Έκθεση Κυνηγεσία 2024

Πολλα προϊόντα σε σχέση με το εξωτερικό πωλούνται σε καλύτερη τιμή. Μειώνοντας το κέρδος της αντιπροσωπίας αλλα και του εμπόρου προκειμένου να γίνει το προϊόν περισσότερο ανταγωνιστικο. Απλά δεν έχουμε την ίδια αγοραστική δύναμη με την Αμερική ή την Αγγλία πχ.
Σύμφωνο αλλά γιατί δεν μου προσφέρει το προοιον όπως το προσφέρει στην Αμερική η στην Κοινοπολιτεία ;
 
Μια και αναφέρθηκε η σχέση τιμής προϊόντος Ελλάδας- εξωτερικού....επειδή γενικά τα ψάχνω στα φυσίγγια σε Γερμανία Γαλλία είναι 4 και 5 ευρώ πάνω σε σχέση με Ελλάδα....όσον αφορά τον ρουχισμό....υπάρχουν εποχές με εκπτώσεις συνήθως αυτή την περίοδο ,που φτάνουν και 50%.
Τα παπούτσια πάνω κάτω τα ίδια....φυσικά παίζουν και προσφορές σε κάποια, όπως και εδώ....γνώμη μου είναι ότι στην έκθεση τα παλαιότερα μοντέλα ρουχισμού τουλάχιστον, έπρεπε να πωλούνται με μεγάλη έκπτωση......τώρα πως θα γίνει αυτό αν ο έμπορος έχει πάρει 10 κομμάτια πριν τρία χρόνια και του έχουν μείνει τα 7, είναι επίσης ένα ερωτημα
 
Εγώ αυτό πού βλέπω διαβάζοντας εδώ μέσα είναι ότι ο κόσμος θέλει, προσπαθεί, καί στο τέλος το κάνει να αγοράζει τα καλύτερα πράγματα σε όλες τις κατηγορίες από ρουχισμό, υπόδηση, αξεσουάρ όπλων και βάζει το χέρι στην τσέπη από τις αγορές πού κάνει μέσο internet
 
Τι εννοεις? Για πες παράδειγμα!
Κοιτα τι ξύλα στέλνει η μπερετα στης χώρες που είπα παραπάνω πχ στο 687 που πήρα πρόσφατα και δες εδώ, κοιτα η Hw πως είναι το πακέτο στο μοντέλο 95 και πως είναι εδώ και τα χρήματα τα ίδια, μη σου πω ότι εδώ είναι ποιο ακριβά για πολύ λίγο αλλά είναι.
 
Κοιτα τι ξύλα στέλνει η μπερετα στης χώρες που είπα παραπάνω πχ στο 687 που πήρα πρόσφατα και δες εδώ, κοιτα η Hw πως είναι το πακέτο στο μοντέλο 95 και πως είναι εδώ και τα χρήματα τα ίδια, μη σου πω ότι εδώ είναι ποιο ακριβά για πολύ λίγο αλλά είναι.
Δεν γινεται καμια διαλογη ή επιλογή στο τι θα στείλουν σε κάθε χώρα. Πολλες φορες τα φορτία αλλάζουν εισαγωγέα. Πχ ένα φορτίο με 100 οπλα ειναι να παει σε ευρωπαϊκή χώρα, ο εισαγωγέας βγάζει 10 οπλα και το εργοστάσιο τα στέλνει Αμερική.
Εκει που υπάρχει διαχωρισμός ειναι σε επετειακές ή limited edition που οποιος πουλάει τα περισσότερα θα πάρει και τα περισσότερα.
Διαχωρισμος γινεται και στην προτεραιότητα. Όταν βγαίνει καινούριο μοντέλο θα το πάρει πρώτη για να το λανσάρει η χώρα που πουλάει τα περισσότερα. Γι αυτο και η Αμερική σε όλα αυτα εχει τα πρωτεία.
Για τα ξύλα που λες είναι ότι τύχει.
Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να πας να δεις 20 οπλα για να διαλέξεις τα ξύλα που σου αρέσουν.
Ενώ ο Αμερικανός την εχει.
Η ελληνική αντιπροσωπεία θα πουλήσει ένα κλάσμα τον χρονο απ οτι θα πουλήσει η Αμερική σε μια εβδομαδα.
 
Πλάκα κάνουμε ρε Γιώργο .Τα 6 ειναι το πρόβλημα ή το περιεχόμενο της έκθεσης ;
Ετσι κι αλλιώς μια ζωή πηγαίνουμε ανελλιπώς και βλέπουμε το αποτέλεσμα
Τα παλιά τα χρόνια όταν δεν υπήρχε η πώληση με
την χρήση του διαδυκτίου όλες οι εκθέσεις ήταν γεμάτες με όπλα και με παρόντες όλους τους μεγάλους αντιπροσώπους . Την σημερινή εποχή τα όπλα τα εχεις δει στο κατάστημα κυνηγετικών της περιοχής σου ή τα εχεις αγοράσει ηλεκτρονικά …
 
Back
Top