Αγορά πρώτου όπλου

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν πάρεις το τουρκικό και δεν σου κάνει μετά θα το κάνεις αντιστυλι στα δέντρα.
Δεν έχει μεταπώληση.
Πήγαινε μια βόλτα από Καλκα στην Ομόνοια να δεις κάποιες επώνυμες επαναληπτικες Maverick & Mossberg που είδα προχθές μεταχειρισμένες.
Αυτο ακριβώς.
Βάλε αλλά €100 και πάρε αυτή.
https://www.kalkantzakos.com/Produc...-metaheirismeni-epanaliptiki-karampina-fabarm
 
Αν σε ''παρηγορει'', εχει μικρο ''τσικ'' στην λαβη στο κατω μερος, τωρα απο κοντα σιγουρα εχεις καλυτερη εικονα.

https://static.car.gr/326188818_6_b.jpg
Τα μέταλλα κοιτάζω πάντα, τα ξύλα έτσι κι αλλιώς θα τραυματιστούν άμα το κυνηγάς το όπλο. Και αυτό το όπλο είναι ένα άλογο εργασίας όπως λένε και οι Αμερικάνοι. Η τελευταία επαναληπτική της Winchester αμερικανικής κατασκευής. Μετά τις πήρε ο διάολος και αυτές. Μόνο η Remingtonαρα και η Mossberg έμειναν αμερικανικά ( με την ανάλογη ποιότητα κατασκευής). Τη χαζεύα στα περιοδικά κάποτε τη 1300, νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα ότι θα ήθελα μια τέτοια και ότι δυστυχώς δεν παράγεται. Και έκατσε τώρα που τον προηγούμενο μήνα αγόρασα άλλο όπλο. Να πω ότι θέλω να βγάλω άδεια αγοράς τώρα, θα με πλακώσουν στις κοντακιες στο σπίτι ( και υπάρχει ένα κοντάκι για όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και για τους γείτονες :p) Anyway μπορεί κάποτε να ξανά συναντηθούμε με το αμερικανικό μωρο υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες.
 
Με την impala τη πρόβλημα είχες?
Φίλε Χρήστο καλησπέρα. Ήμουν και εγώ στην θέση σου και όλοι μου έλεγαν να μαζέψω λίγα λεφτά να πάω για κάτι παραπάνω. Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί και εγώ πέρασα πρόσφατα από αυτό το στάδιο ( από μονοκανο Baikal σε impala plus και τώρα στην montefeltro) πρέπει αναγκαστικά να κάνεις λίγο υπομονή αν θες κάτι καινούργιο και καλό. Εγώ θα σου πρότεινα αν θες μόνο για γουρούνια να πήγαινες σε μια stoeger m3000 αν μπορείς να κάνεις υπομονή και έχεις την δυνατότητα να βάλεις παραπάνω λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου το έλεγαν και εμένα αυτό κάπως μου κακό φαινόταν αλλά μετά κατάλαβα γιατί το έλεγαν. Στο τέλος εσύ είσαι ο κριτής. Τέλος καλό θα ήταν να πας σε έναν οπλουργο και να τους πεις πόσα διαθέτεις και τι κυνήγι θες να κάνεις υπάρχουν και οι δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας αν σου έχει ξεφύγει. Εύχομαι ότι πάρεις να βγεί πέρα των προσδοκιών σου. Καλή σεζόν και καλό βράδυ
 
Back
Top