκοπευτήριο είτε στο ψάρεμα..
Εχει κ αρκετες προσφορες μου ειπαν τον τελευατιο καιρο σε μπουφαν...
Κανω σχεδον ολες τις αγορες εξοπλισμου μου online. Για τον τροπο κυνηγιου μας στην Ελλαδα θεωρω τις αμερικανικες εταιρειες ως τις πιο καταλληλες. Η πιο οικονομικη λυση ειναι παντα αποστολη σε ξενοδοχειο απο καποιο ατομο που
ταξιδευει Αμερικη. Εκτος απο τον Cabelas που αναφερατε πιο πανω και ειναι κορυφη, εχω ψωνισει με καλες εμπειριες και απο τα παρακατω.
www.basspro.com
www.txfowlers.com
www.brownells.com (ανταλλακτικα, προσοχη 100 $ οριο για εξαγωγη απο USA)
www.hunterspec.com (φυλαχτρες, μασκες)
Απο Ευρωπη πολυ καλα ειναι τα ευρωπαικα site της midway, εγω ψωνιζω απο το ελβετικο www.midwayswiss.ch, υπαρχει και γερμανικο και ιταλικο και ισπανικο εντος ευρωπαικης κοινοτητας. Επισης παρα πολυ καλες τιμες στο www.askari-jagd.de, αν και τα πιο πολλα προιοντα προοριζονται για τον τροπο κυνηγιου του κεντροευρωπαιου κυνηγου. Για κυνηγι υδροβιων εχω παραγγειλει ωραια πραγματα απο το www.nordic-jagd.de.
Οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες γενικα. Αγοραζω συχνα ειδη σε προσφορες, δεν ειχα ποτε ζητημα με κανενα απο τα ειδη που αγορασα.
Tα Ευρωπαικα Midway στελνουν Ελλαδα;
.shake..cool.Κανω σχεδον ολες τις αγορες εξοπλισμου μου online. Για τον τροπο κυνηγιου μας στην Ελλαδα θεωρω τις αμερικανικες εταιρειες ως τις πιο καταλληλες. Η πιο οικονομικη λυση ειναι παντα αποστολη σε ξενοδοχειο απο καποιο ατομο που
ταξιδευει Αμερικη. Εκτος απο τον Cabelas που αναφερατε πιο πανω και ειναι κορυφη, εχω ψωνισει με καλες εμπειριες και απο τα παρακατω.
www.basspro.com
www.txfowlers.com
www.brownells.com (ανταλλακτικα, προσοχη 100 $ οριο για εξαγωγη απο USA)
www.hunterspec.com (φυλαχτρες, μασκες)
Απο Ευρωπη πολυ καλα ειναι τα ευρωπαικα site της midway, εγω ψωνιζω απο το ελβετικο www.midwayswiss.ch, υπαρχει και γερμανικο και ιταλικο και ισπανικο εντος ευρωπαικης κοινοτητας. Επισης παρα πολυ καλες τιμες στο www.askari-jagd.de, αν και τα πιο πολλα προιοντα προοριζονται για τον τροπο κυνηγιου του κεντροευρωπαιου κυνηγου. Για κυνηγι υδροβιων εχω παραγγειλει ωραια πραγματα απο το www.nordic-jagd.de.
Οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες γενικα. Αγοραζω συχνα ειδη σε προσφορες, δεν ειχα ποτε ζητημα με κανενα απο τα ειδη που αγορασα.
Μόλις είδα αυτήν την μπλούζα την ερωτεύθηκα .... Hardcore, It's not easy .banana.
http://www.cabelas.com/product/Bargain-Cave/New-This-Week/Mens-Clothing|/pc/105591780/c/105633180/sc/105634080/Hard-Core-Pit-Boss-Hoodie/1837616.uts?destination=/catalog/browse/mens-clothing/_/N-1102639/No-0?WTz_st=GuidedNav&WTz_stype=GNP&recordsPerPage=48&WTz_l=Unknown;cat105634080
Σε κίχλη βγαίνει;;;;
O Μητσος (κουνος) να σε δει με αυτη θα σε κανει...Μόλις είδα αυτήν την μπλούζα την ερωτεύθηκα .... Hardcore, It's not easy .banana.
http://www.cabelas.com/product/Bargain-Cave/New-This-Week/Mens-Clothing|/pc/105591780/c/105633180/sc/105634080/Hard-Core-Pit-Boss-Hoodie/1837616.uts?destination=/catalog/browse/mens-clothing/_/N-1102639/No-0?WTz_st=GuidedNav&WTz_stype=GNP&recordsPerPage=48&WTz_l=Unknown;cat105634080
Καλος ειναι κ αυτος...O Μητσος (κουνος) να σε δει με αυτη θα σε κανει...
O Μητσος (κουνος) να σε δει με αυτη θα σε κανει...