Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Καλημερα στην παρεα και απο εδω. Διονυση, παντα με προσωπικα κριτηρια, θα επελεγα Benelli η" Beretta. Περα απο ολα οσα σωστα εχουν
αναφερει οι φιλοι εδω, οι Ιταλιδες κυριες ( .my man.) ειναι πρωτες σε ομορφια και ποιοτητα. Τοσο απλα...

Συμφωνώ απόλυτα Σταύρο, και με αυτήν τη σειρά... :cool:

Κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ οπότε έχω μάθει να καθαρίζω συνέχεια.. Δεν είναι προβλημα.. Κάθε δεύτερη έξοδο το καθαρίζω, πολλες φορες κ σε κάθε έξοδο..
Αφού έχεις Browning και είσαι ευχαριστημένος κρατά το και αν θες καινούργιο πήγαινε σε άλλη εταιρεία , γιατί έχει ακουστεί για
μαξους 2 πρόβλημα που ούτε η αντιπροσωπεία δεν είναι διατεθειμένη να λύσει.

Αυτή η Α400 μου αρέσει κι εμένα, όπως και maxus 2 την οποία την έχω περιεργαστεί καλά. Την Α5 την ξέρω κι αυτή καθόσον κάτοχος. Είναι δύσκολη επιλογή όμως γιατί και τα 4 είναι top class. Ωραία διλήμματα αυτά.

Αυτή η Α400 μου αρέσει κι εμένα, όπως και maxus 2 την οποία την έχω περιεργαστεί καλά. Την Α5 την ξέρω κι αυτή καθόσον κάτοχος. Είναι δύσκολη επιλογή όμως γιατί και τα 4 είναι top class. Ωραία διλήμματα αυτά.
Μας φώτισες!

Εσένα σου αρέσουν όλα 😂😂😂😂

Τα χρήματα τα καταλαβαίνει κάποιος από τα όπλα που έβαλα, όλα αυτά παίζουν πάνω κάτω στο διχιλιαρο.. Συμφωνώ μαζί σου παναγιωτη όπλο που κάνει εμπλοκές δεν παλευεται..
Στο λέω γιατί η ethos SS και η Cordova φτάνουν τα 2500€

Αυτό ισχύει φίλε μου.Οταν ήταν να πάρω και εγώ καινούργιο όπλο και εγώ το 2022 ήμουν ανάμεσα στην browning maxus ii,A400 και fabarm l4s grey hunter.Δεν κοίταξα αδράνεια γιατί έχω αδράνειας.
Επισκέφθηκα τον καλκαντζακο αρκετές φορές.Τα επωμισα πολλές φορές και τα έλυσε ο καταστηματάρχης όσες φορές πήγα γιατι του είπα σκοπεύω να πάρω όπλο ανάμεσα σε αυτά και θα σε ταλαιπωρήσω.
Μετά από λεπτομερή έλεγχο η beretta ήταν άψογη ποιοτικά.Καθε σημείο του όπλου ήταν άψογο.Απο λειανσεις και εφαρμογές.
Μεγάλο ατού η λεπτομέρεια η του πάπια.
Αν τελικά καταλήξεις σε Α400 σε 71εκ πάρτο με το kick off να ζυγίζει πιο ωραία γιατι είναι ελαφρός εμπροστόβαρο.
Να προσθέσω ότι και η fabarm ήταν φοβερή ποιοτικά αλλά πίσω στο μυαλό μου μου είχε μείνει ότι βγάζει εμπλοκές από αυτά που διάβαζα και τα καιρούς.
ειναι άριστο όπλο

1) rafaello
2) A400
3) A5
4) maxus 2.
Δοκίμασα τη μπενελι τελευταία, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκιες αλλά λέω αφού πηγα γιατί όχι, επωμιζω, όπα λέω, ξανά, ξανά τρίτη φορά, λέω στον εαυτό μου τι γίνεται εδώ.. Εντυπωσιάστηκα.. Από αουτσάιντερ μπήκε στα φαβορί.. Δε ξερω τι κάνει από ανάκρουση, κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ και φοβάμαι μήπως μου φανεί αρκετά έντονη..
Άν το πιστεύεις αυτό που έγραψες και δεν είναι πρός χάριν της συζήτησης την απάντηση την έδωσες μόνος σου ήδη στον εαυτό σου.

1) rafaello
2) A400
3) A5
4) maxus 2.
Δοκίμασα τη μπενελι τελευταία, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκιες αλλά λέω αφού πηγα γιατί όχι, επωμιζω, όπα λέω, ξανά, ξανά τρίτη φορά, λέω στον εαυτό μου τι γίνεται εδώ.. Εντυπωσιάστηκα.. Από αουτσάιντερ μπήκε στα φαβορί.. Δε ξερω τι κάνει από ανάκρουση, κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ και φοβάμαι μήπως μου φανεί αρκετά έντονη..
πιασε και την deluxe στα χέρια σου και ύστερα έλα να μας πει εαν έχεις μάτια για άλλο όπλο.

Καλημερα στην παρεα και απο εδω. Διονυση, παντα με προσωπικα κριτηρια, θα επελεγα Benelli η" Beretta. Περα απο ολα οσα σωστα εχουν
αναφερει οι φιλοι εδω, οι Ιταλιδες κυριες ( .my man.) ειναι πρωτες σε ομορφια και ποιοτητα. Τοσο απλα...
Γι αυτό έναρξη να έχεις BENELLI μαζί σου να είμαστε ασορτί 😀

πιασε και την deluxe στα χέρια σου και ύστερα έλα να μας πει εαν έχεις μάτια για άλλο όπλο.
Αλλάζει κάτι εκτός από το σκαλισμα? το αισθητικό κομμάτι ειναι δευτερο για μένα.. Ωστόσο όλες οι ραφαελο είναι πανεμορφες..

Άν το πιστεύεις αυτό που έγραψες και δεν είναι πρός χάριν της συζήτησης την απάντηση την έδωσες μόνος σου ήδη στον εαυτό σου.
Ότι έχω γράψει το εννοώ.. Χωρίς φυσιγγι στη θαλαμη η μπενελι είναι το φαβορί, δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι μετά τη πρωτη ντουφεκια.. Για αυτό το ψάχνω..

Παιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
Να πάρεις Fabarm κι εσύ... .big smile.

Back