Ναι μωρέ ξέρω. Είναι μπενελι και δεν σκοτώνει. Κούνια που σας κούναγε όλους τους αντιμπενελικους.......Επιπρόσθετα, με το izh54, το γαλλικό και τοζ34 γκεστ εμφάνιση! Μόνο την καραμπίνα κρίο δεν θέλω ούτε να την βλέπω!!![]()
Ναι μωρέ ξέρω. Είναι μπενελι και δεν σκοτώνει. Κούνια που σας κούναγε όλους τους αντιμπενελικους.......Επιπρόσθετα, με το izh54, το γαλλικό και τοζ34 γκεστ εμφάνιση! Μόνο την καραμπίνα κρίο δεν θέλω ούτε να την βλέπω!!![]()
Δεν είπα κάτι τέτοιο...Απλά σαν δικαννάκιας, απεχθάνομαι τις καραμπίνες.Ναι μωρέ ξέρω. Είναι μπενελι και δεν σκοτώνει. Κούνια που σας κούναγε όλους τους αντιμπενελικους.......
Και θα είναι για αλλες 15 μέρες...ΣΚ στην γενέτειρα και το μόνο που έχω να πω ότι οι τσίχλες τα κοτσύφια και γερακότσιχλες είναι ακόμα εδώ!!!
Η αλήθεια είναι αν είναι καλό το δίκαννο , τυφλα να χει η καραμπίνα!Δεν είπα κάτι τέτοιο...Απλά σαν δικαννάκιας, απεχθάνομαι τις καραμπίνες.
Εχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.δωσε σημα μολις δεις την πρωτη. Οχι που, μονο . . .νάτη
Δεν βγαζουν καπου αυτες οι συζητησεις.καλησπερα σημερα υπηρχε διαφωνια στη κυνηγετικη συζητηση κατα ποσο καποια οπλα προτιμουν καποια φυσιγκια και βγαζουν διαφορετικες τουφεκιες με το ιδιο φυσιγκι δε βρηκαμε ακρη και ψιλοαρπαχτηκαμε κιολας προσωπικα εχοντας τρια διαφορετικα οπλα δε βρισκω διαφορα
είσαι ωραίος . καλοφάγωτεςΕχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.
Καλές ομελέτες!Εχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.
Διάφορα υπάρχει από όπλο σε όπλο όσο και να μην μασ αρεσηκαλησπερα σημερα υπηρχε διαφωνια στη κυνηγετικη συζητηση κατα ποσο καποια οπλα προτιμουν καποια φυσιγκια και βγαζουν διαφορετικες τουφεκιες με το ιδιο φυσιγκι δε βρηκαμε ακρη και ψιλοαρπαχτηκαμε κιολας προσωπικα εχοντας τρια διαφορετικα οπλα δε βρισκω διαφορα
εγω τασο δεν ασχολουμαι ο κοινος μας φιλος μιχαλης ομως ολο χορτα και τετοια ειναι αυτος ξερει απ αυταΕχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.
Άμα θες την φορτώνομαι εγώ. Να σου φύγει από το κεφάλι η παλιο-νεροσωλήνα.Επιπρόσθετα, με το izh54, το γαλλικό και τοζ34 γκεστ εμφάνιση! Μόνο την καραμπίνα κρίο δεν θέλω ούτε να την βλέπω!!![]()
Τον Φαντομά δεν τον έχεις πουθενάκάποιες τουφεκιές που έγραψα φέτος στην τσίχλα!!
Άμα δεν την ξεκάπνιζε πατέρας θα στην έδινα μετά χαράς!Άμα θες την φορτώνομαι εγώ. Να σου φύγει από το κεφάλι η παλιο-νεροσωλήνα.![]()
Ωραίοι οι VIC.ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ
Προσεχώς και το τελευταιο βιντεο της σεζον 2023-24
Φτιάχνεις περίφραξη ;Άμα θες την φορτώνομαι εγώ. Να σου φύγει από το κεφάλι η παλιο-νεροσωλήνα.![]()
Προετοιμασίες για κήπο. ΧαχαχαΦτιάχνεις περίφραξη ;![]()