Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Εγώ θα πήγαινα ή στην benelli ένα άριστο μηχανολογικά και ποιοτικά όπλο βελτιωμένο στην ανάκρουση ( κατ εμε το σημείο που πονάνε τα benelli) και στις τουφεκιές του ή στην a400 ένα όπλο εξαιρετικό , αεροβόλο στην ανάκρουση με το kick off και πολυ καλό βλητικά. Το 4 αρι τσοκ το μαμα της beretta ειναι το καλύτερο τσοκ για τσιχλες απο ολα τα 4 αρια που έχουν τα υπόλοιπα μακράν. Το λέω με βεβαιότητα γιατι είχα maxus 1 , εχω be diamond και 690 του οποίου το 4 αρι ειναι ίδιο με τις α 400. Απλά δεν παίζεται, θα κουφαθείς με τις αποστάσεις που μπορεί να καταβάλει για 4 αρι τσοκ, παράλληλα το γ...ηδι θερίζει και κοντά, αυτό δεν εχω καταλάβει πως γίνεται να τα καταφερνει και στα 2. Ψηφιζω λοιπόν benelli ή beretta, beretta ή benelli αν θές.

Για πες μας τώρα...Ποιο σου ερχόταν καλύτερα ?
1) rafaello
2) A400
3) A5
4) maxus 2.
Δοκίμασα τη μπενελι τελευταία, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκιες αλλά λέω αφού πηγα γιατί όχι, επωμιζω, όπα λέω, ξανά, ξανά τρίτη φορά, λέω στον εαυτό μου τι γίνεται εδώ.. Εντυπωσιάστηκα.. Από αουτσάιντερ μπήκε στα φαβορί.. Δε ξερω τι κάνει από ανάκρουση, κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ και φοβάμαι μήπως μου φανεί αρκετά έντονη..

Παιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
Με τι οπλο κυνηγας μεχει στιγμης;

1) rafaello
2) A400
3) A5
4) maxus 2.
Δοκίμασα τη μπενελι τελευταία, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκιες αλλά λέω αφού πηγα γιατί όχι, επωμιζω, όπα λέω, ξανά, ξανά τρίτη φορά, λέω στον εαυτό μου τι γίνεται εδώ.. Εντυπωσιάστηκα.. Από αουτσάιντερ μπήκε στα φαβορί.. Δε ξερω τι κάνει από ανάκρουση, κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ και φοβάμαι μήπως μου φανεί αρκετά έντονη..
Σορυ ακυρο.και το διαβασα και θυμηθηκα οτι κυνηγας με μπραουνινγκ.

Να μην παρεις 2η μπραουνινγκ αν κλεινεις στις επιλογες που εβαλες. Αν θες μπερετα παρε λίτε της προσφορας. Να εχεις και ενα πλαστικο ιδιες καννες ειναι με αυτες που ανεφερες πανω κατω.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξανα επιστρεψεις σ αυτην που κυνηγας.

Αμα κυνηγας με μπραουνινγκ και οας σε μπενελι ενα ετος ,δυο πχ θα εισαι σε δοκιμες τι παει τι δεν πάει,θα μεινεις με εμα προβληματισμο και στο τελος θα την στειλεις.βγαλτην απο το μυαλο σου.δεμ θα σου δοσει τιποτα σε σχεση με τις εικονες που εχεις κατακτησει απο τα κυνηγια με την μπρααουνινγκ.

Με διαφορά μπραουνινγκ και με 325..
Αμα θελεις καραμπινα αμερικανικο αεριων οτι ειναι απλα να τσεκαρεις αν μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Σε ολα απευθυνομαι.
Αν θες ιταλικο φαμπαρμ xlr παρε.
Οποιο κατοχοι αυτων των οπλων σου λενε δες και μπενελι,μπροστα ακομα και στις αναμνησεις απο τα σκοτωματα που εχεις εσυ,μην ακους.θα αναιρεθουν στην πράξει και θα ψαχνεσαι για φυσιγγια.δες αυτα.
Εγω αν θα ελεγα ιταλικο αεριων είπα παραπάνω.αν θες μπερετα παρε την λιτε...θα σε αφησει ομως να ξες σε συνθηκες κι αυτη.δεν θα δεις τα εργα που βλεπεις με οτι εχεις.

Αμα κυνηγας με μπραουνινγκ και οας σε μπενελι ενα ετος ,δυο πχ θα εισαι σε δοκιμες τι παει τι δεν πάει,θα μεινεις με εμα προβληματισμο και στο τελος θα την στειλεις.βγαλτην απο το μυαλο σου.δεμ θα σου δοσει τιποτα σε σχεση με τις εικονες που εχεις κατακτησει απο τα κυνηγια με την μπρααουνινγκ.
Όποτε να μείνω σε μπραουνινγκ λες;

Αμα θελεις καραμπινα αμερικανικο αεριων οτι ειναι απλα να τσεκαρεις αν μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Σε ολα απευθυνομαι.
Αν θες ιταλικο φαμπαρμ xlr παρε.
Οποιο κατοχοι αυτων των οπλων σου λενε δες και μπενελι,μπροστα ακομα και στις αναμνησεις απο τα σκοτωματα που εχεις εσυ,μην ακους.θα αναιρεθουν στην πράξει και θα ψαχνεσαι για φυσιγγια.δες αυτα.
Εγω αν θα ελεγα ιταλικο αεριων είπα παραπάνω.αν θες μπερετα παρε την λιτε...θα σε αφησει ομως να ξες σε συνθηκες κι αυτη.δεν θα δεις τα εργα που βλεπεις με οτι εχεις.
Ότι κ να παρω θα το φέρω στα μέτρα μου, τη φαμπαρμ θα τη δω από κοντά. Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς..

Όποτε να μείνω σε μπραουνινγκ λες;
Σαφως και δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.εκτος αν θες να παρεις και 2η ή σαν 2ο καποιο ρεμινγκτον.
Αμα θες να παιζεις και να ψαχνεσαι με φυσιγγια και να εισαι στο τρυπακι"δεν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα"να αμφιβαλεις για τα λεφτα που εδοσες,να κανεις φιλοσοφιες για εργονομιες και απροβληματιστη λειτουργια για δικιολογησεις τα λεφτα σου... πάρε μπενελι.
Εαν θες σε αερια καννη μετεωρολογικό σταθμο.παρε α400

"Το πρωι σ4, μετά ισπανική" τετοια θα λες.

Φιλικα.

Υγ:;ν θες παραπάνω δυναμη στην τουφεκια σου κι αλλα εργα παρε δικαννο.

Ότι κ να παρω θα το φέρω στα μέτρα μου, τη φαμπαρμ θα τη δω από κοντά. Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς..
Δυσκολα οπλα στα μετρα. Η χλρ5 ειναι οτι καλυτερο σε ιταλικο.αν θες ιταλικο.
Οχι φιλε η μπραουνινγκ εχει βγαλει και οπλα που δεν ερχονται.

Αν επιμενεις σε μαξους να βρεις την 1. Αμα την βρεις,αν επιμενεις σε μπραουνινγκ,ακομα και μεταχειρισμενη ,βαρα.
Στο τσεκ θα βοηθησουν εδω αυτοι που τις καθαριζουν καλα

Και μην παρεις κανεναν ασχετο υποψην που λεει οτι τα ειχα ολα και προτεινει μπενελι. Εχω κυνηγια κλπ.οχι εδω αν θες τουφεκιά θα πας αμερικανικο αερια ή δικαννο.
Η χειροτερη αμερικανικη χραπα χρουπα ουτε η καλυτερη ιταλικη αδρανειας.σε τουφεκια.γνωμη μ και συμβουλη για να χαρεις κυνηγι.

Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες, κάτι κανείς λάθος,το όπλο καίει από παντού,μην τα λες έτσι αυτά.
Καιει αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις μερα την ημερα που "δεν καιει"ή θελει "ειδικο"για να "καιει"
Φιλικα ολα.
Παντως δεν θα δει browning πραγματα.
Δεν ξερω ο φιλος που κυνηγαει αλλα το "τωρα μεσα στην ημερα δεν καιει" θα το δει απο α400 και από οποιοδήποτε ιταλικο.

Γνωμη μ.

Εισαι απο τα μελη που γραφουν σοβαρα σχολια οποτε δεν υπαρχει καποιο υφος απο εμενα.μια πειρα μεταφερω.

Back