Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν πρέπει να είναι αυτή η λύση.
Καλή η ζώνη ασφαλείας, αλλά το ζητούμενο είναι να μην τρακάρεις.
Το κυνήγι έχει κινδύνους τα γυαλιά δεν προτείνονται , επιβάλλονται και σαν παθών δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.

Από παιδιά που πήγαν σε κισσούς σήμερα έμαθα ότι τα πουλια ήταν πολύ λίγα μαλλον έχουμε μετακίνηση τοπική η την έκαναν
Πόσος σπόρος να μείνει ρε Λιάκο, ήταν πολλά τα κοτσύφια φέτος, τα έφαγαν και την έκαναν.

Πως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Χριστούγεννα στη νότια Ηλεία είχε λίγα πουλιά. Καλύτερα από πέρυσι, αλλά οχι καλή χρονιά. Το έγραψα κιόλας. Μιλάω για Νότια Ηλεία, άλλο τί γίνεται επάνω που είναι σχεδόν Αχαΐα. Εγώ είμαι Τριφυλία σχεδόν.
Τώρα αν έγινε χαμός μέσα στο Φεβρουάριο θα ήθελα και εγώ να το μάθω. Άκουσα για πολλά πουλιά στον Πύργο, αλλά άλλο Πυργος που είναι βόρεια και άλλο κάτω σε εμάς. Αν κάποιος έχει εικόνα από νότια Ηλεία-Τρυφυλία θα ήθελα να μάθω πως είναι τώρα σε σχέση με Χριστούγεννα.

Πως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Πάντως Δημήτρη νομίζω ότι φέτος, σε γενικές γραμμές η γκρίνια ήταν λιγότερη από άλλες σεζόν...Υπήρξε, όπως θα υπάρχει πάντα, αλλά η πλειοψηφία των κυνηγών θεωρώ ότι καλοπερασε και θα περάσει και καλά και τις τελευταίες 8 μέρες! Τουλάχιστον με όσους φίλους μιλάω, αυτό μου μεταδίδεται.. Μακάρι να είναι έτσι και του χρόνου! Κα να μην είναι πάντως, εμείς πάλι θα τις περιμένουμε...

Χριστούγεννα στη νότια Ηλεία είχε λίγα πουλιά. Καλύτερα από πέρυσι, αλλά οχι καλή χρονιά. Το έγραψα κιόλας. Μιλάω για Νότια Ηλεία, άλλο τί γίνεται επάνω που είναι σχεδόν Αχαΐα. Εγώ είμαι Τριφυλία σχεδόν.
Τώρα αν έγινε χαμός μέσα στο Φεβρουάριο θα ήθελα και εγώ να το μάθω. Άκουσα για πολλά πουλιά στον Πύργο, αλλά άλλο Πυργος που είναι βόρεια και άλλο κάτω σε εμάς. Αν κάποιος έχει εικόνα από νότια Ηλεία-Τρυφυλία θα ήθελα να μάθω πως είναι τώρα σε σχέση με Χριστούγεννα.
Λίγο πιο βόρεια και ανατολικά από τα μέρη που αναφέρεις, έχει από τέλη Γενάρη που κάθε μέρα όλοι γελάνε... Είτε στα καρτέρια είτε στα περπατητά! Αποκορύφωμα ήταν οι 2 τελευταίες εβδομάδες...

Λίγο πιο βόρεια και ανατολικά από τα μέρη που αναφέρεις, έχει από τέλη Γενάρη που κάθε μέρα όλοι γελάνε... Είτε στα καρτέρια είτε στα περπατητά! Αποκορύφωμα ήταν οι 2 τελευταίες εβδομάδες...
Βορείως της Ζαχάρως εννοείς; Προς Κρέστενα;

Status
Not open for further replies.
Back