Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Π
Και δε βαριέσαι να κουβαλάς γεμάτο φυσεκλίκι ?? .big smile. Εγώ (ομοιοπαθής όπως γνωρίζεις) το έχω καταργήσει ... Παίρνω 10-12 φυσέκια, στις τσέπες μου. Αφού ξέρω πια ότι κι από αυτά, τα περισσότερα θα τα γυρίσω πίσω !!!:rolleyes:.yel.
.sarcastic..hair.
Παρά το ότι ρίχνω με καραμπίνα παίρνω μαζί μου (απόγευμα) 20-22 φυσίγγια και θα γυρίσω με μικρό, έως μηδενικό περίσσευμα. Στο τριτοκλασάτο μέρος που πηγαίνω στην καλύτερη θα περάσουν εντός βολής 12-15 πουλιά.
Δεν χρειάζομαι και παραπάνω.

Καλημέρα. Όταν κάθεσαι γραμμή στο καρτέρι, γίνεται χαβαλες μεταξύ της παρέας... Δεν μπορούσα να τα κόψω γιατί δε θα φαίνονταν οι τουφεκιές.
Φίλε μου το τι λέγεται μεταξύ φίλων στον κυνηγοτοπο το γνωρίζω εδώ και 40 χρόνια. Το να το παρουσιάζεις δημόσια όμως δεν είναι σωστό,επιπλέον δίνεις επιχειρήματα σε αντικυνηγους και όχι μόνο.

Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο πέριξ του Ναυπλίου με καλή παρέα και αρκετές τσίχλες. Υπάρχουν καρτερια που έχουν πλέον "καεί" από Αθηναίους και Κύπριους, τους οποίους φέρνει με πλήρες πακέτο (όπλα, φυσίγγια, διαμονή, διατροφή) ξενοδόχος κοντινής περιοχής. Όποιος ψάχνεται όμως βρίσκει τις νέες διαδρομές των πουλιών...
Πολύ ωραίος πραγματικά τρομερή κάμερα .Μια ερώτηση έτσι γράφει απευθείας ή έχεις ζουμαρει στο βίντεο.

Φίλε μου το τι λέγεται μεταξύ φίλων στον κυνηγοτοπο το γνωρίζω εδώ και 40 χρόνια. Το να το παρουσιάζεις δημόσια όμως δεν είναι σωστό,επιπλέον δίνεις επιχειρήματα σε αντικυνηγους και όχι μόνο.
Δεκτή η άποψη σου αν και δε συμφωνώ ότι δίνω δικαίωμα σε κανέναν, κάνοντας χαβαλε με την παρέα μου. Επίσης, το προηγούμενο σχόλιο σου είναι προσβλητικό, μπορούσες εξαρχής να εξηγήσεις ευγενικά το σκεπτικό σου.

Last edited:
Πολύ ωραίος πραγματικά τρομερή κάμερα .Μια ερώτηση έτσι γράφει απευθείας ή έχεις ζουμαρει στο βίντεο.
Δεν έχω κάνει ζουμ. Όταν βρω χρόνο θα φτιάξω το βίντεο με τις ίδιες σκηνές, με slow motion και zoom.

Η κάμερα είναι η GoPro hero 12. Έχει πάρα πολύ καλό ήχο. Εμένα μου αρέσει που ακούγεται καθαρά το τσικ της τσίχλας. Αν το δεις το βίντεο με ήχο θα πάθεις πλάκα, νομίζεις ότι είσαι στο καρτέρι πάλι.
Πράγματι γέλασα που τις άκουγα που ήταν ζωντανές δύο η μία μακριά και η άλλη κοντά!!

Ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο πέριξ του Ναυπλίου με καλή παρέα και αρκετές τσίχλες. Υπάρχουν καρτερια που έχουν πλέον "καεί" από Αθηναίους και Κύπριους, τους οποίους φέρνει με πλήρες πακέτο (όπλα, φυσίγγια, διαμονή, διατροφή) ξενοδόχος κοντινής περιοχής. Όποιος ψάχνεται όμως βρίσκει τις νέες διαδρομές των πουλιών...
Ωραίες λήψεις και ωραίες τουφεκιές, στα όρια και μη...
Τελικά σαν τις κάμερες που δείχνουν όλο το τοπίο και την κάννη του όπλου, δεν έχει, ρεαλιστικά πλάνα. Καλές χρυσές oi shotcam αλλά ώρες ώρες παραπέμπουν σε video game, πολύ ζουμ, slow motion και πολύ συγκεντρωτικά πλάνα

Τελικά σαν τις κάμερες που δείχνουν όλο το τοπίο και την κάννη του όπλου, δεν έχει, ρεαλιστικά πλάνα. Καλές χρυσές oi shotcam αλλά ώρες ώρες παραπέμπουν σε video game, πολύ ζουμ, slow motion και πολύ συγκεντρωτικά πλάνα
Σε θέλω με κάμερα το Σ/Κ

Και σβήσε αυτό το centro
Χτυπα Διαμαντο ρε

Ειναι οπλάρα η Centro ρε...τουφεκι απο τα λίγα....η μόνη benelli που θα αγόραζα.....
Ρε όλες η μπενελες είναι οπλαρες αλλά αυτή η ρουφιανα η Διαμαντο είναι πως να το κάνουμε
Θυμάμαι νέος οδηγός απο τα παλιά τα 32 άρια τα μερσεντές φορτηγά το πήγαινες όπως ήθελες χριστο δεν καταλαβενες
Ανεβαίνω στα εποχής 12 άρια Volvo
Μου λέει ο μπάρμπας ξεχνά ότι ήξερες αυτό θέλει χάιδεμα σαν τα μικρα κορτσουλια
Και όχι σαν παλιομπουρουχες που πας και ξεκαπνιζεσαι

Και σβήσε αυτό το centro
Χτυπα Διαμαντο ρε
Μια centro, χιλιάδες αναμνήσεις...
Με ακολουθεί απ τα χρόνια της νιότης, 21 χρονών την πήρα, καμιά διαμάντο δε μπορεί να την σβήσει...
Βέβαια και η διαμάντο οπλάρα, δεν το συζητώ. Μου κάνει όλα τα κέφια απ την θήκη που θα βγει, μέχρι που θα ξαναμπεί.

Μια centro, χιλιάδες αναμνήσεις...
Με ακολουθεί απ τα χρόνια της νιότης, 21 χρονών την πήρα, καμιά διαμάντο δε μπορεί να την σβήσει...
Βέβαια και η διαμάντο οπλάρα, δεν το συζητώ. Μου κάνει όλα τα κέφια απ την θήκη που θα βγει, μέχρι που θα ξαναμπεί.
εδώ την έριξε Ζερβός

Status
Not open for further replies.
Back