Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουτσούλα έχω δει 28 Απρίλη!
Καθόλου απίθανο...τα πουλια ταξιδεύουν οποτε θελισουν (σχετικά).
Πριν λιγο πηγαινοντας σπιτι με τα ποδια, ακουσα 2 τσιχλες...μεταναστεύουν.

Υ.Γ. Και ψυχαλοβρέχει εδω εντομεταξυ....

Καθόλου απίθανο...τα πουλια ταξιδεύουν οποτε θελισουν (σχετικά).
Πριν λιγο πηγαινοντας σπιτι με τα ποδια, ακουσα 2 τσιχλες...μεταναστεύουν.

Υ.Γ. Και ψυχαλοβρέχει εδω εντομεταξυ....
Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεωbeer

Αν και σου εχω πει να μη ποστάρεις πιωμένος, οστόσο θα το κανω screenshot αυτο να το θυμάμαι.....χε χε χε....
Δεν χρειαζεται να το κανεις, θα το ξαναπει ποσες φορες.Αν η Χηνα του σακη ειχε προσωπο θα ηταν του Λιακου

Του χρόνου θα γίνει τησ π@@### γραφτό αυτο που λεωbeer
Λιακο θες να αλλάξουμε του χρόνου? Να μου στείλεις τα μαύρα να σου στείλω τις τσιχλες???? Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........

Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........
Ω ρε φουστη μου! Πάλι η Πελοπόννησος θα έχει επιστροφια.

Όπως με τον χειμώνα που θα έκανε φέτος γιατί είχε ελατόπουτσες
Και τελικά έκανε χειμωνιάτικο πουτσοκαλόκαιρο
Αυτές οι ελατοπουτσες διχάζουν. Άλλοι μπαρμπάδες λένε όταν έχει πολλές θα χιονίσει πολύ άλλοι λένε ότι όταν έχει λίγες θα χιονίσει πολύ... Στο τέλος συνηθως παίρνουμε την ελατοπουτσα μόνο τον χειμώνα χωρίς να κάνει χειμώνα πλέον...

Στα ίδια πουρνάρια με τις προάλλες λακήσαμε με την γριά 2 τσίχλες και μετά άλλη μια, 3 σύνολο.Μετά σούρουπο,γύρισα αργά, είδαμε άλλο ένα ζευγαράκι να πεταρίζει και να πιάνει σε μία ελιά.Και άλλα κανά 2 τσικ μες τη νύχτα.

Last edited:
Πέρα από τα αστεία που γράφουμε για τα προγνωστικά το μόνο που ξέρω για τον τόπο μου σαν ένδειξη για χειμώνα βάρη είναι τα υδρόβια καρατσεκαρησμενο πολλά χρόνια τώρα αν βλέπουμε πουλία περασματιαρηκα απο αρχεσ Σεπτεμβρίου και Οκτώβριο παραπάνω από το κανονικό ο χειμώνας θα είναι βαρησ..... Πολλοί μποροι να μην συμφωνούν. .και να την θεωρούν γραφηκη αυτήν την άποψη.... Αλλά δεν με νιαζει καθόλου

Λιακο θες να αλλάξουμε του χρόνου? Να μου στείλεις τα μαύρα να σου στείλω τις τσιχλες???? Άσε που θα έχει βαρυχειμωνια του χρόνου και θα διώξει τα πουλιά προς Αφρική. Ένας μπάρμπας μου το είπε γιατί λέει η γκορτσιες είναι ολανθιστες φέτος...........
Καλα, γέλα.....με τους παλιούς, μη παιζεις γιατι πεφτουν μέσα σε οτι πουν οι περισσοτεροι.

Status
Not open for further replies.
Back