Σπύρο στη δεύτερη φωτό ο συνδυασμός αυτός των θηραμάτων πως προέκυψε;
Μάλλον Οκτώβριο αρχές που μπαίνει αραιά καμμια τσίχλα και θα εγινε κανα τελευταίο περασμα τρυγονιών υποθέτωΣπύρο στη δεύτερη φωτό ο συνδυασμός αυτός των θηραμάτων πως προέκυψε;
Ακριβως αυτο , ωραια χρονια που ζουσα μονιμα στο χωριο.Μάλλον Οκτώβριο αρχές που μπαίνει αραιά καμμια τσίχλα και θα εγινε κανα τελευταίο περασμα τρυγονιών υποθέτω
1) rafaelloΓια πες μας τώρα...Ποιο σου ερχόταν καλύτερα ?
Με τι οπλο κυνηγας μεχει στιγμης;Παιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
Σορυ ακυρο.και το διαβασα και θυμηθηκα οτι κυνηγας με μπραουνινγκ.1) rafaello
2) A400
3) A5
4) maxus 2.
Δοκίμασα τη μπενελι τελευταία, δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκιες αλλά λέω αφού πηγα γιατί όχι, επωμιζω, όπα λέω, ξανά, ξανά τρίτη φορά, λέω στον εαυτό μου τι γίνεται εδώ.. Εντυπωσιάστηκα.. Από αουτσάιντερ μπήκε στα φαβορί.. Δε ξερω τι κάνει από ανάκρουση, κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ και φοβάμαι μήπως μου φανεί αρκετά έντονη..
Με διαφορά μπραουνινγκ και με 325..Με τι οπλο κυνηγας μεχει στιγμης;
Αμα θελεις καραμπινα αμερικανικο αεριων οτι ειναι απλα να τσεκαρεις αν μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Σε ολα απευθυνομαι.Με διαφορά μπραουνινγκ και με 325..
Όποτε να μείνω σε μπραουνινγκ λες;Αμα κυνηγας με μπραουνινγκ και οας σε μπενελι ενα ετος ,δυο πχ θα εισαι σε δοκιμες τι παει τι δεν πάει,θα μεινεις με εμα προβληματισμο και στο τελος θα την στειλεις.βγαλτην απο το μυαλο σου.δεμ θα σου δοσει τιποτα σε σχεση με τις εικονες που εχεις κατακτησει απο τα κυνηγια με την μπρααουνινγκ.
Ότι κ να παρω θα το φέρω στα μέτρα μου, τη φαμπαρμ θα τη δω από κοντά. Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς..Αμα θελεις καραμπινα αμερικανικο αεριων οτι ειναι απλα να τσεκαρεις αν μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Σε ολα απευθυνομαι.
Αν θες ιταλικο φαμπαρμ xlr παρε.
Οποιο κατοχοι αυτων των οπλων σου λενε δες και μπενελι,μπροστα ακομα και στις αναμνησεις απο τα σκοτωματα που εχεις εσυ,μην ακους.θα αναιρεθουν στην πράξει και θα ψαχνεσαι για φυσιγγια.δες αυτα.
Εγω αν θα ελεγα ιταλικο αεριων είπα παραπάνω.αν θες μπερετα παρε την λιτε...θα σε αφησει ομως να ξες σε συνθηκες κι αυτη.δεν θα δεις τα εργα που βλεπεις με οτι εχεις.
Σαφως και δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.εκτος αν θες να παρεις και 2η ή σαν 2ο καποιο ρεμινγκτον.Όποτε να μείνω σε μπραουνινγκ λες;
Δυσκολα οπλα στα μετρα. Η χλρ5 ειναι οτι καλυτερο σε ιταλικο.αν θες ιταλικο.Ότι κ να παρω θα το φέρω στα μέτρα μου, τη φαμπαρμ θα τη δω από κοντά. Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς..
Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες, κάτι κανείς λάθος,το όπλο καίει από παντού,μην τα λες έτσι αυτά.Εαν θες σε αερια καννη μετεωρολογικό σταθμο.παρε α400
Φιλε γνωμη λεω με βαση αυτα που εχω δει προσωπικα σαν ενα μελος που γραφει.Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες, κάτι κανείς λάθος,το όπλο καίει από παντού,μην τα λες έτσι αυτά.
Καιει αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις μερα την ημερα που "δεν καιει"ή θελει "ειδικο"για να "καιει"Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες, κάτι κανείς λάθος,το όπλο καίει από παντού,μην τα λες έτσι αυτά.