Μπράβο παικταρα μου.....Λίγα τελευταία πλάνα μου από απογευματινά με αρκετό αέρα που για τα δικά μου γούστα είναι η ωραιότερη συνθήκη το Φλεβάρη...
Ωραίος Φλεβάρης ο φετινός...
Μπράβο παικταρα μου.....Λίγα τελευταία πλάνα μου από απογευματινά με αρκετό αέρα που για τα δικά μου γούστα είναι η ωραιότερη συνθήκη το Φλεβάρη...
Ωραίος Φλεβάρης ο φετινός...
Τελεια μουσικη υποκρουση...ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ
Προσεχώς και το τελευταιο βιντεο της σεζον 2023-24
Σταση για καφέ θα εκανε....Χθες απόγευμα είδα τσίχλα σε παρκάκι στην Άνω Γλυφάδα Αττικής.
Πουτσούλα έχω δει 28 Απρίλη!Σταση για καφέ θα εκανε....
Καθόλου απίθανο...τα πουλια ταξιδεύουν οποτε θελισουν (σχετικά).Πουτσούλα έχω δει 28 Απρίλη!
Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεωΚαθόλου απίθανο...τα πουλια ταξιδεύουν οποτε θελισουν (σχετικά).
Πριν λιγο πηγαινοντας σπιτι με τα ποδια, ακουσα 2 τσιχλες...μεταναστεύουν.
Υ.Γ. Και ψυχαλοβρέχει εδω εντομεταξυ....
Κάθε χρόνο μέχρι μέσα Απριλίου μόνο φέτος φύγανε τόσο νωρίς.Πουτσούλα έχω δει 28 Απρίλη!
Αν και σου εχω πει να μη ποστάρεις πιωμένος, οστόσο θα το κανω screenshot αυτο να το θυμάμαι.....χε χε χε....Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεω![]()
Δεν χρειαζεται να το κανεις, θα το ξαναπει ποσες φορες.Αν η Χηνα του σακη ειχε προσωπο θα ηταν του ΛιακουΑν και σου εχω πει να μη ποστάρεις πιωμένος, οστόσο θα το κανω screenshot αυτο να το θυμάμαι.....χε χε χε....
Ούτε μια δεν θα έρθει του χρόνου. Δεν θα έχει ούτε εδώ σε εμένα.....Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεω![]()
Η χήνα του σακί είναι τοτέμ μην το ξαναπείσ αυτόΔεν χρειαζεται να το κανεις, θα το ξαναπει ποσες φορες.Αν η Χηνα του σακη ειχε προσωπο θα ηταν του Λιακου
Λιακο θες να αλλάξουμε του χρόνου? Να μου στείλεις τα μαύρα να σου στείλω τις τσιχλες???? Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεω![]()
Ω ρε φουστη μου! Πάλι η Πελοπόννησος θα έχει επιστροφια.Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........
Όπως με τον χειμώνα που θα έκανε φέτος γιατί είχε ελατόπουτσεςΈνας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος.......
Θα ξεπατωθούμε στο πορτοκαλι πάλιΩ ρε φουστη μου! Πάλι η Πελοπόννησος θα έχει επιστροφια.
Αυτές οι ελατοπουτσες διχάζουν. Άλλοι μπαρμπάδες λένε όταν έχει πολλές θα χιονίσει πολύ άλλοι λένε ότι όταν έχει λίγες θα χιονίσει πολύ... Στο τέλος συνηθως παίρνουμε την ελατοπουτσα μόνο τον χειμώνα χωρίς να κάνει χειμώνα πλέον...Όπως με τον χειμώνα που θα έκανε φέτος γιατί είχε ελατόπουτσες
Και τελικά έκανε χειμωνιάτικο πουτσοκαλόκαιρο
Καλα, γέλα.....με τους παλιούς, μη παιζεις γιατι πεφτουν μέσα σε οτι πουν οι περισσοτεροι.Λιακο θες να αλλάξουμε του χρόνου? Να μου στείλεις τα μαύρα να σου στείλω τις τσιχλες???? Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........