Μπερέτα η μπενελιΓιάννη αυτό επιθυμώ, να ακουσω πολλες γνώμες.. Δεν πρόκειται να με μπερδεψουν.. Το αντίθετο μάλιστα..
Μπερέτα η μπενελιΓιάννη αυτό επιθυμώ, να ακουσω πολλες γνώμες.. Δεν πρόκειται να με μπερδεψουν.. Το αντίθετο μάλιστα..
......Και μέσα σε όλα αυτά και πλαστική βαλίτσα μεταφοράς
Αν περιμένεις να βγάλεις άκρη από συμβουλές εδώ μέσα ...Παιδιά καλησπέρα. Σύντομα θα προβώ σε αγορά ενός από τα παραπάνω όπλα. Θα με βοηθούσε πολυ να μου πείτε γνώμες, τα θετικα και αρνητικά τους, πληροφορίες και εμπειρίες εφόσον τα έχετε δοκιμάσει στο κυνήγι ή έστω έχετε ακουσει από φίλους σας. Εχω επωμισει και τα 4. Αν υπάρχει και άλλη πρόταση δεκτή. Αυτό που θα παρω θα είναι σε 71 πόντους και με ενδιαφέρει για καρτέρι.
Πεντε λεπτα ειχα κολλησει κοιταζοντας την φωτο και σκεφτομουν το ιδιο...Σπύρο στη δεύτερη φωτό ο συνδυασμός αυτός των θηραμάτων πως προέκυψε;
Και ουτε προκειται...Ηδη 4 σελίδες και άκρη δεν βρίσκεις
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...και οχι μονο απο θεμα μηχανισμου αλλα και απο θεμα ντουφεκιας...Μην ξεχνάς ότι είναι και λαχείο αν θα βγάλει κάτι οπότε.....
Εχω την mossberg 500 combo απο το '93 δεν εμεινα ποτε ευχαριστημενος ουτε απο τη λειτουργια της ουτε απο τις ντουφεκιες της...αλλοι πινουν νερο στο ονομα της για μενα ομως 1000 φορες καλυτερα τουρκικο... ο καθενας με τις εμπειριες του...Η χειροτερη αμερικανικη χραπα χρουπα ουτε η καλυτερη ιταλικη αδρανειας.σε τουφεκια
Είναι από τα όπλα της Μπενελι που απορώ πως δεν κοστίζει περισσότερο. Πολύ ωραίο ζύγισμα, μεγάλα κουμπιά, σχεδιαστική ευκολία στην εισαγωγή φυσιγγίων, ωραία αίσθηση στα χέρια και μηδενική ανάγκη καθαρισμού στη διάρκεια της σεζόν. Εγώ θα το έπαιρνα ξανά αυτό το όπλο.Σε αερια Α400 μονόδρομος, σε αδρανεια benelli. Δες και την καινούργια montefeltro για τα λεφτα της ειναι εξαιρετική οπως λεει και ο @Manos
Κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ οπότε έχω μάθει να καθαρίζω συνέχεια.. Δεν είναι προβλημα.. Κάθε δεύτερη έξοδο το καθαρίζω, πολλες φορες κ σε κάθε έξοδο..Είναι από τα όπλα της Μπενελι που απορώ πως δεν κοστίζει περισσότερο. Πολύ ωραίο ζύγισμα, μεγάλα κουμπιά, σχεδιαστική ευκολία στην εισαγωγή φυσιγγίων, ωραία αίσθηση στα χέρια και μηδενική ανάγκη καθαρισμού στη διάρκεια της σεζόν. Εγώ θα το έπαιρνα ξανά αυτό το όπλο.
Για να πω και τη γνώμη μου στα παραπάνω θα πήγαινα στην Μπενελι και μετά στην α400. Αν δεν σε ενοχλεί το κομμάτι καθάρισμα ίσως η α400 να σου δίνει τα περισσότερα σαν μαμά όπλο.
Δεν ξέρω που είσαι από χρήματα αλλά δες και την Cordova και την ethos SS τώρα από διαφορά που λένε καψίματα και λοιπά από το ένα μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν!!! Θα σου πω κάτι που μου έτυχε πριν χρόνια στον Έβρο κάθομαι δίπλα σε ένα παλικάρι με Remington εγώ είχα τότε την 391 optima ρίχνει δυο τουφεκιές παίρνει ένα παπί στα 40 μέτρα ε μετα στα 10 φυσίγγια που έριξε του έκανε τέσσερις εμπλοκές εμένα η beretta καμία στο τέλος είχα πάρει περισσότερα παπια από αυτόν που θεωρητικά είχε καλύτερη κάνη. Όποτε το συμπέρασμα είναι ότι καλύτερα να έχω ένα όπλο που δουλεύει πάντα και ας σκοτώνω στα 35 μέτρα που σκοτώνουν όλα παρά ένα όπλο που θεωρητικά σκοτώνει στα 50 μέτρα και πότε δουλεύει και ποτέ δεν δουλεύει. Έτσι επέλεξα εγώ όπλο πριν 1,5 χρόνο.Κυνηγάω χρόνια με μπραουνινγκ οπότε έχω μάθει να καθαρίζω συνέχεια.. Δεν είναι προβλημα.. Κάθε δεύτερη έξοδο το καθαρίζω, πολλες φορες κ σε κάθε έξοδο..
Τα χρήματα τα καταλαβαίνει κάποιος από τα όπλα που έβαλα, όλα αυτά παίζουν πάνω κάτω στο διχιλιαρο.. Συμφωνώ μαζί σου παναγιωτη όπλο που κάνει εμπλοκές δεν παλευεται..Δεν ξέρω που είσαι από χρήματα αλλά δες και την Cordova και την ethos SS τώρα από διαφορά που λένε καψίματα και λοιπά από το ένα μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν!!! Θα σου πω κάτι που μου έτυχε πριν χρόνια στον Έβρο κάθομαι δίπλα σε ένα παλικάρι με Remington εγώ είχα τότε την 391 optima ρίχνει δυο τουφεκιές παίρνει ένα παπί στα 40 μέτρα ε μετα στα 10 φυσίγγια που έριξε του έκανε τέσσερις εμπλοκές εμένα η beretta καμία στο τέλος είχα πάρει περισσότερα παπια από αυτόν που θεωρητικά είχε καλύτερη κάνη. Όποτε το συμπέρασμα είναι ότι καλύτερα να έχω ένα όπλο που δουλεύει πάντα και ας σκοτώνω στα 35 μέτρα που σκοτώνουν όλα παρά ένα όπλο που θεωρητικά σκοτώνει στα 50 μέτρα και πότε δουλεύει και ποτέ δεν δουλεύει. Έτσι επέλεξα εγώ όπλο πριν 1,5 χρόνο.
Αυτό έχω συμπεράνει και εγώ από τα σχόλια, κυνηγάω με αερίων αλλά κυνηγω κ με Β325, αυτό κλωτσάει αλλά δε με ενοχλεί.. Ωστόσο η χαμηλή ανάκρουση βοηθάει στη δεύτερη ή στη τρίτη ντουφεκια..Το ποιο all around όπλο από αυτά είναι η Α400.
Θα έβαζα και την benelli αλλά καθαρά και μόνο από θέμα ανακρουσης (που για εμένα είναι κλαιν)σου λέω για την Α400,μιας και κυνηγάς με αερίων.
Βέβαια αφού έχεις όπλα αερίων δοκίμασε και την αδράνεια
Την Α400 όταν τη πιανεις στα χέρια βγάζει μια ποιοτητα σαν όπλο και έχουν δώσει έμφαση στη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο..Είναι από τα όπλα της Μπενελι που απορώ πως δεν κοστίζει περισσότερο. Πολύ ωραίο ζύγισμα, μεγάλα κουμπιά, σχεδιαστική ευκολία στην εισαγωγή φυσιγγίων, ωραία αίσθηση στα χέρια και μηδενική ανάγκη καθαρισμού στη διάρκεια της σεζόν. Εγώ θα το έπαιρνα ξανά αυτό το όπλο.
Για να πω και τη γνώμη μου στα παραπάνω θα πήγαινα στην Μπενελι και μετά στην α400. Αν δεν σε ενοχλεί το κομμάτι καθάρισμα ίσως η α400 να σου δίνει τα περισσότερα σαν μαμά όπλο.
Αυτό ισχύει φίλε μου.Οταν ήταν να πάρω και εγώ καινούργιο όπλο και εγώ το 2022 ήμουν ανάμεσα στην browning maxus ii,A400 και fabarm l4s grey hunter.Δεν κοίταξα αδράνεια γιατί έχω αδράνειας.Την Α400 όταν τη πιανεις στα χέρια βγάζει μια ποιοτητα σαν όπλο και έχουν δώσει έμφαση στη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο..
Αυτή με το kick off έχω δείΑυτό ισχύει φίλε μου.Οταν ήταν να πάρω και εγώ καινούργιο όπλο και εγώ το 2022 ήμουν ανάμεσα στην browning maxus ii,A400 και fabarm l4s grey hunter.Δεν κοίταξα αδράνεια γιατί έχω αδράνειας.
Επισκέφθηκα τον καλκαντζακο αρκετές φορές.Τα επωμισα πολλές φορές και τα έλυσε ο καταστηματάρχης όσες φορές πήγα γιατι του είπα σκοπεύω να πάρω όπλο ανάμεσα σε αυτά και θα σε ταλαιπωρήσω.
Μετά από λεπτομερή έλεγχο η beretta ήταν άψογη ποιοτικά.Καθε σημείο του όπλου ήταν άψογο.Απο λειανσεις και εφαρμογές.
Μεγάλο ατού η λεπτομέρεια η του πάπια.
Αν τελικά καταλήξεις σε Α400 σε 71εκ πάρτο με το kick off να ζυγίζει πιο ωραία γιατι είναι ελαφρός εμπροστόβαρο.
Να προσθέσω ότι και η fabarm ήταν φοβερή ποιοτικά αλλά πίσω στο μυαλό μου μου είχε μείνει ότι βγάζει εμπλοκές από αυτά που διάβαζα και τα καιρούς.