Αγριόχοιρος

Σχετικά με το βιντεο, θα σταθω στο γεγονος οτι χτυπαει μικρα ζωα. Δεν βρίσκω κατι κακκο αφού δεν ειναι ριγε. Εξάλλου οταν ανοιγει το κυνηγι και εγω πιτσουνια τρυγονακια χτυπάω ασχηματιστα κιολας! Τρομερο ντουφεκι ο τυπος. Θα συμφωνησω για τα gps. Η τεχνολογια μεχρι ενα σημειο εξηπυρετει. Μετα ζημιωνει.
 
Άμα τα είχα πιο κοντά θα ήμουν εκεί πολύ συχνά. Μου ανεβάζει τους παλμούς η ιδέα να το δω μπροστά μου.
Ρε φίλε είτε το πιστεύεις είτε όχι ήμουν πολύ απαθής....ειλικρινά...περισσότερη ριγη μου δημιουργούν οι βρωμιαρες οι γαλάζιες....αλλά όταν το γκρεμίζεις είναι πολύ ωραία;!
 
Αγαπητοί συνάδελφοι "γουρουνάδες", θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως αποφάσισα να εξελίξω ένα τσοκ BRAIN ειδικά για δράμια. Τα τσοκ μου για σκάγια (αλλά και το SLUG ALIGN, το ειδικό για μονόβολα) έχουν τύχει εξαιρετικής υποδοχής από τους φίλους κυνηγούς και σκοπευτές και στην Ελλάδα αλλά και σε 11 άλλες χώρες του εξωτερικού. Το εσωτερικό προφίλ BRAIN έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ειδικούς ως η μεγαλύτερη εξέλιξη στη βλητική του κυνηγετικού όπλου των τελευταίων ...πολλών δεκαετιών.

Όμως, πολλοί φίλοι που κυνηγάνε αγριόχοιρο έχουν βασανιστεί για να βρουν κάποιο τσοκ που να βγάζει ικιανιοιητική τουφεκιά με δράμια και ακόμα ψάχνονται. Επειδή εμένα μου αρέσει η πρόκληση, θέλω να φτιάξω ένα τσοκ που να βγάζει την καλύτερη τουφεκιά που θα υπάρχρει στον κόσμο είτε με 9βολα, 10βολα, 12βολ κλπ, ανεξάρτητα από μήκος κάννης ή οτιδήποτε άλλο.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω να συμμετέχετε λέγοντάς μου ποιά μάρκα δράμια προτιμάει ο καθένας σας, με πόσα βόλια, είδος γόμωσης (απλή, magnum ή super magnum), με τι τσοκ κυνηγάει ο καθένας σας, σε τι αποστάσεις βάλει και έχει σίγουρη καταβολή κλπ Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν στο να μορφώσω γνώμη για τις τάσεις στην χρήση δραμιών, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόφαση για κατασκευή ενός τύπου ειδικού τσοκ ή πιθανόν δύο, που το καθένα τους να αποδίδει καλύτερα με μία ομάδα συγκεκριμένων φυσιγγιών έτσι ώστε για κάθε τύπο δραμιάρας να υπάρχει και το ανάλογο τσοκ απόλυτης απόδοσης.

Για τα τσοκ μου BRAIN μπορείτε να βρείτε πληροφορίες είτε στο site της εταιρείας (www.brainchokes.com) όπου στο menu "Τεχνολογία / Τρία ιδιαίτερα τσοκ" μπορείτε να δείτε και το ειδικό για μονόβολα SLUG ALIGN (σημαίνει "ευθυγραμμιστής μονόβολου"), είτε εδώ στο HL, στην ενότητα "Επαγγελματίες" όπου οι φίλοι συνάδελφοι με έχουν τιμήσει με πάνω από 123.000 προβολές μέχρι σήμερα!

Το ειδικό αυτό τσοκ (1 ή 2 τύποι) θα παρουσιαστεί στην έκθεση Κυνηγιού που θα γίνει στο MEC στο διάστημα 30 Μαρτιόυ - 1 Απριλίου

Περιμένω τις πληροφορίες σας είτε μέσω των σελίδων αυτού του forum ¨Αγριόχοιρος" , είτε στο θέμα BRAIN Chokes, είτε με προσωπικά μηνύματα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Σωτηρόπουλος
Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει σας εύχομαι ανώτερα και ακόμα καλύτερα τα φυσίγγια που χρησημοποιω είναι 10 Winchester το κόκκινο μέχρι 30-35 μέτρα και federal flight control 12 Βόλο μέχρι και τα 50 αν ρίξεις σωστά άριστα αποτελέσματα ποιο Τσόκ θα προτηνατε σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την απάντηση σας
 
Back
Top