Δεν πρέπει να είναι αυτή η λύση.Και ένα ζευγάρι γυαλιά ασφαλείας....
Καλή η ζώνη ασφαλείας, αλλά το ζητούμενο είναι να μην τρακάρεις.
Δεν πρέπει να είναι αυτή η λύση.Και ένα ζευγάρι γυαλιά ασφαλείας....
Παρά το ότι ρίχνω με καραμπίνα παίρνω μαζί μου (απόγευμα) 20-22 φυσίγγια και θα γυρίσω με μικρό, έως μηδενικό περίσσευμα. Στο τριτοκλασάτο μέρος που πηγαίνω στην καλύτερη θα περάσουν εντός βολής 12-15 πουλιά.Και δε βαριέσαι να κουβαλάς γεμάτο φυσεκλίκι ??Εγώ (ομοιοπαθής όπως γνωρίζεις) το έχω καταργήσει ... Παίρνω 10-12 φυσέκια, στις τσέπες μου. Αφού ξέρω πια ότι κι από αυτά, τα περισσότερα θα τα γυρίσω πίσω !!!
![]()
Φίλε μου το τι λέγεται μεταξύ φίλων στον κυνηγοτοπο το γνωρίζω εδώ και 40 χρόνια. Το να το παρουσιάζεις δημόσια όμως δεν είναι σωστό,επιπλέον δίνεις επιχειρήματα σε αντικυνηγους και όχι μόνο.Καλημέρα. Όταν κάθεσαι γραμμή στο καρτέρι, γίνεται χαβαλες μεταξύ της παρέας... Δεν μπορούσα να τα κόψω γιατί δε θα φαίνονταν οι τουφεκιές.
Πολύ ωραίος πραγματικά τρομερή κάμερα .Μια ερώτηση έτσι γράφει απευθείας ή έχεις ζουμαρει στο βίντεο.Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο πέριξ του Ναυπλίου με καλή παρέα και αρκετές τσίχλες. Υπάρχουν καρτερια που έχουν πλέον "καεί" από Αθηναίους και Κύπριους, τους οποίους φέρνει με πλήρες πακέτο (όπλα, φυσίγγια, διαμονή, διατροφή) ξενοδόχος κοντινής περιοχής. Όποιος ψάχνεται όμως βρίσκει τις νέες διαδρομές των πουλιών...
Δεκτή η άποψη σου αν και δε συμφωνώ ότι δίνω δικαίωμα σε κανέναν, κάνοντας χαβαλε με την παρέα μου. Επίσης, το προηγούμενο σχόλιο σου είναι προσβλητικό, μπορούσες εξαρχής να εξηγήσεις ευγενικά το σκεπτικό σου.Φίλε μου το τι λέγεται μεταξύ φίλων στον κυνηγοτοπο το γνωρίζω εδώ και 40 χρόνια. Το να το παρουσιάζεις δημόσια όμως δεν είναι σωστό,επιπλέον δίνεις επιχειρήματα σε αντικυνηγους και όχι μόνο.
Δεν έχω κάνει ζουμ. Όταν βρω χρόνο θα φτιάξω το βίντεο με τις ίδιες σκηνές, με slow motion και zoom.Πολύ ωραίος πραγματικά τρομερή κάμερα .Μια ερώτηση έτσι γράφει απευθείας ή έχεις ζουμαρει στο βίντεο.
Πράγματι γέλασα που τις άκουγα που ήταν ζωντανές δύο η μία μακριά και η άλλη κοντά!!Η κάμερα είναι η GoPro hero 12. Έχει πάρα πολύ καλό ήχο. Εμένα μου αρέσει που ακούγεται καθαρά το τσικ της τσίχλας. Αν το δεις το βίντεο με ήχο θα πάθεις πλάκα, νομίζεις ότι είσαι στο καρτέρι πάλι.
Ωραίες λήψεις και ωραίες τουφεκιές, στα όρια και μη...Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο πέριξ του Ναυπλίου με καλή παρέα και αρκετές τσίχλες. Υπάρχουν καρτερια που έχουν πλέον "καεί" από Αθηναίους και Κύπριους, τους οποίους φέρνει με πλήρες πακέτο (όπλα, φυσίγγια, διαμονή, διατροφή) ξενοδόχος κοντινής περιοχής. Όποιος ψάχνεται όμως βρίσκει τις νέες διαδρομές των πουλιών...
Σε θέλω με κάμερα το Σ/ΚΩραίες λήψεις και ωραίες τουφεκιές, στα όρια και μη...
Τελικά σαν τις κάμερες που δείχνουν όλο το τοπίο και την κάννη του όπλου, δεν έχει, ρεαλιστικά πλάνα. Καλές χρυσές oi shotcam αλλά ώρες ώρες παραπέμπουν σε video game, πολύ ζουμ, slow motion και πολύ συγκεντρωτικά πλάνα
Και σβήσε αυτό το centroΩραίες λήψεις και ωραίες τουφεκιές, στα όρια και μη...
Τελικά σαν τις κάμερες που δείχνουν όλο το τοπίο και την κάννη του όπλου, δεν έχει, ρεαλιστικά πλάνα. Καλές χρυσές oi shotcam αλλά ώρες ώρες παραπέμπουν σε video game, πολύ ζουμ, slow motion και πολύ συγκεντρωτικά πλάνα
Ειναι οπλάρα η Centro ρε...τουφεκι απο τα λίγα....η μόνη benelli που θα αγόραζα.....Και σβήσε αυτό το centro
Χτυπα Διαμαντο ρε
Ρε όλες η μπενελες είναι οπλαρες αλλά αυτή η ρουφιανα η Διαμαντο είναι πως να το κάνουμεΕιναι οπλάρα η Centro ρε...τουφεκι απο τα λίγα....η μόνη benelli που θα αγόραζα.....
Απλά τύχη!!!! δεν έχει και πουλια φετοςΑυτό που γίνεται φέτος στα δυτικά της χωρα είναι ιστορικό! Έχει γεμίσει ο τόπος πουλιά!
Μια centro, χιλιάδες αναμνήσεις...Και σβήσε αυτό το centro
Χτυπα Διαμαντο ρε
Δεν είμαι καλός στο μοντάζ και φοβάμαι τα πλάνα που θα πάρει σε Άλεξ και εσένα.Σε θέλω με κάμερα το Σ/Κ
εδώ την έριξε ΖερβόςΜια centro, χιλιάδες αναμνήσεις...
Με ακολουθεί απ τα χρόνια της νιότης, 21 χρονών την πήρα, καμιά διαμάντο δε μπορεί να την σβήσει...
Βέβαια και η διαμάντο οπλάρα, δεν το συζητώ. Μου κάνει όλα τα κέφια απ την θήκη που θα βγει, μέχρι που θα ξαναμπεί.
Αυτός είναι για τον Σιρηνακη ρε έχει μεγάλη πείραΔεν είμαι καλός στο μοντάζ και φοβάμαι τα πλάνα που θα πάρει σε Άλεξ και εσένα.![]()
![]()
ο παντελης?εδώ την έριξε Ζερβός