Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δυο πουλια βρηκε το παλικαρι μου σημερα κ εγιναν ολα οπως επρεπε!Εκει που τις ψαχνεις στην ζουγκλα αυτες τελικα ειναι κατω απο μια γκορτσια με λιγα χαμοκλαδα στην μεση της λακας...Στο τελος οταν εφτανα στο αμαξι την πληρωσε κ μια δεντροτσιχλα απο τις πολλες που με δοκιμαζαν...Ο σκυλος ηταν μακρια οποτε την ξαπλωσα κ αυτην!View attachment 82484View attachment 82485
Μπραβο ρε Πετράν με τον κούκλο σου...!!!!!!!!

Χθες είχε για ένα τέταρτο χιονακι και το βράδυ έφτασε -5⁰

2ωρακι μετά την δουλειά και η κούταβα να παίζει στην φερμα πάνω στο σκύλο να δω πότε θα ξυπνήσει αυτό το σκυλί 🤯🤯🤯
Μπραβο για την κάρπωση....
Πολυ ομορφο τοπίο στην αλλη φωτο!!!

Σήμερα με το ζευγάρι μου..... περάσαμε για άλλη μια φορά τέλεια..... τέσσερα ή πέντε πουλιά σηκώσαμε.... τρεις ήρθαν μαζί μας με όμορφες φάσεις.....το κερασάκι μια φάσσα που την απορταρησε ο ποιντερ μου..... είχαμε τουφεκισει νωρίτερα και την βρήκε παρακάτω....View attachment 82476 τώρα έπεται συνέχεια... .View attachment 82477
Τέλεια!!!

Είχε και κρασί ή μόνο μάσα;

Μπράβο στους μπεκατσοκυνηγους.

Δύσκολο το κυνήγι της και το τερέν.

Πολύ όμορφα τοπία αλλά δύσκολα.
Το κάθε κυνήγι έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές του.... αυτό που έχει σημασία είναι να περνάμε όλοι μας καλά και να απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές με τους σκύλους μας και τους συγκυνηγους μας

Σε ευχαριστω Γιαννη...δυσκολη χρονια ως τωρα στη μπεκατσα...
Μου τα λενε κ γνωστοι μου, που εχουν πολυ καλυτερα σκυλια απο εμενα....2 δηκωματα κανουν στα ψηλα σε 5 ωρες...ασε.
Και εδώ το ίδιο σηκώνονται τα πουλιά από μέσα στα πυκνά πριν ακόμα φτάσουμε εκεί .

Το κάθε κυνήγι έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές του.... αυτό που έχει σημασία είναι να περνάμε όλοι μας καλά και να απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές με τους σκύλους μας και τους συγκυνηγους μας
Πολύ σωστά.

Θεωρώ το κυνήγι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ όταν κλείσει με τον τρόπο που ανέβασες.

Δηλαδή με φαγητό και ποτό.

4ωρο κυνήγι σήμερα με το ζευγάρι μου, στο πρώτο μέρος βρήκαμε 3 πουλιά ανήσυχα, με λίγη τύχη πήραμε από ένα. Στο δεύτερο μέρος δυο πουλιά βαθιά χωμένα στο πυκνό, δίπλα σε νερό, μόνο τα ακούσαμε. Καλά περάσαμε και σήμερα...
εικόνα_Viber_2023-11-19_22-08-30-437.jpg

Δυο πουλια βρηκε το παλικαρι μου σημερα κ εγιναν ολα οπως επρεπε!Εκει που τις ψαχνεις στην ζουγκλα αυτες τελικα ειναι κατω απο μια γκορτσια με λιγα χαμοκλαδα στην μεση της λακας...Στο τελος οταν εφτανα στο αμαξι την πληρωσε κ μια δεντροτσιχλα απο τις πολλες που με δοκιμαζαν...Ο σκυλος ηταν μακρια οποτε την ξαπλωσα κ αυτην!View attachment 82484View attachment 82485
Μπράβο Πέτρο, όμορφα μεγάλα πουλιά......

Σήμερα με το ζευγάρι μου..... περάσαμε για άλλη μια φορά τέλεια..... τέσσερα ή πέντε πουλιά σηκώσαμε.... τρεις ήρθαν μαζί μας με όμορφες φάσεις.....το κερασάκι μια φάσσα που την απορταρησε ο ποιντερ μου..... είχαμε τουφεκισει νωρίτερα και την βρήκε παρακάτω....View attachment 82476 τώρα έπεται συνέχεια... .View attachment 82477
Ομορφιές,......

8 μηνών
Το κουταβι το πηρα 4 μηνων
Το δούλεψα στην φερμα μεχρι 6μηνων
4 μηνων φερμαρε σταθερα με την μυτη κουνελια χωρις οπτικη επαφη και πονταριζε σε περιφραγμενο
5 μηνων φερμαρε την πρωτη του περδικα(ποδαρωμενη στην ζεστη θεση)
Ολα εδειχναν ενα πρωιμο κουταβι
Στους επομενους μηνες το σκυλι δεν δουλευτηκε καθολου
Αυτο το πηγε πισω
Το ηξερα αλλα δεν ειχα επιλογη
Ειχα καποιες πολυ σοβαρες αναποδιες που δεν το επετρεπαν
Βγηκε στα ορτυκια χωρις να βρουμε πουλια
Δαγκωσε πολυ λιγα και συνεχως επαιζε
Βγηκε περδικα λαγο δαγκωσε αλλα συνεχιζει να πεζει να φερμαρει πουλακια και πταλουδες και να περιφερεται χωρις σκοπο
Το αφηνω!!!!!
Χτες εκανε το πρωτο του μακρινο απορτ(ξανακανε πιο κοντινα) με επιστροφη κανονικα και με διεκδικηση απο τα αλλα σκυλιά μας
Εκει που δεν ενδιαφεροταν αρχισε να αλλάζει
Η χρονια ειναι απαίσια φετος θηραματικα και ξερω οτι δεν θα παρει τα θηραματα στο στομα που θα Ηθελα

Ειναι 11 1/2 μηνων

Λες να το δωσω να παρω αλλο;

ΟΧΙ ρε ΝΙΚΟΛΗ!

Ειναι ενα κουταβι με
Προσοντα που επρεπε να εχει δουλευτει και να εχει συναντησεις οπως λαχει και οτι λαχει και δεν τις ειχε
Και δεν θα τις εχει μεσα στην σεζον αν λογαριασουμε το τι δειχνει η κατάσταση

Θα εχω απαιτησεις του χρονου και παλι αυτες θα ειναι λιγες και λογικες και αρκει να μπορεσω να το δουλεψω σωστα μετα το κυνήγι
Γιατι λιγες;
Γιατι για να εχω πολλες πρεπει να δαγκωσει πολλα θηραματα και να συναντηςει πολλαπλασια τους και παλι θα ειναι ενα σκυλι κατω των δυο ετων που ακομη δεν εχει πληρως ωριμασει!

Γιατι στα λεω;
Γιατι στα λεει και ο Βασιλης και δεν λες να καταλαβεις οτι ενα παιδι πριν περπατησει μπουσουλαει και πριν μπορεσει να συνταξει προταση λεει ασυναρτησίες

Ειναι 6 μηνων σκυλι ρε που εχεις
Εφοσον εχει παθος για θηραμα καη κυνηγι τι αλλο ψαχνεις απο 6μηνων κουταβι;
Βλεπεις οτι η χρονια ειναι πισω
Οτι εμπειρα σκυλια και εχουν δαγκωσει ελαχιστα
Τι ζητας απο αυτο;;;

Ναι δεν θα δωσει σημασια ουτε στην φερμα ουτε στο κυνηγι
Αν θα τα περνεις μαζι ξεχασε το σκυλι και κυμηγα!
Οσο θα δαγξωνει πουλια θα αλλαζει
Εαν δεν μπορεις να βγαινει μονο του τουε αστο να κανει οτι θελει
Οταν ομως στηθει στην φερμα φροντησε να παρεις το πουλι
Θα δεις οτι καθε δαγκωμα που δεν ξερει απο τι προηλθε θα του αλλαζει το μυαλο και σα καποια φαση θα μεινει κοκκαλο στην μπεκατσα
Λες και μιλαω με πρωταρη εισαι καποιες φορες!
Ασε το σκυλι μονο τιυ και μην το πριζεις!
Μακαρι να βρεις μερικες σε καθαρο να τις κουτουλησει κιολας να φυγουν μπροστα του
Να το κανουν και ενα χεσιμο στο σηκωμα
Να δεις για ποτε αλλαζει

Βγαζε το εξω και σταματα να βασανιζεις και εσενα και αυτο

Αλλο ενα κυνήγι σήμερα,με το κουταβι εγω,πρωτη εξοδο στην μπεκατσα,κ ο φιλος μου με το ντρατχαρ του...Ενα πουλι βρηκαμε,στην πρωτη θεση ισα που το φερμαρε η σκυλιτσα κ πεταχτηκε αλλα 2 τουφεκιες του φιλου μου ηταν αστοχες.Στην δευτερη θεση την μπλοκαρε το ντρατχαρ,περικυκλωθηκε,κ την πηρε ο φιλος μου!Δαγκωσαν τα σκυλια κ ολα μια χαρα!Λιγα το πουλια,θελει περπατημα κ υπομονη20231120_112947.jpg

Το κουταβι το πηρα 4 μηνων
Το δούλεψα στην φερμα μεχρι 6μηνων
4 μηνων φερμαρε σταθερα με την μυτη κουνελια χωρις οπτικη επαφη και πονταριζε σε περιφραγμενο
5 μηνων φερμαρε την πρωτη του περδικα(ποδαρωμενη στην ζεστη θεση)
Ολα εδειχναν ενα πρωιμο κουταβι
Στους επομενους μηνες το σκυλι δεν δουλευτηκε καθολου
Αυτο το πηγε πισω
Το ηξερα αλλα δεν ειχα επιλογη
Ειχα καποιες πολυ σοβαρες αναποδιες που δεν το επετρεπαν
Βγηκε στα ορτυκια χωρις να βρουμε πουλια
Δαγκωσε πολυ λιγα και συνεχως επαιζε
Βγηκε περδικα λαγο δαγκωσε αλλα συνεχιζει να πεζει να φερμαρει πουλακια και πταλουδες και να περιφερεται χωρις σκοπο
Το αφηνω!!!!!
Χτες εκανε το πρωτο του μακρινο απορτ(ξανακανε πιο κοντινα) με επιστροφη κανονικα και με διεκδικηση απο τα αλλα σκυλιά μας
Εκει που δεν ενδιαφεροταν αρχισε να αλλάζει
Η χρονια ειναι απαίσια φετος θηραματικα και ξερω οτι δεν θα παρει τα θηραματα στο στομα που θα Ηθελα

Ειναι 11 1/2 μηνων

Λες να το δωσω να παρω αλλο;

ΟΧΙ ρε ΝΙΚΟΛΗ!

Ειναι ενα κουταβι με
Προσοντα που επρεπε να εχει δουλευτει και να εχει συναντησεις οπως λαχει και οτι λαχει και δεν τις ειχε
Και δεν θα τις εχει μεσα στην σεζον αν λογαριασουμε το τι δειχνει η κατάσταση

Θα εχω απαιτησεις του χρονου και παλι αυτες θα ειναι λιγες και λογικες και αρκει να μπορεσω να το δουλεψω σωστα μετα το κυνήγι
Γιατι λιγες;
Γιατι για να εχω πολλες πρεπει να δαγκωσει πολλα θηραματα και να συναντηςει πολλαπλασια τους και παλι θα ειναι ενα σκυλι κατω των δυο ετων που ακομη δεν εχει πληρως ωριμασει!

Γιατι στα λεω;
Γιατι στα λεει και ο Βασιλης και δεν λες να καταλαβεις οτι ενα παιδι πριν περπατησει μπουσουλαει και πριν μπορεσει να συνταξει προταση λεει ασυναρτησίες

Ειναι 6 μηνων σκυλι ρε που εχεις
Εφοσον εχει παθος για θηραμα καη κυνηγι τι αλλο ψαχνεις απο 6μηνων κουταβι;
Βλεπεις οτι η χρονια ειναι πισω
Οτι εμπειρα σκυλια και εχουν δαγκωσει ελαχιστα
Τι ζητας απο αυτο;;;

Ναι δεν θα δωσει σημασια ουτε στην φερμα ουτε στο κυνηγι
Αν θα τα περνεις μαζι ξεχασε το σκυλι και κυμηγα!
Οσο θα δαγξωνει πουλια θα αλλαζει
Εαν δεν μπορεις να βγαινει μονο του τουε αστο να κανει οτι θελει
Οταν ομως στηθει στην φερμα φροντησε να παρεις το πουλι
Θα δεις οτι καθε δαγκωμα που δεν ξερει απο τι προηλθε θα του αλλαζει το μυαλο και σα καποια φαση θα μεινει κοκκαλο στην μπεκατσα
Λες και μιλαω με πρωταρη εισαι καποιες φορες!
Ασε το σκυλι μονο τιυ και μην το πριζεις!
Μακαρι να βρεις μερικες σε καθαρο να τις κουτουλησει κιολας να φυγουν μπροστα του
Να το κανουν και ενα χεσιμο στο σηκωμα
Να δεις για ποτε αλλαζει

Βγαζε το εξω και σταματα να βασανιζεις και εσενα και αυτο
Θα το περνω κοντά στις μικρές βόλτες και βλέπουμε εξέλιξη..
Και πάλι ευχαριστώ.
Δεν υπάρχει υπομονή 😁😓

Status
Not open for further replies.
Back