George Ant.
Staff member
Δεν εχει κανονιστεί κάτι. Αν μαζευτούμε άτομα ειμαι μεσα@George Ant. Για εμάς που θα έρθουμε από επαρχία και είναι ευκαιρία θα γίνει καμιά μάζωξη;
Δεν εχει κανονιστεί κάτι. Αν μαζευτούμε άτομα ειμαι μεσα@George Ant. Για εμάς που θα έρθουμε από επαρχία και είναι ευκαιρία θα γίνει καμιά μάζωξη;
Θα πρέπει λογικά να ορισθεί μέρα , ώρα και σημείο συνάντησης.Δεν εχει κανονιστεί κάτι. Αν μαζευτούμε άτομα ειμαι μεσα
Ραντεβου στον ''Πρόεδρο''!Αμα κοψουμε πιτογυρα, θα μαζευτείτε περισσότεροι απ'όσο βλεπω.....χε χε χε...
Αυτον θα κόψετε ρε κανήβαλοι;;;;Ραντεβου στον ''Πρόεδρο''!
Έχω γράψει σε άλλο θέμα για την πίτα αλλα δεν υπήρξε συμμετοχή!Θα πρέπει λογικά να ορισθεί μέρα , ώρα και σημείο συνάντησης.
Θα κοπεί πίτα τελικά?
Ωχ ! Σε πόνεσε τώρα αυτό Ε?Αμα κοψουμε πιτογυρα,
Ισως να την καναμε ''σκεπαστη''.Έχω γράψει σε άλλο θέμα για την πίτα αλλα δεν υπήρξε συμμετοχή!
Ναι ναι ναι Βελησάριε.....την πουτάνα, πουτάνα μη την πεις, γιατι θα σε πει πρώτη.....χε χε χεΩχ ! Σε πόνεσε τώρα αυτό Ε?
Να φανταστώ οι εισαγωγείς όπλων άφαντοι ( beretta- κυργιας- Διαμαντοπουλος-Τουρης- Μετπλαστ);;;;;Πρίν λίγο επέστρεψα.
Τα ίδια με πέρυσι.
Κάτι που έμαθα από αξιόπιστη πηγή για το νόμο "Αργος ":Τα κυνηγόσκυλα,θα μπούνε στα σκυλιά εργασίας,αλλά το DNA δεν το γλιτώνουμε.
Κι επίσης, το 2028 τα 28 γραμμάρια σκάγια, 28 ευρώ!
Να τ'αφήσω;
Τα περισσότερα όπλα,τα είχε ο Πλαστουργός.
Για τους κυνόφιλους,αύριο θα έχει ενδιαφέρον.Θα έχει πολύ περισσότερες συμμετοχές, από πέρυσι.
View attachment 87357View attachment 87358
Το περίεργο θα ήταν να το γλυτώναμεαλλά το DNA δεν το γλιτώνουμε
Ακριβώς, σε μία γρήγορη βόλτα είδα μόνο τα Aselkon με ωραίο περίπτερο, ένα stand με Chapuis είχε νομίζω ο Alpha Game, κάπου είδα κάτι ΑΤΑ και φυσικά πάρα πολλά όπλα ο Πλαστουργός. Ωραία περίπτερα με πολλά πράγματα, κυρίως ρούχα, είχαν ο Μανδηλαράς και ο Βουδιώτης. Επίσης αξίζει επίσκεψη στο Arvyla.gr και στον Αγάπιο.Να φανταστώ οι εισαγωγείς όπλων άφαντοι ( beretta- κυργιας- Διαμαντοπουλος-Τουρης- Μετπλαστ);;;;;
Πες το ρε παιδί μου Κάι έλεγα να μην πάω!!! Θέλω 2,3 κιλά!Κατά τα λοιπά, χαλβάδες, χαλβάδες, χαλβάδες...
Απο παστέλια τίποτα ;Ακριβώς, σε μία γρήγορη βόλτα είδα μόνο τα Aselkon με ωραίο περίπτερο, ένα stand με Chapuis είχε νομίζω ο Alpha Game, κάπου είδα κάτι ΑΤΑ και φυσικά πάρα πολλά όπλα ο Πλαστουργός. Ωραία περίπτερα με πολλά πράγματα, κυρίως ρούχα, είχαν ο Μανδηλαράς και ο Βουδιώτης. Επίσης αξίζει επίσκεψη στο Arvyla.gr και στον Αγάπιο.
Κατά τα λοιπά, χαλβάδες, χαλβάδες, χαλβάδες...
Στη συγκεκριμενη υπαρχει κι αλλος λογος και ''σοβαρος''..χαλβάδες, χαλβάδες, χαλβάδες...
Μα γιατί άλλο να πας σε μια έκθεση κυνηγιού.
Καλά που το είπες να δω αύριο τι είναι νο 24.Στη συγκεκριμενη υπαρχει κι αλλος λογος και ''σοβαρος''..
Νο 24......
υ.γ. ετσι λενε οι φημες.....