Τρομερό βιντεάκι εάν το κάνεις εδώ θα φας 250 χρόνια φυλακή με την οπλοφοβία και μαλακια που διακατέχει τους συμπατριώτες μας .
Ειδικό συνεργείο είναι αλλά και πάλι μέσα στον κόσμο και την κίνηση δεν είναι λιγάκι επικίνδυνο;Τρομερό βιντεάκι εάν το κάνεις εδώ θα φας 250 χρόνια φυλακή με την οπλοφοβία και μαλακια που διακατέχει τους συμπατριώτες μας .
Πολύ θα έλεγα, αυτοκίνητα-μηχανάκια εν κινήσει ,πεζοί επίσης και τα σκάγια σε τραβέρσες που θα καταλήξουν...Ειδικό συνεργείο είναι αλλά και πάλι μέσα στον κόσμο και την κίνηση δεν είναι λιγάκι επικίνδυνο;
Ψιλά σκαλιά που όπου πέσουν είναι ήδη κρύα χωρίς να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά μόνο τρομάρα στους μη γνωρίζοντες .Ειδικό συνεργείο είναι αλλά και πάλι μέσα στον κόσμο και την κίνηση δεν είναι λιγάκι επικίνδυνο;
Όσο κρύο και να είναι αν μπει σε κανενός το μάτι δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο πιστεύω, Από την άλλη για να το κάνουν και να το επιτρέπουν εκεί ίσως θα ξέρουν και κάτι παραπάνω. Εγώ μια φορά δε θα το ρισκαρα μέσα στη πόλη.Ψιλά σκαλιά που όπου πέσουν είναι ήδη κρύα χωρίς να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά μόνο τρομάρα στους μη γνωρίζοντες .
Να τρως στον Θανάση κεμπάπ και να σου ρχονται τα σκάγια!!!Πολύ θα έλεγα, αυτοκίνητα-μηχανάκια εν κινήσει ,πεζοί επίσης και τα σκάγια σε τραβέρσες που θα καταλήξουν...
Ή εκεί που πας να φας το γύρο όλο χαρά να σκάσει καρακάξα μέσα στο σάντουιτς σκαγιασμενηΝα τρως στον Θανάση κεμπάπ και να σου ρχονται τα σκάγια!!!
Να τρως στον Θανάση κεμπάπ και να σου ρχονται τα σκάγια!!!
Και ψημένη ,αν την έχει βαρέσει ο ΔογκανοςΉ εκεί που πας να φας το γύρο όλο χαρά να σκάσει καρακάξα μέσα στο σάντουιτς σκαγιασμενη![]()
Να τρως στον Θανάση κεμπάπ και να σου ρχονται τα σκάγια!!!
Έτσι ακριβώς! Πιο πολύ κινδυνεύουν οι περαστικοί από το να τους έρθει κανένα κοράκι στο κεφάλιΉ εκεί που πας να φας το γύρο όλο χαρά να σκάσει καρακάξα μέσα στο σάντουιτς σκαγιασμενη![]()
safety first... τι να πει κανείς???
Γιατί,τα χοντρά είναι καυτά?Ψιλά σκαλιά που όπου πέσουν είναι ήδη κρύα χωρίς να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά μόνο τρομάρα στους μη γνωρίζοντες .
Έχω φάει και ζεματιστα και κουβαλω και δύο τρία μαζί μου τα κρύα δε κάνουν τίποτε απολύτωςΌσο κρύο και να είναι αν μπει σε κανενός το μάτι δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο πιστεύω, Από την άλλη για να το κάνουν και να το επιτρέπουν εκεί ίσως θα ξέρουν και κάτι παραπάνω. Εγώ μια φορά δε θα το ρισκαρα μέσα στη πόλη.
Το ίδιο είναι ως ένα όριο μεγέθους.αν και αλλού το πηγέςΓιατί,τα χοντρά είναι καυτά?![]()
Έχει γίνει...περνώντας τα Δερβενάκια και συνεχίζοντας για Άγιο Βασίλειο έχει μια ταβέρνα δεξιά.Πιο πίσω από πάνω ήταν τα καλύτερα καρτερια τσίχλας.Κυριακη μεσημέρι ταβέρνα και καρτερια γεμάτα.Με έχει πάρει ο ύπνος εμένα και φτάνω τελευταίος εκεί την ημέρα οπότε πιάνω το τελευταίο καρτέρι κοντά στην ταβέρνα.Μπροστα μου έχω καμία 30ρια και πηγαίνει το μπιστολιδι γόνατο με αποτέλεσμα τα πουλιά να περνάνε στο Θεό!Τσαντιζομαι και εγώ... βάζω 1*-2* με 6αρια στο δίκανο και βγαίνω σε μια τσίχλα που φαινόταν σαν κουκίδα.Με την δεύτερη κλείνει τα φτερά και έρχεται στούκας αλλά λοξά.Κατι δεν πήγαινε καλά γιατί λοξευε πολύ και συνειδητοποιώ ότι πάει για ταβέρνα μεριά... όλοι έχουμε ακούσει το ντουπ που κάνει η τσίχλα όταν πέφτει σε καθαρό...εγώ έχω ακούσει τον ήχο όταν σκάει σε πορσελάνη με τζατζίκιΉ εκεί που πας να φας το γύρο όλο χαρά να σκάσει καρακάξα μέσα στο σάντουιτς σκαγιασμενη![]()
Τα εχουμε πει πολλακις...Παλαιοτερα ο κυνηγος κρατουσε το οπλο μεσςα σε κατοικημενη περιοχη και δεν φοβοταν κανεις.
Συνηθισμενη εικονα ηταν. Θα εχετε δει σε ταινιες να εχουν το δικανο στον ωμο και να παιρνουν το λεωφορειο.
Τωρα τα λυνουμε και τα κρυβουμε σε θηκες μη τα δει κανεις και νομισει οτι παμε να ¨καθαρισουμε ¨κοσμο...
Ενω η κοινωνια εχει γεμισει με καλοπαιδα που βγαζουν το πιστολι απο την τσεπη και εκτελουν για ψυλου πηδημα...
Κατα τα αλλα ο κυνηγος ειναι δαχτυλοδεικτουμενος ...
Εσύ ήσουν ρε και μείναμε νηστικοί εκείνη τη μέρα;Έχει γίνει...περνώντας τα Δερβενάκια και συνεχίζοντας για Άγιο Βασίλειο έχει μια ταβέρνα δεξιά.Πιο πίσω από πάνω ήταν τα καλύτερα καρτερια τσίχλας.Κυριακη μεσημέρι ταβέρνα και καρτερια γεμάτα.Με έχει πάρει ο ύπνος εμένα και φτάνω τελευταίος εκεί την ημέρα οπότε πιάνω το τελευταίο καρτέρι κοντά στην ταβέρνα.Μπροστα μου έχω καμία 30ρια και πηγαίνει το μπιστολιδι γόνατο με αποτέλεσμα τα πουλιά να περνάνε στο Θεό!Τσαντιζομαι και εγώ... βάζω 1*-2* με 6αρια στο δίκανο και βγαίνω σε μια τσίχλα που φαινόταν σαν κουκίδα.Με την δεύτερη κλείνει τα φτερά και έρχεται στούκας αλλά λοξά.Κατι δεν πήγαινε καλά γιατί λοξευε πολύ και συνειδητοποιώ ότι πάει για ταβέρνα μεριά... όλοι έχουμε ακούσει το ντουπ που κάνει η τσίχλα όταν πέφτει σε καθαρό...εγώ έχω ακούσει τον ήχο όταν σκάει σε πορσελάνη με τζατζίκιΑκούγονται κραυγές κλάματα από πιτσιρίκια,ένα "ρε καραγκιόζη!"τα μάζεψα και έφυγα με ελαφρά πηδηματακια.Την άλλη χρονιά είχαν βάλει ταμπέλα που έγραφε ότι επιτρέπεται το κυνήγι 250 μέτρα τουλάχιστον από την ταβέρνα...