Cal.20

Τα ειχε ο Γιαλιτακης στην Κρητη αλλα τωρα δεν ξερω...το εργοστασιο δεν υπαρχει πλεον.
Ακομα ο Γιαλιτακης τα εχει τα lanber οσα εχει στοκ ακομη, καινουργια δεν βγαινουν πλεον
20αρι ουτε δειγμα

20240123_161733.jpg

Σήμερα έβγαλα το δικανακι για ένα γρήγορο περπατητο γιατί φέτος δεν το είχα τουφεκισει

Τσοκ σκιτ σκιτ ένα το δικό του ένα τζεμινι

Φυσίγγι Ναβάρο 8αρια

Καιρός ήλιος με βοριαδακι 4-5

Από έξι πουλάκια βαρεσαμε

Στην αρχή ζορίστηκα λίγο με 0/2 στην συνέχεια όμως τουφεκισα 8 βολικά και πήρα τα 6, τα 2 με ένα όμορφο ντουμπλεδακι

Μια μαύρη μόνο έχασα την είδα έπεσε μισό ζωντανή σε έναν ασκεθρα αλλά δεν την βρήκα

Λέω να το τουφεκισω μέχρι τέλος της σεζόν

Είναι γλύκα να το κρατάς το άτιμο και έρχετε αβίαστα

Τσίχλες γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα

View attachment 85147

Σήμερα έβγαλα το δικανακι για ένα γρήγορο περπατητο γιατί φέτος δεν το είχα τουφεκισει

Τσοκ σκιτ σκιτ ένα το δικό του ένα τζεμινι

Φυσίγγι Ναβάρο 8αρια

Καιρός ήλιος με βοριαδακι 4-5

Από έξι πουλάκια βαρεσαμε

Στην αρχή ζορίστηκα λίγο με 0/2 στην συνέχεια όμως τουφεκισα 8 βολικά και πήρα τα 6, τα 2 με ένα όμορφο ντουμπλεδακι

Μια μαύρη μόνο έχασα την είδα έπεσε μισό ζωντανή σε έναν ασκεθρα αλλά δεν την βρήκα

Λέω να το τουφεκισω μέχρι τέλος της σεζόν

Είναι γλύκα να το κρατάς το άτιμο και έρχετε αβίαστα

Τσίχλες γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα
Ωραιος. Ευχαριστημενος απο το 20αρακι;

Ωραιος. Ευχαριστημενος απο το 20αρακι;
Είναι ωραίο διαμετρημα έχω κάνει πολλά κυνήγια και για αρκετά χρόνια αποκλειστικά

Θέλει σωστά μέτρα σωστό φυσίγγι η ροζετα είναι μικρότερη τα σκάγια λιγότερα αυτό είναι δεδομένο

Οι ταχύτητες από την άλλη ίδιες οπότε αν βάλεις τα σκάγια σου εκεί που πρέπει η επιτυχία είναι βέβαιη

Είναι ωραίο διαμετρημα έχω κάνει πολλά κυνήγια και για αρκετά χρόνια αποκλειστικά

Θέλει σωστά μέτρα σωστό φυσίγγι η ροζετα είναι μικρότερη τα σκάγια λιγότερα αυτό είναι δεδομένο

Οι ταχύτητες από την άλλη ίδιες οπότε αν βάλεις τα σκάγια σου εκεί που πρέπει η επιτυχία είναι βέβαιη
Το γυροφερνω στο μυαλο μου για ενα 20αρι. Ακόμα δεν το εχω αποφασίσει. Μαζεύω πληροφοριες κ γνωμες προς το παρον

Και τα 2 σκιτ 4.5 είναι αυτά νομίζω θα τσεκάρω μετά να σου πω
Από ότι έχω καταλάβει (από αυτά που έχω διαβάσει, κι από διάφορες συζητήσεις - γιατί δεν είχα ποτέ ούτε Beretta ούτε Gemini), τόσο η Beretta όσο και η Gemini βγάζουν δυο ειδών τσοκάκια skeet ...
Ένα ας το πούμε "αμερικανικού τύπου" που αντιστοιχεί σε 4,5 άστρα, δηλ. με σύσφιξη περίπου 1 - 1,5 δέκατο ή 0,005 της ίντσας (μεταξύ κυλίνδρου και IC).
Και ένα με αρνητική σύσφιξη, δηλ. πιο ανοιχτό από τον αυλό.
Τώρα ποιο από τους δύο τύπους είναι το καθένα, το παχύμετρο θα σου το δείξει με σιγουριά. Αν και πιστεύω ότι και με το μάτι θα φαίνεται αν είναι "χωνιά", ή αν έχουν κάποια έστω μικρή σύσφιξη ... (και με το δάχτυλο βεβαίως βεβαίως !!! χαχχαχα !!! .yel. :D)

Back