Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιπρόσθετα, με το izh54, το γαλλικό και τοζ34 γκεστ εμφάνιση! Μόνο την καραμπίνα κρίο δεν θέλω ούτε να την βλέπω!! .big smile.
Ναι μωρέ ξέρω. Είναι μπενελι και δεν σκοτώνει. Κούνια που σας κούναγε όλους τους αντιμπενελικους.......

καλησπερα σημερα υπηρχε διαφωνια στη κυνηγετικη συζητηση κατα ποσο καποια οπλα προτιμουν καποια φυσιγκια και βγαζουν διαφορετικες τουφεκιες με το ιδιο φυσιγκι δε βρηκαμε ακρη και ψιλοαρπαχτηκαμε κιολας προσωπικα εχοντας τρια διαφορετικα οπλα δε βρισκω διαφορα

δωσε σημα μολις δεις την πρωτη. Οχι που, μονο . . .νάτη
Εχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.

καλησπερα σημερα υπηρχε διαφωνια στη κυνηγετικη συζητηση κατα ποσο καποια οπλα προτιμουν καποια φυσιγκια και βγαζουν διαφορετικες τουφεκιες με το ιδιο φυσιγκι δε βρηκαμε ακρη και ψιλοαρπαχτηκαμε κιολας προσωπικα εχοντας τρια διαφορετικα οπλα δε βρισκω διαφορα
Δεν βγαζουν καπου αυτες οι συζητησεις.
Εσυ κανε αυτο που πιστευεις και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν.

Εχθές μάζεψα τις πρώτες μορχέλλες. Πάνω από κιλό. Υψόμετρο από 300 έως 400 . Άφησα κοντά 150 κομμάτια μικρές. Οι πρόσφατες βροχές βοήθησαν πολύ. Καλή χρονιά στους φίλους που ασχολούνται.
είσαι ωραίος . καλοφάγωτες

Διάφορα υπάρχει από όπλο σε όπλο όσο και να μην μασ αρεση

εγω τασο δεν ασχολουμαι ο κοινος μας φιλος μιχαλης ομως ολο χορτα και τετοια ειναι αυτος ξερει απ αυτα

Status
Not open for further replies.
Back