Παιχνίδια στους κισσούς κ από μένα...
Αρη καλημέρα τρομερές ντουφεκιές σε αυτές τις αποστάσεις.Παιχνίδια στους κισσούς κ από μένα...
Αρη καλημέρα τρομερές ντουφεκιές σε αυτές τις αποστάσεις.Παιχνίδια στους κισσούς κ από μένα...
Το κικς 3* ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα για τα καρτερια της τσίχλας στη μαξους... Κ πολύ αυστηρό δεν είναι, κ σκοτώνει πολύ καλά ακόμα κ σε πολύ μακρινές αποστάσεις... Πραγματικά πρώτη φορά χάρηκα τη μαξους σε τσίχλα έτσι αυτό το Φλεβάρη... Δεν έβαζα την κάμερα στα περισσότερα κυνήγια γιατί δεν είχε νόημα αλλά έκανα πολύ όμορφες μακρινές τουφεκιές... Έχω μερικά πλάνα ακόμα, κάποια στιγμή θα τα μαζέψω...Αρη καλημέρα τρομερές ντουφεκιές σε αυτές τις αποστάσεις.
Θα με βαλεισ σε έξοδαΤο κικς 3* ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα για τα καρτερια της τσίχλας στη μαξους... Κ πολύ αυστηρό δεν είναι, κ σκοτώνει πολύ καλά ακόμα κ σε πολύ μακρινές αποστάσεις... Πραγματικά πρώτη φορά χάρηκα τη μαξους σε τσίχλα έτσι αυτό το Φλεβάρη... Δεν έβαζα την κάμερα στα περισσότερα κυνήγια γιατί δεν είχε νόημα αλλά έκανα πολύ όμορφες μακρινές τουφεκιές... Έχω μερικά πλάνα ακόμα, κάποια στιγμή θα τα μαζέψω...
Όλα ίδια είναι, μην ασχολείσαιΘα με βαλεισ σε έξοδα![]()
Αυτό περίμενα να ακούσω . Με γλητωσεσΌλα ίδια είναι, μην ασχολείσαι![]()
Μήτσο εκεί έχει από καρπο πολύ πράμα ρε συ!!! Εδώ από τις 15 Φλεβάρη ηδη δεν υπάρχει ούτε σπυρί από καρπο στους κισους. Ότι πουλιά έβρισκες ήταν μέσα σε αγριλιες.Σήμερα που ήμουν Καπανδρίτι γινόταν χαμός απο τσίχλες μέσα σε οικόπεδα ,κτήματα και κισσούς .
Οτι προλάβουν να φάνε.
image hosting free for forums
Τα ίδια και εδώ, ήταν τόσα πολλά τα πουλιά που μέχρι 15 Φλεβάρη δεν είχε μείνει σπόρος από κισσο.Μήτσο εκεί έχει από καρπο πολύ πράμα ρε συ!!! Εδώ από τις 15 Φλεβάρη ηδη δεν υπάρχει ούτε σπυρί από καρπο στους κισους. Ότι πουλιά έβρισκες ήταν μέσα σε αγριλιες.
Μια μέρα είχα περπατήσει 40 λεπτα σκινους και πουρνάρια και αγριλιες και είχα σηκώσει 2-3 πουλιά. Έφτασα σε ένα κτήμα που το είχαν κλαδέψει πολλές μέρες πριν αλλά δεν είχαν κάψει τα κλαδέματα. Ε λοιπόν από τους σωρούς των κομμενων κλαδιών έφυγαν 30-40 τσίχλες και κατάφερα και έκανα και δυο ντουμπλεδες μάλιστα!! Γενικά η περιοχή φέτος δεν είχε πάρα πολύ φαγητό για τα πουλιά από ελιά και αγριλια αλλά πήγαμε πολύ καλά!!!
σε εμας εδω δεν πεταρηζηηη τιποταααααΣήμερα που ήμουν Καπανδρίτι γινόταν χαμός απο τσίχλες μέσα σε οικόπεδα ,κτήματα και κισσούς .
Οτι προλάβουν να φάνε.
image hosting free for forums
Έλα παραπονιάρη !!!! Τησ εκαψεσ φετοσ άστο να πολαπλασιαστουνε τωρασε εμας εδω δεν πεταρηζηηη τιποτααααα![]()
Τις λαχτάρησες ωρέ .σε εμας εδω δεν πεταρηζηηη τιποτααααα![]()
μητσαραααα της παραχωρτασα φετωςςςςςςς πηραμε σχεδων παρεαααα με kostas bak tallas κτλ πανω απο 1500 πουλιαα και παραπανωωΤις λαχτάρησες ωρέ .
Σάκη ακούνε και στα λαγούμια θε να μπούνε !
![]()
Mονο που δεν με πηρε αγκαλια ο λάγαροςΠέρασε ένας λαγός έξω από το σπίτι και μου έκανε παράπονα! Μήπως ξέρεις για αυτό?
Μπράβο λεβεντακο μου,ωραιοτατα!Λίγα τελευταία πλάνα μου από απογευματινά με αρκετό αέρα που για τα δικά μου γούστα είναι η ωραιότερη συνθήκη το Φλεβάρη...
Ωραίος Φλεβάρης ο φετινός...
Έπρεπε να της αλλάξω πέντε τσοκ για να την κάνω να σκοτώνει σαν 302...Μπράβο λεβεντακο μου,ωραιοτατα!
Ειδικά κάτι μακρινές,έπεφταν "δαυλια"!Σκοτωματα σχεδόν σαν τις γριές!
![]()
Τέτοια του γραφησ και περνει ο Κ@### αέρα με την φρατζολα που εχειΈπρεπε να της αλλάξω πέντε τσοκ για να την κάνω να σκοτώνει σαν 302...![]()