Καλή συνέχεια Δημήτρη!Τ ή ν τελευταία εβδομάδα απο 0 έως 2 σηκώματα ....Σημερα η μέρα ήταν διαφορετική. Πολυ δεκτικά πουλια.View attachment 82332
Υπέροχη φωτογραφία Δημητρη!!Τ ή ν τελευταία εβδομάδα απο 0 έως 2 σηκώματα ....Σημερα η μέρα ήταν διαφορετική. Πολυ δεκτικά πουλια.View attachment 82332
Δε φαίνονται για κατεψυγμέναΥπέροχη φωτογραφία Δημητρη!!
Μπράβο για την καρπωση...φρέσκα πουλιά;;;
Μπράβο για την κάρπωση φίλε,καλή αρχή.Τα φυσίγγια τα μαύρα Στόκας απ οτι βλέπω.Τα πράσινα ποιά είναι?Τ ή ν τελευταία εβδομάδα απο 0 έως 2 σηκώματα ....Σημερα η μέρα ήταν διαφορετική. Πολυ δεκτικά πουλια.View attachment 82332
Με αυτά τα κ@λοπουλα...... όλα είναι πιθανά.....Μια ερώτηση προς τους μπεκάτσαδες, είναι λογικό για την εποχή κ με αυτές τις καιρικές συνθήκες να συναντήσει κάποιος μπεκάτσα ανατολικά της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες στη μέση χωραφοδρομου? Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, μάλιστα μια περιοχή που δε βάζει εύκολα μπεκάτσα αν δε σφίξουν πολύ τα πράγματα στα βουνά από κακοκαιρία
Από παντού περνάνε τώρα ,όπου της ρίξει το ξημέρωμα.Μια ερώτηση προς τους μπεκάτσαδες, είναι λογικό για την εποχή κ με αυτές τις καιρικές συνθήκες να συναντήσει κάποιος μπεκάτσα ανατολικά της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες στη μέση χωραφοδρομου? Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, μάλιστα μια περιοχή που δε βάζει εύκολα μπεκάτσα αν δε σφίξουν πολύ τα πράγματα στα βουνά από κακοκαιρία
Τα ντιρεκτ 32 πρέπει να είναι..Τα πράσινα ποιά είναι?
Ναι αυτά είναι απ ότι είδα.Βλέπω σιδερωμένα τα χείλη του κάλυκα πρέπει να είναι δυνατούτσικαΤα ντιρεκτ 32 πρέπει να
Είχε φτάσει κάπου πολύ κοντά τα χαράματα και αναγκάστηκε να μετακινηθεί λίγο πριν την συναντήσεις . Οντας κουρασμένη μετακινήθηκε πολύ λίγο και όπως συμβαίνει πάντα όταν έρχεται σε νεο ,άγνωστο μέρος προσγειώθηκε στην μέση του δρόμου όπου ελέγχει οπτικά τα πέριξ και αισθάνεται ασφάλεια.Μια ερώτηση προς τους μπεκάτσαδες, είναι λογικό για την εποχή κ με αυτές τις καιρικές συνθήκες να συναντήσει κάποιος μπεκάτσα ανατολικά της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες στη μέση χωραφοδρομου? Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, μάλιστα μια περιοχή που δε βάζει εύκολα μπεκάτσα αν δε σφίξουν πολύ τα πράγματα στα βουνά από κακοκαιρία
εγω βασιλη στο καρτερακι τσιχλας σημερα μου περασε μια κυρια μωλις σουρουπωσε,,η κυρια βγηκε για βοσκηηη,,το σ κ τον σετερακο και οχι ψιλα ψαξιμο χαμηλα ξερω εγωΜε αυτά τα κ@λοπουλα...... όλα είναι πιθανά.....
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΔΕΟΝΤΩΣView attachment 82266View attachment 82267View attachment 82268
Αυτήν έχω View attachment 82280πιστευω να φαίνεται.
Σεφτέ κάναμε παρά τα περίεργα της χρονιάς… Καλή σεζόν έστω και αργά φέτος.. Τα μικρά ξεκινησασν.
View attachment 82275View attachment 82276
Μπράβο σας αγόρια μου....
Μπράβο Σταύρο....
Μπράβο Δημήτρη...Τ ή ν τελευταία εβδομάδα απο 0 έως 2 σηκώματα ....Σημερα η μέρα ήταν διαφορετική. Πολυ δεκτικά πουλια.View attachment 82332
ΗΓΈΤΗΣΤ ή ν τελευταία εβδομάδα απο 0 έως 2 σηκώματα ....Σημερα η μέρα ήταν διαφορετική. Πολυ δεκτικά πουλια.View attachment 82332
Ωραίος ο Τούρκος!!!Πήγα καρτέρι τσίχλας σήμερα το απόγευμα κοντά στο σπίτι μου, με το 36αρακι . Κατά τίς 17:15 ξεκίνησαν να ανεβαίνουν αραιά λίγα πουλιά, και ψάχνοντας στο πυκνό για την δεύτερη πεσμένη τσίχλα, μια βελουδοματα σηκώθηκε στα πέντε μέτρα μπροστά μου!! Με μία ωραία γρήγορη τουφεκιά, μπήκε στο σακίδιο!! Η χαρά μου απερίγραπτη, μια πού ήταν η πρώτη μπεκάτσα για φέτος, αλλά το κυριότερο είναι πού ήταν η πρώτη πού πήρα, με το "μικρό" . Όπλο Yildiz SP M 410 φυσίγγι NSI 19γρ. Νο. 7 1/2 τσοκ μαμά**